keskiviikko 31. elokuuta 2016

HÄPEÄMÄTÖN YLE ILOITSI 2014 KUN VIHDOINKIN MYÖS NURMIJÄRVEEN RAHDATTIIN KONGOIDEJA

Kongoidit riemuitsevat: "Jippii, päästään
Nurmijärvelle rikastamaan kulttuuria!"

Nurmijärvellä pari päivää sitten tapahtunut joukkotappelu pakolaismiesten ja suomalaisnuorten välillä kirvoitti raportoijaanne etsimään lisätietoa paikkakunnan etnisestä tilanteesta. Googlettamalla Ylen uutisia löytää niin paljon hämmästyttävää materiaalia vaikkapa Nurmijärvestä, ettei Yle Watch kykene koskaan vastaamaan niihin ajankohtaisesti yksin. Tämä postaus on kommentti vuoden 2014 Ylen uutiseen, joka kertoo Nurmijärveen "vihdoin" tulevista pakolaisista, jotka ovat vielä sitä kaikkein eksoottisinta herkkua eli aitoja Kongon kongoideja. Asiasta kertoi myöhemmin Nurmijärven uutiset. Ylen jutun arvio on edelleen ajankohtainen, kun sitä tarkastelee viime päivien Nurmijärvi-uutisten valossa:

                                                                 - - - - - - - - - - -

Maailmassa on paljon maita ja paikkoja, joissa elää pelkästään neekereitä tai aasialaisia, mutta harvassa ovat ne alueet, joissa valkoinen identiteetti ja perimä saa olla omassa rauhassaan. Yhdysvalloissa on harjoitettu pakkointegraatiota jo 1960-luvulta lähtien, kun toiselta puolen kaupunkia mustia koululaisia alettiin kuljettaa busseilla valkoisten kouluihin paikallisten vastustuksesta huolimatta. Tämä manööveri tehtiin siksi, vaikutusvaltaisten liberaalijuutalaisten vaatimalla integraatiopolitiikalla voitiin korvata segregaatio, jolla oli aiemmin turvattu sekä mustien että kristittyjen valkoisten itsesäilytys. Luonnollisesti juutalaiset eivät harjoittamiensa hienovaraisten syrjintäseulojen avulla itse ole koskaan saastuttaneet sisäryhmänsä identiteettiä Brooklynissä ja Israelissa. OIisihan se tyhmää harjoittaa itse samaa integraatiopolitiikkaa, jota on haitallisesti tyrkytetty valta-asemasta kilpaileville valkoisille waspeille. Jotta rotuideologiaa harjoittavien juutalaisten edut olisivat Yhdysvalloissa turvattu täysin, heidän piti vaikuttaa merkittävällä tavalla vuonna 1965 säädettyyn uuteen siirtolaislakiin, joka on sittemmin muuttanut ratkaisevasti Amerikan demografista karttaa.

Suomessa liberaali maahanmuutto ja siihen liittyvän integraatiopolitiikan opit ovat lähtöisin Ruotsista, jossa vapaan maahanmuuton ideologisina taustapiruina on Amerikan tapaan olleet heimoetunsa salaavat heprealaiset vaikuttajat. Vielä toistaiseksi valkoisina säilyneiden maiden maahanmuutopolitiikkan perustana on monikultturismi, joka on hylännyt täysin valkoisen identiteetin varjelemisen. Kolmannen maailman invaasion alla on yhdentekevää saivartelua väitellä siitä, onko Englannin tapaisten maiden harjoittama erilliskulttuurien tukeminen määritelmän mukaista monikultturismia vaiko Ranskan tasavaltaista traditiota korostava integraatiopoliitiikka. Lopputulos on molemmissa sama: vieraspopulaatiot on päästetty tunkeutumaan alkuperäisten eurooppalaisten reviirille.

Tämän pitkän alustuksen jälkeen moni saattaa ihmetellä mitä tällä on tekemistä pienen Nurmijärven kunnan kanssa. Ylen uutisten ilkeästi natiiveja nokittava uutisjuttu 
Nurmijärvi pääsee irti häpeästä – pakolaiset tulevat viimein (14.11.2014) on todiste siitä, kuinka pienikin paikkakunta joutuu kokemaan hämärien globaalivoimien ideologisen puristuksen. Vaikka puhe häpeästä ja aloite pakolaisten ottamisesta suomalaisena säilyneeseen Nurmijärveen oli lähtöisin kristillisdemokraattien valtuutetulta Johannes Haapalaiselta, on otsikon yleisenä tosiasiana väitetty häpeä peräisin pelkästään tomittaja Pekka Mommon otsalohkosta. Tiedä vaikka kasvoille olisi virinnyt saatanallinen ilon irvistys, kun toimittaja sai otsikossa ja jutussa väittää epäsuorasti, että Suomessa täysin suomalainen kunta on häpeällistä. 

Tuollaista juttua ei väännä totuuteen pyrkivä toimittaja, vaan Ylen värväämä propagandisti, joka toteuttaa sen ajamaa uutispolitiikkaa. Ylen kannattaman monikultturismin perimmäisenä tarkoituksena on saastuttaa viimeisetkin valkoisten enklaavit, jotta ei jäisi todistetta maailmasta, joka on viihtyisämpi kuin globaalin monokulttuurin monikulttuurihelvetti. Strategia on tuttu Neuvostoliiton alkuaikoina vaikuttaneen Lev Trotskin kannattamasta maailmankommunismista. Trotskin mukaan kommunismi on mahdollista vain kun jäljelle ei jää yhtään kapitalistista pesäkettä muistuttamaan toisenlaisesta vaihtoehdosta.

Suuren maailman globalisteillle ja heidän hyödyllisille idiooteilleen Nurmijärvi oli ennen pakolaispäätöstä ikävä todiste paremmasta Suomesta ja valkoisesta Euroopasta. Sen harmonia ja puhtaus pitää turmella vieraalla kulttuurilla ja erilaisella väestöllä, jotta monikultturistit voivat selittää, ettei muuta vaihtoehtoa ole 
– "olemme samassa ulostealtaassa, eläkää sen kanssa!". Maailmankyläuskovat voivat pakkointegraatiolla ja valheilla pitää vielä jonkin aikaa yllä harhaista utopiaansa, mutta totuutta he eivät voi tukahduttaa. Suuri osa suomalaisista ja eurooppalaisista muistaa hyvin paremmat ajat ja se tulee olemaan keskeinen voima kun Reconquista, takaisinvaltaus, alkaa.


                             
                     **********************************


Yle TV1, 31.8.2016 klo 22:40, U
lkolinja: Kreikkalainen omatunto 

Omasta talousahdingostaan huolimatta kreikkalaiset ovat auttaneet avokätisesti maan läpi kulkeneita satojatuhansia pakolaisia. Lesboksen saaren vapaaehtoiset ovat ehdokkaina Nobelin rauhanpalkinnon saajiksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suom


Jälleen kerran dokumentti "sotaa pakoon" lähteneistä vapaamatkustajista, joiden elämästä ja hyvinvoinnista meidän eurooppalaisten pitäisi huolehtia maailman tappiin asti. On vastuutonta, että Ulkolinjan dokumentti tekee maahantunkeutujia auttavista hyväkkäistä sankareita, vaikka heidän toiminta vain kiihottaa lisää uusia onnenonkijoita saapumaan Välimeren yli Eurooppaan.

Kun dokumenteissa kerrotaan aina uhreista, niin sovittaisiinko edes kerran niin, että Ylen oma väki tekisi ohjelman näiden partalasten uhreista Euroopassa. Samalla voisi laskea mitä tällainen miljardimassoista vuotava kansainvaellus tekee Euroopalle, sen kulttuurille ja väestölle....sanotaanko vaikka seuraavan sadan vuoden aikana? Sovitaanko näin, jookos? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti