torstai 12. marraskuuta 2015

YLE, VARSINAINEN PUNANILKKIEN MAGNEETTI


Vähän lisää hymyä nyt hei! Pääsit vihdoin Yle Watchiin!


Yle TV2, 12.11.2015 klo 21:25, 
Noin viikon uutiset 


Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Kaikki viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Vieraana politiikan kommentaattori Eeva Lehtimäki, jonka kanssa ihmetellään hallituksen kriiseilyä. #nvuutiset HD


Liberaalijuutalaisesta traditiosta syntynyt rasittavan näsäviisasteleva stand-up komiikka on viime vuosina nostettu Suomenkin mediassa pintaan, mikä näkyy myös alan "koomikoiden" esiinmarssina televisioon. Eräs heistä on tumma suklaasilmäinen partapoju Jukka Lindström, joka on aiemmin puuhaillut mm. monikulttuurisesta propagandastaan tunnetun radion nuorisokanava YleX:n asiaohjelma Etusivun toimittajana (mikä selittikin sen jatkuvat rasismiteemat) ja YleLeaks tv-ohjelman esiintyjänä. 

Tätä nykyä Lindström vetää amerikkalaistyylistä uutissatiiria Noin viikon uutiset, johon tämä punaisen yliopiston tusinamaisteri tekee myös käsikirjoitukset – ja se todella näkyy ja kuuluu. Varsinkin tänä syksynä partaliberaali on saanut Jari Tervon ja Ruben Stillerin tapaan revitellä lempiteemaansa, suomalaisten "rasismia", kun maahantunkeutujat ovat hyökyneet maahamme kuin Euroopan omistajat. Median nostattaman Lahden huppupoika-"kohun" aikoihin Puoli Seitsemän ohjelmaan haastateltu Lindström ei tietenkään malttanut olla nälvimättä sitä suurta kansanosaa, joka ei hyväksy suomalaisvihamielisen Ylen ja poliittisen eliitin kannattamaa turvapaikkamaahanmuuttoa. 

Tiedostavan kaupunkilaisen punaporvarin näkökulmasta tehty Noin viikon uutiset on vaivaannuttavan pikkunokkelaa saman levyn pyörittämissä, jossa lähes jokaisen jakson sättimisen kohteena on suomalaisten "rasismi" ja "suvaitsemattomuus". Ohjelmasta on siis turha etsiä vinoilua maahantunkeutuneista ipad-pakolaisista tai satiiria siitä, kuinka nämä selfmade-vainotut ovat tyytymättömiä palveluun, joka ei olekaan aivan 5 tähden hotellin luokkaa eivätkä herkulliset blondit avaakaan vapaaehtoisesti reisiään "urheille" partalapsille. Sen sijaan Lindströmin palkan maksaville Ylen katsojille partaliberaalilla on tarjota illan ratoksi vittuilua siitä, miten inhottavan suvaitsemattomia juntteja he ovat. Tämä tietysti ihan vain läpällä. Eihän tilaisuutta voi olla käyttämättä, kun saa levittää maailmankatsomustaan maan suurimman propagandatehtaan kautta.

---------------     ---------------     ---------------     ---------------     ---------------  Ylen viihde- tai jopa asiaohjelmien vakionaamat ovat enimmäkseen jälkitaistolaista näyttelijäpolvea ja sen piireissä hengailevia kulttuuriradikaaleja, joita pitäisi kai nykyään kutsua kulttuurikonservatiiveiksi, sillä he ovat sitoutuneet vallitsevaan punamädättävään agendaan. Tätä punatuubaa edustaa räikeimmillään dokumenttisarja Docventures, jossa maailman todellisuus siivilöidään punavihreiden ja sateenkaaren väristen linssien läpi. 

Viimeisimmän chutzpah-röyhkeyden Yle Watch bongasi trendiperseiden Nyt-lehdestä (11.11.2015), jossa dokkarisarjan punahurtta Riku Rantala hehkutti aivan täpinöissään Docventuresin nettiin avaamaa työnvälityspalvelua ns. turvapaikanhakijoille. Ajatuksena on kuulemma "auttaa maahanmuuttajia pääsemään sisään suomalaiseen yhteiskuntaan työn kautta". Mitkä ihmeen maahanmuuttajat? – kysehän on härregyyd (vale)pakolaisista. Heidän pitäisi olla täällä vain siihen asti kunnes olot kotimaassa rauhoittuvat, mutta mediakeisarien tapaan Docventures-tiimissä ajatellaan, että kun luvaton turvapaikkaturisti on kerran astunut Suomen kamaralle, häntä ei saada täältä enää koskaan pois. Yhtä härskiä on järjestää ammattitaidottomille muukalaisille työpaikkoja, aikana, jolloin suomalaiset kärsivät lähes puolen miljoonan työttömyydestä. Tavallisille suomalaisille Docventures ei ole järjestämässä ainuttakaan työpaikkaa. Näin nämä häpeämättömät petturit ovat valinneet puolensa.

---------------     ---------------     ---------------     ---------------     ---------------Mitäs tänään tv:stä? No sitä samaa. Jatkuvaa itkemistä ja voivottelua satoihin miljooniin kohoavien maahantunkeutujamassojen puolesta. Jälki-itkuna jaetaan syyllisyyden taakkaa holohopöstä, joka ei liity mitenkään Suomeen ja eikä varsinkaan nykysuomalaisiin. Näillä mennään ennen ylimääräistä uutislähetystä...olkaa kuulolla.


Yle TV1, 12.11.2015 klo 22:00, Ulkolinja: Euroopan siirtolaistulva 

Sadattuhannet siirtolaiset hakeutuvat talvea vasten Eurooppaan turvaan. Brittireportteri liittyi joukkoon Kreikan Kosilla ja hän vaeltaa perheiden, yksin matkustavien lasten ja miesten kanssa kohti pohjoista. HD Äänitekstitys: suomi.


Yle Fem, 12.11.2015 klo 22:00, Dok: Kaikilla kasvoilla on nimi

Joukko keskitysleireiltä selvinneitä astui Malmön sataman laiturille 28.4.1945. Ruotsalaiset uutiskuvaajat ikuistivat heidän ensiaskeleensa vapaudessa. 70 vuoden päästä elossa olevat näkevät filminpätkät ensi kerran. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti