keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

VAIN YHDENLAISET "RASISMIKOHUT" NOSTATETAAN VALTAMEDIOISSA OTSIKOIHIN
Ylen Uutiset on kertonut tänään 10.6.2015 sekä tv-uutisissaan että verkkosivuillaan uudesta amerikkalaisesta rasismikohusta jutussaan Valkoinen poliisi retuutti rajusti mustaa teinityttöä Texasissa – katso video.

Lähes kaikki globaalit mediat ovat uutisoineet tästä sangen arkisesta ja uutisarvoltaan mitättömästä tapauksesta vain siksi, että ne ovat voineet vahvistaa valheellista myyttiä, jossa valkoinen poliisi "vainoaa" perusteetta mustia. Tämä on taas todiste läntisen maailman syvään juurtuneesta rakenteellisesta rasismista, johon me kaikki valkoiset olemme pelkällä olemassaolollamme syyllisiä.

Miksi juuri tällaiset videonauhat (vrt. Rodney Kingin tapaus 1992 ja mediamanipulointi) nostetaan mediataloissa otsikoihin, vaikka 1960-luvun jälkeen mustien epidemiaksi yltyneestä valkoisten vastaisesta rasistisesta rikollisuudesta ja murha-aallosta löytyisi vaikka millä mitalla materiaalia kovan luokan uutisiksi asti. Yksinkertaisesti siksi, että totuuden kertominen havahduttaisi ja suututtaisi valkoisen massan, mikä olisi puolestaan kuolemantuomio nykyiselle valkovihamieliselle globaalille eliitille.

Epädemokraattisen eliitin päämääriä ajava mediamaailma vaikenee paljon lukuisammasta mustien rasistisesta väkivallasta täysin ja suuntaa suurennuslasinsa mustien kohtaamaan väkivaltaan, jossa he usein ovat itse aktiivsena osapuolena ja aloitteen tekijöinä (josta media ei juuri välitä kertoa). Tällaisella härskin valikoivalla uutisoinnilla saadaan synnytettyä valkoisissa hämmenystä ja moraalista raivoa, joka kohdistuu omaa etnistä ryhmää kohtaan. Tässä manipulaatiossa on jotain todella pirullista.

Kun kyse on on roturistiriidoista Ylen juttu oli tuttuun tapaansa yksipuolinen, jossa syylliset ja uhrit on lyöty varmuudella lukkoon riippumatta siitä mitä tutkiva journalismi saattaisi asiasta tuoda esille. Kirjoituksen lopussa näkyy hyvin koko uutisen asenne:
Poliiseja on syytetty liiallisesta voimankäytöstä afrikkalais-amerikkalaista väestönosaa kohtaan yleisemminkin Yhdysvalloissa. Samoin on valitettu sitä, että mustia on poliisien joukossa aivan liian vähän suhteessa heidän osuuteensa koko väestöstä.


Toimittaja Tapani Hannikaisen tapa salata omat punaliberaalit mielipiteensä on kertoa poliisin ja mustien suhteesta passiivissa, jolloin ei kerrota kuka on syyttänyt poliisia liiallisesta voimankäytöstä ja kuka on valittanut että mustia poliiseja on aivan liian vähän. Sen sijaan toimittaja ei esitä vahingossakaan tilastollista tosiasiaa, että mustia murhaajia ja raiskaajia on Amerikassa väestömääränsä nähden moninkertaisesti verrattuana valkoisiin ja aasialaisiin tai että mustat murhaavat pelkästään absoluuttisin luvuin enemmän valkoisia kuin valkoiset mustia. Tämä ei mediaa kiinnosta, mutta silti se jaksaa ihmetellä ja syyttää valkoisia siitä, kun nämä muuttavat pois asuntoalueilta, joissa mustien määrän lisääntyessä ne ovat muuttuneet villiksi Afrikaksi.

Suurista sanomalehdistä vain Daily Mail (linkki) on rohjennut kertoa Amerikan allasbilekaustin kaikki taustat ja median pimittämät video-osuudet.


19.6.2015:

Pitihän sen arvata, ettei valtamedian esittämä tapahtumien kulku mennyt niin kuin se halusi yleisön uskovan. Se valehteli ja pimitti tapauksen ratkaisevia yksityiskohtia alusta asti ja vain pienet ja paikalliset kanavat saattoivat kertoa myös asioiden toisen puolen kuten tässä uutisivideossa.

1 kommentti:

  1. http://grizzom.blogspot.fi/2015/06/jews-communists-and-genocidal-hate-in.html

    Tuolla on kommenttiosastosa seuraavaa: "Treason to whiteness is loyalty to humanity. The goal of abolishing the white race is on its face so desirable that some may find it hard to believe that it could incur any opposition other than from committed white supremacists. ~ Noel Ignatiev, Harvard Magazine, Sep-Oct 2002    We intend to keep bashing the dead white males, and the live ones, and the females too, until the social construct known as ‘the white race’ is destroyed, not ‘deconstructed’ but destroyed. Even if reason tells us, even shouts with all its force the very absurdity of this confrontation between the small and insignificant people of Israel [i.e., all Jewry worldwide, not just “the State of Israel”] and the rest of humanity… as absurd, as incoherent and as monstrous as it may seem, we are engaged in close combat between Israel and the Nations ~ and it can only be genocidal and total because it is about our and their identities. ~ Yitzhak Attia, Israel Magazine, April 2003

    VastaaPoista