maanantai 30. marraskuuta 2015

ANTI-EUROOPPALAISIA PUHEENVUOROJA

Zygmunt Bauman

Yle Radio 1, 30.11.2015 kl0 18.00, Eurooppalaisia puheenvuoroja: Globalisaation lähettiläät


Linkki ohjelmaan, jonka voi sekä lukea että kuunnella.


Ei ole sattumaa, että Radio 1:n pitkäikäisessä ohjelmasarjassa Eurooppalaisia puheenvuoroja esitetään nyt jakso, jossa puolustetaan kynsin hampain, jopa moraaliseen syyllisyydentuntoon vedoten, Eurooppaan kohdistuvaa vihamielistä kansainvaellusta. Tällä kertaa yritetään vedota sössölogian auktoriteettiin, vasemmistohumanistien suitsuttamaan sosiologi Zygmunt Baumanin kirjoittamaan humanismin kaapuun kätkettyyn eurooppalaisvihamieliseen artikkeliin "The Messengers of Globalisation" eli Globalisaation lähettiläät, joka on ilmestynyt aivan hiljattain. Tätä kuten muitakaan 
Baumanin tekopyhyyden harjoitelmia ei ole tarkoitettukaan otettavan vakavasti, vaan ne ovat heprealaisen etnosentrikon kyynisiä manipulaatioita, joiden sentimentaalis-moralistisilla sanavalinnoilla jymäytetään ainoastaan perusteettomalla syyllisyyden taakalla rampautettuja liberaaleja. 

Suomessa vastaavaa kaksinaamaista indoktrinaatiota tieteen varjolla on edustanut sosiaalipsykologi Karmela Liebkind, joka haluaa maan täyteen afrikkalaisia, mutta ei samaa kohtaloa Israelille (lisäpaljastuksia täältä) - siis aivan kuten edellä mainittu "puolalaistaustainen" sumuttaja Leedsin yliopistosta . Se ei ole mikään salaisuus, että johtavat juutalaiset intellektuellit ovat jo pitkään yrittäneet istuttaa länsimaihin näkemystä, että maahanmuuttopolitiikka pitää perustaa "moraalisiin periaatteisiin" eikä kansojen intresseihin. Syy miksi he näin toimivat on ilmeinen, eikä sillä ole mitään tekemistä hyvyyden tai myötätunnon kanssa.

Moraalinen ja intellektuaalinen omahyväisyys on punaliberaaleille niin houkuttelevaa, että he ovat valmiita antamaan Euroopan tuosta vain maahantunkeutujille, kunhan he vain saavat loistaa muiden yläpuolella Hyvinä ihmisinä toistamalla Baumanin kaltaisten kieroilijoiden oppeja. Onneksi epäitsekkäät kansallisvaltion puolustajat näkevät jo kaukaa Baumanin vedätyksen, jota Yle tarjoilee nyt koko kansalle. Ulkokultaiset moraalisaarnat "ihmisten veljeydestä" ovat pelkkää sanahelinää, kun tavalliset kansalaiset, maan suola, on alkanut omin silmin nähdä mitä nämä petturieliitin maahan päästämät turvapaikkaturistilaumat tekevät maallemme, tyttärillemme ja koko kulttuurillemme.Yle Radio 1, 30.11.2015 klo 19.03, Radioateljee: Kansankodin pimeämpi puoli

Ruotsalaisen rasismin historiaa valottava Tapio Tammisen kirja Kansankodin pimeämpi puoli palkittiin torstaina 26.11.2015 vuoden parhaana tietokirjana. Tieto-Finlandia on Suomen Kirjasäätiön jakama tunnustus ansiokkaalle yleistajuiselle tietokirjalle. Tapio Tamminen teki Radioateljeelle ohjelman samasta aiheesta vuonna 2011. Ohjelma kuullaan uusintana Yle Radio 1:ssä maanantaina 30.11.2015 klo 19.03 ja on kuunneltavissa Yle Areenassa joulukuun 2015 loppupuolelle asti.

Myös Yle palkitsee oman kulttuurimarxilaisen kultapoikansa lähettämällä uusintana ohjelman, jonka pohjalle Tamminen teki Tieto-Finlandialla palkitun kirjansa. Linkki ohjelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti