lauantai 25. huhtikuuta 2015

YLE TEEMAN PÄÄTEEMAYle Teema ei tänään lauantaina 25.4.2015 turhaan paukkujaan säästele, kun se pääsee märehtimään peräti kolmen ohjelman voimalla mieliteemansa. Kanavan fiksaatio natseihin on niin sairaalloista, että puljun olisi syytä vaihtaa kanavan nimeksi Yle Natsi-Teema. Mutta miksi kaikista menneisyyden tapahtumista vain natsit nostetaan Ylessä esille?
Kokeellisessa tutkimuksessa suomalaisille esitetään esimerkiksi muistoja toisen maailmansodan aikaisista Karjalan nälkäleireistä ja ruotsalaisille Ruotsin natsiyhteyksistä ja pakkosterilisaatioista, Sakki kertoo. Muun muassa Saksassa tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan olettaa, että tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.

Yle Teema, 25.4.2015, klo 20:00, Historia: Hitlerin juutalainen naapuri  *UUSINTA*

Edgar Feuchtwanger oli viisivuotias, kun hänen naapurustoonsa vuonna 1929 muutti asumaan tuleva diktaattori Adolf Hitler. Juutalaislapsi saattoi piankin huomata ilmapiirin käyvän entistä uhkaavammaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomiYle Teema, 25.4.2015,  klo 21:00, Keskitysleirien salattu totuus (K16)

(Night Will Fall, Britannia 2014) Keskitysleirien kauhuista koottiin keväällä 1945 Alfred Hitchcockin ja Sidney Bernsteinin voimin elokuva, jota ei koskaan esitetty. André Singerin dokumenttielokuva kertoo sen tarinan. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).Yle Teema, 25.4.2015, klo 22:15 Auschwitzin seitsemän kääpiötä  

Ovitzin pienikasvuinen näyttelijäperhe esiintyi Itä-Euroopassa vuoteen 1944. Sitten he joutuivat Auschwitziin, Mengelen tutkimuskohteiksi. Tv-dokumentissa näyttelijä Warwick Davis jäljittää perheen uskomatonta tarinaa. HD Äänitekstitys: suomi.

3 kommenttia:

  1. Samaan aikaan yksityishenkilö on tehnyt rikosilmoituksen Magneettimedian holohoax-artikkeleista. Olisiko ajoitus suunniteltu ja uutta kieltolakiaikaa ennakoiden ollaan jo siirtymässä uusiin sfääreihin tässä uuden uskonnon harjoittamisessa?

    VastaaPoista
  2. Hohhoijaa, taasko Sturm22 ottaa puolestaloukkaantujan roolin kun kyseessä on natsipölvästien tekemiset. Yle Watch on näköjään Magnettimedian etäispääte, sama p###a eri paketissa.

    VastaaPoista
  3. TapsaK haluaa rypeä paskassa ja kriminalisoida totuuden esittämisen

    VastaaPoista