perjantai 19. kesäkuuta 2015

MEDIA LUO MURHAAJIA.Valkoisten etniseen intressiin vihamielisesti suhtautuva verkostoitunut kosmopoliittinen media on saanut parin viime päivän aikana viettää samppanjapullot poksahdellen heprealaista riemujuhlaa, kun sen väsymättömästi provosoima Amerikan rotukonflikti synnytti lopulta toivotun itseään toteuttavan ennusteen viime keskiviikkona.

Ylen tuoreessa uutisjutussa (19.6.2015) nostettiin esiin vain yksi ampujan kommentti, joka olkiukkona luo valheellista mielikuvaa, että valkoisten etninen itsesäilytys- ja -puolustus perustuu vain perusteettomaan vainoharhaan:

– Hän sanoi, että mustat ovat ottamassa maailman valtaansa ja meidän pitäisi tehdä asialle jotain, ystävä kertoo.
Kuitenkin Iltalehti tuli lipsauttaneeksi lausunnon, joka rationalisoi paljon uskottavammin Dylann Storm Roofin silmittömän hyökkäyksen mitä tulee tilastolliseen ja empiirisen havaintoon siitä mitä Amerikassa tapahtuu radiohiljaisuuden takana :
- Minun on tehtävä tämä... Te raiskaatte naisemme ja valtaatte maamme, joten teidän on mentävä, Roof oli kertojan mukaan sanonut ammuskelun aikana.
Tavallinen länsimaalainen on autuaan tietämätön - tai ainakin hänen toivotaan olevan - siitä, kuinka paljon mustat raiskaavat valkoisia ja kuinka paljon valkoiset mustia. FBI:n yleistä tietokantaa lainaava sivusto kertoo:
Year 2003 – Rape/Sexual Assault
White on Black: 0 - Black on White: 20,309; Black on Black: 21,104 
Year 2004 – Rape/Sexual Assault
White on Black: 0 - Black on White: 11,610; Black on Black: 35,33 
Year 2005 – Rape/Sexual Assault
White on Black : 0 - Black on White: 37,460; Black on Black: 36, 620 
Year 2006 – Rape/Sexual Assault
White on Black: 0 - Black on White: 32, 443; Black on Black: 7,705 
Year 2007 – Rape/Sexual Assault
White on Black: 0 - Black on White: 14,092; Black on Black: 12,780 
Year 2008 – Rape/Sexual Assault
White on Black: 0 - Black on White: 19,292; Black on Black: 34,841 
Total over six conservative years:
White on Black: 0 - Black on White: 135,206; Black on Black: 148,380 
Average over six consecutive years:
White on Black: 0 - Black on White: 22,534; Black on Black: 24,730
Tällaisia tilastoja lukiessa sitä ihmettelee, miksi valkoisten vigilante-toiminta on äärimmäisen vähäistä ikään kuin koko populaatio olisi vaipunut välinpitämättömään horrokseen oman rotunsa kohtalon suhteen. Voi vain kuvitella sitä hyökyvää rotusodan aaltoa mikäli noissa tilastoissa olisi valkoisten kohdalla mustat tai aasialaiset.

Mitä tulee Roofin mainitsemaan "maan valtaamiseen" eli Amerikan värilliseen maahanmuuttoon vuoden 1965 uuden siirtolaislain jälkeen, niin se tunnetaan paremmin hallitsevan vihamielisen eliitin masinoimana demografisena sotana toistaiseksi enemmistönä olevaa Amerikan valtion luonutta valkoista enemmistöä vastaan. Tässäkin suhteessa Roofin raivo on ymmärrettävää.

