sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

YLE UUTISET VAIKENEE TERRORISTIEN TAUSTOISTA

Bosnian muslimin käyttämä ase jihadissa.

Se, että Yle uutiset vaikenee rikollisten ja jopa terroristien etnisestä ja uskonnollisesta taustasta ei ole mitään uutta. Moni osaa jo lukea rivien välistä ja päätellä tapahtuman luonteesta mikä on uutisessa mainitsematta jätetyn rikollisten etninen tausta. Siksi on vaikea käsittää sitä, että vaikka kansa näkee keisarin ilman vaatteita Yle uskottelee itselleen ettei se muka näe. Pari tuoretta Yle uutista ovat kuvaavia esimerkkejä siitä, että sokea Reettakin tajuaa rikollisten ja terroristien olevan muita kuin eurooppalaisperäisiä kristittyjä tai ateisteja.

Uutisjuttussaan Mies kaahasi väkijoukkoa päin Itävallassa – ainakin kolme kuollut (20.6.2015) Yle väittää, että:
Tekijä on viranomaisten mukaan 26-vuotias itävaltalainen, joka on kärsinyt mielenterveysongelmista. Teon syytä ei tiedetä, mutta viranomaiset eivät usko, että sillä on yhteyttä terrorismiin.
Todennäköisesti Ylen toimituksessa tiedettiin asian todellinen laita eli että tekijä oli tosiasiassa Bosnia muslimi, jonka teon motiviina oli käydä pyhää sotaa, jihadia, vääräuskoisia vastaan. Yle on tosin siinä tarkoituksettomasti oikeassa, että väkivaltainen islam on mielenterveyshäiriö.

Toisessa esimerkkitapauksessa, uutisessa Käsikranaatteja heitetty kerrostaloa päin Malmössa – "Erittäin vakava tapahtuma" (20.6.2015) jätetään kertomatta tekijöiden etninen tausta, jolloin lukijoiden toivotaan uskovan, että pellavapäiset Håkan ja Görän siellä taas riehuivat.

2 kommenttia:

  1. Eiköhän useimmat uutisten lukijat jo ala oppia, että aina kun tekijän taustaa ei kerrota, kyseessä on ulkomaalainen tai ulkomaalaistaustainen. Jos kyseessä on vakava henki- tai seksuaalirikos, useimmiten asialla on ollut muslimi.

    Minä ainakin toivon, että muutkin ovat oppineet.

    VastaaPoista
  2. Mihin perustat väitteesi, että kyse oli pyhästä sodasta? Taidat olla pelkkä valehtelija ja paskanpuhuja. Mikä sinänsä ei natsin kyseessä ollen yllätä.

    Yksi Itävallan kuolonuhreista oli muuten muslimi. Miksi sinä unohdit mainita sen? Vastaapa tähän kysmykseen mielenterveysongelmainen paskiainen.

    VastaaPoista