maanantai 1. kesäkuuta 2015

MAANANTAIN HISTORIADOKUMENTTI - ARVATKAAPA MISTÄ TÄLLÄ KERTAA
Yle TV 1, 1.6.2015 klo 19.00, Historia: Hitlerin synkkä karisma *UUSINTA*


1/3. Hitler oli eittämättä poikkeusyksilö, joka onnistui saamaan miljoonat saksalaiset kannalleen ja tielle kohti tuhoa. Historioitsija Laurence Rees pohtii syitä Hitlerin karsimaattiseen vetovoimaan. T: BBC. HD


Yle on sitten lopullisesti päättänyt, että ainoa mitä massojen pitää tietää historiasta on BBC:n Hitler Channelin tulkinta natseista ja Hitleristä. Todennäköisesti Ylen taistolaiset ja heidän kakaransa halveksuvat syvästi kansaa kun he lähettävät pari kolme kertaa viikossa yksisilmäisiä "dokumentteja" 70 vuotta sitten liittoutuneiden kaatamasta saksalaishallinnosta ja uskovat että kukaan ei huomaa tätä propagandista toistoa. Tällä jatkuvalla ritualistisella natseista vaahtoamisella pyritään tietenkin luomaan yhtäläisyysmerkkejä nykypäivän kansallisille liikkeille, jotka uhkaavat liberaalimafian globaalia hegemoniaa.

Voi olla että tämä maniaksi yltynyt aivopesu uppoa muutamaan jo valmiiksi indoktrinoituun 1960-luvun nukkavieruun punaliberaaliretkuun, mutta taloudellisten ja monikulttuuristen ongelmien parissa painiskeleviin kansan syviin riveihin sillä ei ole vaikutusta. Päinvastoin, maan suola vain ärsyyntyy moisesta pakkosyötöstä ja loppupeleissä voikin käydä niin, että Yle tulee itse mananneeksi esiin painajaisensa, jota se kuvitteli propagandahyökkäyksellään torjuvansa. Sitä saa mitä tilaa.Yle Fem, 1.6.2015 klo 22.30, Skandinavia Hitlerin otteessa


Osa 4/5. Vastarinta. Hitler on ottanut vallan Skandinaviassa ja hallitsee natsiterrorin uhalla Norjaa, Tanskaa ja Ruotsia. Vastarinta kasvaa, vaikka kapinointi on vaarallista. Tanskan televisio. HD Äänitekstitys: ruotsi.

"Hitler on ottanut vallan Skandinaviassa ja hallitsee natsiterrorin uhalla Norjaa, Tanskaa ja Ruotsia". Siis mitä? Ruotsihan oli puolueeton ja miehittämätön maa toisen maailmansodan aikana, mutta niin vain tässäkin höpösaagassa natsien piikkiin voidaan laittaa ihan mitä vaan.

 

5 kommenttia:

 1. Masentaisi muuten, mutta onnekseni en katso juuri koskaan televisiota.

  VastaaPoista
 2. https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/19/vidkun-quisling-ei-ollut-maanpetturi-knut-hamsunin-kohtelu/

  Heroes Hang when Traitos triumph. Parhaat goyimeistä on tapettava. Quisling oli yksi Norjan parhaimmista pojista. Hänestä on valehdeltu kaikki. Kiakki on päälaellaan. Kulttuurimarxistinen Norja on tuhon tiellä ja vajoamassa paskaan. Lippuka he liehuttavat siellä ihan kiitettävästi, mutta onko siinä tarpeeksi sisältöä ei-vasemmistolaisellakaan osalla väestöä?

  VastaaPoista
 3. Keskiviikon dokkari oli tämän uusintakieros:

  http://magneettimedia.com/dragsvikin-punavankileiri/

  VastaaPoista
 4. Onko tuo 22 ikäsi vai älykkyysosamääräsi? Veikkaan jälkimmäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastataan samalla mitalla kuin punalibeeralit, sillä argumenteista he ei eivät totuuskammoisina kykene keskustelemaan, vaan jutut ovat aina tyyliä ad hominem. Siksi annankin peräsuolen katkuista sateenkaariUnelmaa elävälle Kakkaiselle tällaisen sitaatin:

   "No mitä tästä pitäisi oppia? Se, että politiikan yleisin väline on vastapuolen leimaaminen ja keskustelun johtaminen epäolennaisille harhapoluille. On rakkaan lapsen nimi sitten character assassination tai argumentum ad hominem, kyse on yhdestä asiasta: emme pärjää sille mitä sanot, siksi tuomitsemme sinut. Hävisimme keskustelun, joten pilkkaamme sinua ja koetamme vakuuttaa kaikille, että sinua ei kannata kuunnella, koska olet hirviö."

   Poista