Geneettistä keskimäärin älykkäämpää
 ja kauniimpaa materiaalia saalistavat yliseksuaaliset mustat raiskaajat eivät rajoita kontrolloimatonta käytöstään vain ryöpsähtelevän eläimelliseen seksuuaalisuuteen vaan heitä kiinnostaa muutenkin kaunainen verenvuodatus valkoisia ja aasialaisia kohtaan, josta Yle Watch raportoi 19.3.2015:
Todellakin, rotu ratkaisee kun tarkastellaan median vaikenemia tosiasioita mustien kohdistamasta väkivallasta valkoisia vastaan. Yhdysvaltain Kansallisen rikosuhritutkimuksen (National Crime Victimization Survey, 2010) mukaan 62 593 mustaa joutui valkoisten väkivallan kohteeksi. Samana tutkimusvuonna 320 082 valkoista oli mustan väkivallan uhreja. Valkoisten uhrimäärä on viisi kertaa suurempi, mutta luvut ovat silti harhaanjohtavia, koska mustien ja valkoisten populaatiot ovat eri kokoisia. Kun mustien ja valkoisten keskinäisessä väkivallassa 38 miljoonan musta väestö tekee viisi kertaa enemmän väkivaltarikoksia kuin 197 miljoonaa valkoista, tarkoittaa tämä suhteellisin luvuin mitattuna sitä, että valkoisia uhreja on KAKSIKYMMENTÄVIISI KERTAA ENEMMÄN kuin mustia. Lisäksi kun tarkastellaan erityisiä väkivaltarikoksia kuten törkeitä pahoinpitelyjä ja murhia, mustien valkoisiin kohdistamat rikokset ovat KAKSISATAA KERTAA KORKEAMMAT kuin valkoisten mustia vastaa. Tästä huolimatta emme kuule ihmisoikeusjärjestöjen ja rasismin vastaisten kampanjoiden kertovan mustien rasismista kovaan ääneen missään. Syynä lienee kieroutunut ajatus, että mustien rasistisesta väkivallasta kertominen on itsessään rasistista, jonka vuoksi siitä pitää vaieta. 

Tavallisesti suuret vaikutusvaltaiset mediatalot vaikenevat systemaattissti mustien muunrotuisiin kohdistamista arkipäiväisistä murhista, mutta ne osaavat pimittää kansalta myös kuohuttavat tapaukset kuten 
mustien rasistisesta Wichitan raiskaus-massamurhasta, josta eivät tavalliset amerikkalaiset ja suomalaiset ole kuulleet koskaan. Sen sijaan heidän päihinsä taotaan päivittäin heppoisen ja valikoivan todistusaineiston varassa olevia "uutisia" Trayvon Martinista ja Michael Brownista.

Silloin harvoin kun valkoinen kostaja lunastaa omiaan kohtaan tehdyt murhat ja raiskaukset kansainvälinen media Yle mukaan lukien alkaa kirkua rasismia ja osoittaa sormella tekijän etnistä taustaa. Tälläisella valikoivalla uutisoinnalla ei ole kuitenkaan haluttu mitenkään vähentää roturistiriitoja, vaan päinvastoin se on sen etnistä vihaa lietsovan strategian toinen puoli. Globaalit mediat ovat harhaanjohtavilla etusivun jutuillaan 
Travon Martinista ja Michael Brownista suorastaan tietoisesti synnyttäneet railon eri roturyhmien välillä niin Amerikassa kuin Euroopassakin. Alunperin vain valkoista syyllisyyttä ja alistumista promotoinut liberaalimedia on vuosien vihanlietsonnan jälkeen ottanut yhä suurempia annoksia ja päätynyt lopulta ns. lopulliseen ratkaisuun.

Amerikassa koululaitos ja mediat ovat vuosikausia ohjelmallisesti
 kiihottaneet mustia rasistisesti muita rotuja vastaan sillä varjolla että he ovat muka yksinomaan syrjinnän ja rasistisen väkivallan uhreja, vaikka todellisuudessa mustat syyllistyvät eniten rikoksiin muita rotuja vastaan samalla kun nauttivat erioikeuksista mm. positiivisen syrjinnän ansiosta. Media kyllä tietää, että valheelliseen syyllisyyteen ohjelmoidut valkoiset liberaalit nielevät tämän propagandan samalla kun niiden levanttiset omistajatahot myhäilevät tyytyväisinä kuinka heidän edistämänsä valheet provosoivat toivotusti niitä valkoisia, jotka näkevät tämän häikäilemättömän chutzpah-pelin läpi. Väistämättömänä seurauksena on vastareaktio, johon altistuvat herkästi ampujan kaltaiset psyykkisesti labiilit tapaukset - toisin sanoen media luo murhaajia. Näin vihamielisen eliitin ohjauksessa oleva ei-amerikkalainen ja ei-eurooppalainen media voi jälleen toistaa mantraansa valkoisten sisäsyntyisestä pahuudesta.

Tässä asiallinen videolinkki, jossa paljastetaan median kieroilut osin samoin argumentein kuin Yle Watchissa: Charleston Shooting: What They're Not Telling You

Videokanava Ramzpaul puolestaan analysoi ampujan manifestia mielenkiintoisesta kulmasta:  Dylann Roof's Manifesto Released

Dylann Roofin kirjoittamaksi väitetty manifesti löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti