maanantai 9. marraskuuta 2015

PUNAMÄDÄTTÄJIEN OHJATTUA KESKUSTELUA MAAHANTUNKEUTUJISTA
Yle Radio 1, 
7.11.2015 klo 19.03, Politiikan luontoilta: Pakolaiskriisi. Erikoisohjelma. 


Politiikan luontoillassa kysytään ja keskustellaan pakolaiskriisistä. Mitä pakolaiset merkitsevät Suomelle? Millaisia poliittisia päätöksiä on tehty ja millaisia pitäisi tehdä? Miten turvapaikan saaneet kotoutetaan? Toimittajina Markus Leikola ja Jussi Lähde.

Linkki Yle Areenaan.

Mitä voi odottaa monikulttuuri-ideologian ruotoineen nielleiltä toimittajilta, jotka tekevät radio- ja puhelinkeskusteluohjelman pakolaisista? Ylen vanha demaritoimittaja Markus Leikola on tuttu vasemmistomädättäjä, joka intoutui viime kesänä muiden mediasopulien tapaan sättimään oikein urakalla kansanedustaja Olli Immosta trendizombien Image-lehden kolumnissa "Immonen häpäisee Mannerheimin testamentin". Jutussaan Leikola toistaa jo heti alusta saakka valheeksi tiedettyä väitettä, että fb-päivitys julkaistiin muka samaan aikaan kuin Utøyan veriteko ja olisi siten ollut "kunnianosoitus" Breivikille. 

Jussi Lähde taas tunnetaan mm. anarkokommunistisen Muutoksen kevät -lehden entisenä päätoimittaja sekä presidentti Martti Ahtisaaren vaalikampanjan viestintätuottajana. Kun ohjelman asiantuntijoiksi on vielä kutsuttu pelkästään multikultiagendaa ajavia suomalaiskammoisia tuholaisia kuten sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg, Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula, Evitskogin vastaanottokeskuksen johtaja Veikko Pyykkönen, tutkija Pasi Saukkonen sekä Loai El Shamaly Suomi-Syyria -yhteisöstä, nousee maahantunkeutujien elättämisellä rasitetun kuulijan verenpaine sellaisiin lukemiin, että sitä voi laskea vain mielikuvaharjoitus kansanvihollisista notkuvista lyhtypylväistä.

Ne, jotka eivät halua turhaan pilata iltaansa elintasopakolaisten ylenpalttisella ymmärtämisellä, voivat selailla vaikka EU:n Pakolaisraporttia, jossa paljastuu millaista vehkeilyä kansalta kysymättä on suunniteltu maahantunkeutujien "kotouttamiseksi". Raportti löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti