maanantai 29. kesäkuuta 2015

YLEN HOLOKAUSTI-TARINAT - HUOMION KIINNITTÄMISTÄ POIS NYKYJUUTALAISTEN TEOISTAYle TV1, 29.6.2015 klo 19:00,
 
Historia: Juutalaislasten pelastajat 

Vuonna 1939 yhdysvaltalainen aviopari Gilbert ja Eleanor Kraus matkusti natsien hallitsemaan Wieniin etsimään kuoleman vaarassa olevia juutalaislapsia. Heidän onnistui saada 50 lasta kuljetetuksi turvaan USA:han. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi.

Yle Areenan linkki.


Ylen suomalaisvihamielisten monikultturistien motiivina lähettää jatkuvasti natseja ja holokaustia käsitteleviä propaganda-ohjelmia pidetään yleisesti kanavan haluna vierottaa kansa kansallismielisyydestä ja geneettisestä itsesuojelusta.

Valtion propagandajätillä on myös toinen, vähemmän tunnettu syy, märehtiä loputtomasti natseista. Tällä hetkellä koko maailma ja varsinkin Eurooppa on käymistilassa, suorastaan kaaoksen partaalla. Suurten liikepankkien, kansainvälisten pörssispelurien ja EU:n liittovaltiota kannattavan anti-nationalistisen eliitin luoma talous- ja rahoituskriisi on tänään jokaisen huulilla –
 ei tarvitse kuin seurata Kreikan veitsen terällä olevaa velkakriisiä. 

Samalla maanosaamme on kohdannut valtava tuhansiin ja pian miljooniin kohoava afrikkalainen invaasio Välimeren yli. Talouselämä-lehden juttu (26.6.2015) kertoo otsikkoa myöten missä mennään ja mihin ollaan tulossa: Tulossa ehkä miljoonia - Junckerin mukaan EU-sopu 40 000 siirtolaisesta on "vaatimaton ensimmäinen askel".

Ikävä kyllä monissa näissä kriiseissä näkyy juutalainen kädenjälki, josta myös Ylen väki on ollut tietoinen pitkään, jonka vuoksi se saattaa "rokottaa" tai ehdollistaa kansaa etukäteen holokausti-ohjelmilla, ettei se kykenisi kohdistamaan oikeutettua vihaa sionistieliittiä kohtaan, josta yleläiset tuntuvat olevan kummallisella tavalla riippuvaisia. Tätä motiivia ei voi toki tietää varmaksi, mutta jollain tasolla otaksuma pitänee paikkansa. Yle Fem, 29.6.2015 klo 21:10, Minun totuuteni: Nyamko Sabuni  

Sarja alkaa. 1/8. Anna Hedenmon vieraana on Ruotsin entinen integraatio- ja tasa-arvoministeri Nyamko Sabuni. Afrikkalaisen pakolaisen surma Klippanilla havahdutti Sabunin lähtemään mukaan politiikkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.


Niinpä niin, olisiko Yle Fem ja Ruotsin tv tehneet ohjelmaa henkilöstä, joka lähti mukaan politiikkaan,  koska mustat joukkaraiskasivat ja surmasivat natiivin pellavapään. Tätähän sopii kysyä, mutta vastausta Yle Femin väeltä on turha odottaa.  

1 kommentti:

  1. YLE tekee niin kuin juutalaiset käskevät. Juutalaisilla on tietenkin myös tämä motiivi. Myös motiivi alistaa koko maailma holohoax-uskontoon ja palvomaan myös juutalaisia ylempinä olentoina.

    On saatanallista puhua lasten kuolemanvaarasta tai lasten pelastamisesta, kun Auschwitzissakin oli tilanpuutetta juutalaislasten syntyvyyden tähden. Sen sijaan koko Toinen maailmansota ja ajat sen jälkeen olivat ja ovat yhtä suurta juutalaisten rikosten sarjaa. Sota oli juutalaisten sota Saksan tuhoamiseksi. Kuinka monta lsta kuoli muualtyakin laittomassa Euroopan saarrossa? Saksa ruokki koko Euroopan ja sen lapset näkivät sen vuoksi nälkää. Siten juutalisten järjesträmät tahalliset nälänhädät olivat erityisen tuhoisia lapsille. Kuten myös 1914-1919 saarto ja Versaillesissa juutalaisten vaatima Saksan karjan ryöstö. Juutalaisvaltio NL juutalaisten johtaman puna-armeijan johdolla murhasi Saksan itäosien lapsista ison osan suoraan ja brutaalisti. Joko asein tai tuhleireillä eri kommunistialueilla.

    Juutalaiset sen sijaan saivat sairaalahoitoa leireissä ja voivat koko sodan ajan paksusti.

    VastaaPoista