tiistai 28. huhtikuuta 2015

YLEN PROPAGANDA PAHAN PALVELUKSESSA
Yle Teema, 28.4.2015, klo 21:00, 
Historia: Tiede pahan palveluksessa  


Kuinka saksalaiset tiedemiehet 1940-luvulla etsivät oikeutusta natsien rotuopeille ja perusteluja ali-ihmisten tuhoamiselle? Harvinainen arkistomateriaali paljastaa mm. millaisia ihmiskokeita keskitysleireillä tehtiin. HD Äänitekstitys: suomi.

Linkki ohjelmaan.


Tämä tuli täytenä yllätyksenä meille iloisille Yle-veron maksajille! Jälleen kerran Yleltä rohkean ennakkoluulotonta ohjelmapoliitiikkaa natseista, joita käsitellään mediassa muutoinkin äärimmäisen harvoin. Tästäkin Teeman tämän iltaisesta dokumentista saamme jälleen kerran kiittää yhtiön kansainvälisiä ohjelmanhankkijoita kuten Tarmo Kivikalliota, Johan Förnäsia ja Katja Karasvaaraa.

Tai näin nuo kansankynttilät kai itse näkevät asian. On nimittäin samantekevää toimivatko Ylen ohjelmanhankkijat valtioneuvoston määräämän monikulttuuri-ideologian edistämisen nimissä vai ovatko he itse aktiviisia hyödyllisiä idiootteja niiden puolesta, jotka haluavat nitistää eurooppalaisten itsekunnioituksen ja siten valmistaa maanosamme henkisesti totaaliselle maahanmuutolle.

Joka tapauksessa, näiden holokausti-kulttia palvelevien loputtomien ohjelmien tarkoituksena on suomalaisten kuten muidenkin eurooppalaisten psykologinen nujertaminen ja itseinhon luominen. Näin luodaan ideologinen pohja rotudenialismille, "hyvitys"-ideologialle ja ihmisen juuretonta atomisaatiota korostavalle egalitarismille. Lopputulokseksi toivotaan täydellistä antautumista kansainvaellukselle, mikä on mahdollista jatkuvan rituaalisen syyllistämisen avulla; kun valkoisilta massoilta on tukahdutettu terveet rotuvaistot, etninen itsepuolustus käy psykologisesti mahdottomaksi.

Siksi Yle Teeman ohjelmapolitiikka on Pahan palveluksessa, Pahan, jolla geneettisesti ainutlaatuiset eurooppalaiset halutaan hukuttaa kansojen mereen. Röyhkeintä (chutzpah) tässä projektissa on se, että hitaasti mutta vakaasti etenevää kansanmurhaa edistetään "kansanmurhan vastaisella tiedottamisella". Huomattava joukko kansalaisista ei kykene näkemään tämän umpikieron sentimentaalisen indoktrinaation läpi, mutta onneksi kaikkialta Euroopasta löytyy vielä riittävästi väkeä, jotka ovat immuuneja tällaisille propagandatempuille.

Juurettomien kosmopoliittien kelkassa olevan Ylen projektin onnistuminen ei ole kirjoihin kirjoitettu niin kauan internettiä ei ole suitsittu ja lähiyhteisöjen ihmiset tiedostavat yhtiön ohjelmapolitiikan motiivit ja uskaltavat puhua sitä vastaan. Vaikka näinä "liberaaleina" aikoina sananvapautta on erilaisten näytösoikeudenkäyntien jälkeen kiristetty, on valveutuneilla kansalaisilla vielä mahdollisuus käydä totuuden ja eurooppalaisen itsesäilytyksen puolesta sotaa kulttuurimarxilaista Yleä vastaan.


STOP PRESS!!!

Vielä silloin kun "dokumentti" pyöri Teemalla kanavan Facebook-sivulla ylläpitäjä poisti tämän kirjoituksen linkin. Viestinä Yle Teema ilmoitti:

Poistimme epäasiallisen linkin, johon kommentissa viitataan.
(Klikkaa kuvaa ja suurenna)
********************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle TeemaEi kommentteja:

Lähetä kommentti