maanantai 22. kesäkuuta 2015

YLEN HISTORIAA MAANANTAISIN (MERKITÄÄN TILASTOIHIN)
Yle TV1, 22.6.2015 klo 19:00, 
Historia: Treblinkan henkiinjääneet  *UUSINTA*Treblinkan tuhoamisleirillä natsit surmasivat 800 000 Puolan juutalaista vuonna 1942. Millaista elämä Treblinkassa oli kahden leiriltä paenneen kertomana ja kuinka he myöhemmin jatkoivat taisteluaan natseja vastaan? T: BBC HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Ei kommentoitavaa.

(Paitsi että se vanha tuttu sitaatti. Sosiaalipsykologian tohtori Inari Sakki paljastaa järjestelmän naisena mikä motivoi Yleä kutistamaan koko ihmiskunnan historian natsismiin ja miksi siitä jankuttaminen on niin hyödyllinen propaganda-ase suomalaisvihamielisille epädemokraattisille hämärävoimille):
Kokeellisessa tutkimuksessa suomalaisille esitetään esimerkiksi muistoja toisen maailmansodan aikaisista Karjalan nälkäleireistä ja ruotsalaisille Ruotsin natsiyhteyksistä ja pakkosterilisaatioista, Sakki kertoo. Muun muassa Saksassa tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan olettaa, että tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.
2015: Välimeren yli on vyörymässä miljoonia "siirtolaisia" tänne pohjoiseen valmiiseen pöytään lihapatojen äärelle. Kansallinen itsemäärämisoikeus kuten omien rajojen pitäminen ja päättäminen siitä keitä maahan saa tulla ja keitä ei, on julmaa poissulkemista, sitähän ne natsitkin harjoittivat, joten parempi vain antautua suosiolla...


***** ***** ***** *****TV 1, 24.6.2015 klo 23.50. Elämisen haasteet Osa 2/10.

Tarvitaanko viharikoslainsäädäntöä? Ruotsissa astui voimaan viharikoslaki vuonna 1948 antisemitismin lopettamiseksi. Mutta onko lainsäädäntö oikea tapa?

Juutalaiset vaikutusvaltaiset taustavaikuttajat ovat aina olleet kiinnostuneita lainsäädäännöstä. Ei ihme, että esimerkiksi Venäjällä juristi on juutalaisen synonyymi. Kun kierolla lainsäädäntökeplottelulla saadaan sorvattua erilaisille eturyhmille mieluisia lakeja, voidaan myöhemmin mitä törkeimmätkin kansan enemmistön intressiä loukkaavat sortotoimenpiteet perustella "lain" suomalla auktoriteetilla.

Vieraiden juutalaisten ensimmäinen tavoite lännessä on ollut kriminalisoida heihin kohdistuva kritiikki, sittemmin tätä orwellilaista lain irvikuvaa on voitu soveltaa muihin vallanhimoisiin vähemmistö- ja eturyhmiin, jotka tasa-arvon nimissä eivät pyri muuhun kuin enemmistön vastaisen nollasummapelin voittamiseen vieläpä enemmistön kustannuksella.

Amerikan itärannikon yliopistojen kulttuurimarxilaisena kielipeliprojektina 1980-luvulla syntynyt poliittinen korrektius ja viharikospuhe on pehmeässä totalitarismissaan heti alusta lähtien tähdännyt sananvapauden ja totuudensanomisen kaventamiseen. Lähinnä juutalaisten ja äärivasemmiston liberaalien ym. hyödyllisten idioottien tavoitteena on ollut lainsäädännön keinoin kriminalisoida kaikki argumentit, jotka pyrkivät paljastamaan yhteiskunnan tuholaisten motiivit, argumentit ja taustat.Yle Teema, 25.6.2015 klo 21:45 Sotatalvi Yle (Oorlogswinter/Hollanti 2008)

Jännitysdraama miehitysvuosista ja vastarintaliikkeestä Hollannissa toisen maailmansodan aikaan, näkijänä teini-ikäinen poika, joka alkaa piilotella brittilentäjää. O: Martin Koolhoven. Äänitekstitys: suomi. K12

Yle Fem, 25.6.2015 klo 22:00, Dok: Kuulostanko homolta?

Do I Sound Gay, Yhdysvallat, 2015) David Thorpe lähtee lämpimälle ja huumorintäyteiselle matkalle, kun hän yrittää selvittää, miksi hän kuulostaa ihmisten mielestä homolta. HD Äänitekstitys: ruotsi

Kyllä kuulostaa, kun kyse on Ylestä ja varsinkin sen ruotsinkielisestä tv-kanavasta. Huomaa taas mediassa, että mitään häpeämättömien sodomiittien "pride"-viikko on alkanut. 

4 kommenttia:

 1. http://rollimetsatonttu6.blogspot.fi/2015/04/ruupertti-treblinka.html

  http://rollimetsatonttu6.blogspot.fi/2014/05/vesa-ilkka-laurio-1-treblinka-2.html

  VastaaPoista
 2. Niinpä. Joku ruotsalaismeppi-valopäähän se oli, joka jo ehti verrata välimerta auschwitziin.

  VastaaPoista
 3. Ja persut vertasi vaalitoimiston ikkunan rikkomista kristalliyöhön.

  VastaaPoista