tiistai 21. huhtikuuta 2015

SUOMALAISVIHAMIELISEN "ÄLYMYSTÖN" VAALIEN JÄLKEISTÄ ITKUA

Vaalituloksesta pöyristynyt vasemmisto itkee. Kuvassa
oikealla 
professori Markus Jäntti ja Veronika Honkasalo.

Maamme johtavat mediamonopolit, Yle ja HS, ovat ennalta arvattavasti antaneet vasemmiston tärähtäneistölle vapaan kanavan purkaa vaalien jälkeistä pahaa oloaan. Vaalipäivän jälkeisenä maanantaina (
20.4.2015) Helsingin Sanomat antoi puheenvuoron punakuplassa eläville pääkaupungin degeneraateille ja kulttuuripuuhastelijoille. Vaalitulos sai kenties ensimmäistä kertaa näyttelijä Krista Kososen pohtimaan, että suomalaisia asuu myös Helsingin ulkopuolella:
Ehkä sitä elää itse sellaisessa helsinkiläisessä kulttuurikuplassa, en tunne ketään joka olisi äänestänyt perussuomalaisia.
Samaa itkua jatkoi Ylen puolella joka kysymyksen asiantuntija, vasemmistohenkinen filosofi Timo Airaksinen. Tällä kertaa median mielipideautomaatti narisi voittajapuolueiden uskonnollisista vakaumuksista, jotka ovat hänen mukaansa liian monokulttuurisia eivätkä heijastele hänen toivomaansa suurta unelmaa, monikulttuurista yhteiskuntaa:
– Meillä on pian monikulttuurinen yhteiskunta, mutta kuitenkin meidän tuleva valtiovarainministerimme on harras katolinen ja pääministeri lestadiolainen. Ja vielä niiltä alueilta, joilla uskonnollisuus yhä merkitsee jotakin. Tällaista vanhaa ateistia se kyllä vähän hirvittää
Tuossahan on koko joukko sitä ihanaa monimuototisuutta, mutta jostain syystä se ei kelpaakaan kulttuuribolshevikille. Ai niin, sieltähän puuttui se monikulttuurisuuden kakun kruunaava kirsikka, rauhanuskontona tunnettu islam. Vasta sitten kun maamme johdossa on muslimi, olemme saavuttaneet diversiteetin pyhimmän tason. Tai ainakin silloin kun asiaa kysytään Airaksiselta.

Kososen ja Airaksisen ulostulot ovat vain jäävuoren huippu siitä jäätävästä itkusta, mitä erilaiset vasemmiston kellokkaat ja kulttuurikilarit ovat esittäneet blogeissaan ja sosiaalisessa mediassa. Tästä linkistä löytää punakaartin maukkaimmat näytteet vitutuksen multihuipennuksesta. Ehkä parhaiten vasemmiston tunteet kiteytti omien sanojensa mukaan "Paraisilla asuva turkulainen polkypyöräilevä vihervasemmistolainen feministi" Julius Karlsson (Vasemmistoliiton kansaeudustajaehdokas) twitterissä:


Yle Watchin mediakriittiseen linjaan sopii puolestaan näyttää mainosrahoitteisilla kanavilla puuhastelevan Alizad Armanin twiitti, joka paljastaa miten mädättäjät toimivat vaistomaisesti tietämättä välttämättä mitään varsinaisesta kulttuurimarxilaisuudesta. Lopputulos on silti sitä samaa ehtaa:Sosiaalisessa mediassa toimiva Poliittisen Korrektiuden Parhaat -sivusto analysoi hienosti millaiseen röyhkeyteen kiittämättömät kultamunat saattavat yltää myös paremmissa piireissä:
Näitä esiintuloja on sitten tipahdellut pitkin päivää. Vuorossa kiittämättömän kitinää pakolaisena erään Suomeen päässeen veijarin suusta. Tämä kaveri haluaa muuttaa sen yhteiskunnan, joka hänet otti pakolaisena vastaan, koulutti ja järjesti hänelle turvallisen elämän. Hän kuitenkin haluaa muuttaa sen samanlaiseksi vasemmistolaiseksi paratiisiksi, jota vastaan meidän suomalaisten isoisät aikoinaan taistelivat. Arman haluaa Suomesta monikulttuurisen vasemmistoyhteiskunnan, eli Neuvostoliiton uuden version. Nationalistin on syytä lukea tarkkaan mitä Alizad Arman on kommentoinut. Ja boikotoida kaikkea hänen hallitsemaansa, edustamaansa julkisuutta ja mediaa. Suomalaisella nationalistilla ei ole tilaa Armanin ihanneyhteiskunnassa. Jk. Tämä aika muistuttaa päivä päivältä enemmän YYA-ajan Kekkoslovakiaa. Kun pistää sanan "monikulttuuri" sanan "kommunismi" tilalle, niin kaikki sloganit stallareilta ovat multikultisteilla aivan ajantasalla.
Armanin twiitti voisi yhtä hyvin olla jonkun Ylen ohjelmapäällikön tai ohjelmanhankkijan (mm. Tarmo Kivikallio, Johan Förnäs ja Katja Karasvaara) kirjoittama. Hekin haluavat keskittää voimansa vasemmistolaisen agendan edistämiseen. Siitä esimerkkinä tämän illan Yle Teeman ties monesko natsidokumentti:


Yle Teema, 21.4.2015,  klo 21:00, Historia: Hitlerin juutalainen naapuri

Edgar Feuchtwanger oli viisivuotias, kun hänen naapurustoonsa vuonna 1929 muutti asumaan tuleva diktaattori Adolf Hitler. Juutalaislapsi saattoi piankin huomata ilmapiirin käyvän entistä uhkaavammaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Linkki ohjelmaan.


Vai että oikein naapuri, kas kun ei Hitlerin vessansiivooja. Nyt nimittäin aletaan jo kaapia viimeisiä muruja 
ison natsisäkin pohjalta. Mediakeisareilla riittää vielä toistaiseksi mielikuvitusta tuoda mitä kummallisempia näkökulmia puhkikuluneesta aiheesta, jotta poliittisesti hyödyllisiä natseja voidaan pitää keinotekoisesti esillä julkisuudessa. Pääasiahan näissä "dokumenteissa" on pitää kansalaiset jatkuvassa negatiivisessa natsitietoisuudessa, jottei nyt näkyvästä länsimaisesta kriisistä tehtäisi "vääriä" johtopäätöksiä oli kyse sitten maahanmuuttopolitiikasta tai taloudesta. Vastaavasti se mitä Hitler ja natsit sanoivat itse esimerkiksi talouspolitiikasta ei voisi koskaan olla dokumentin aiheena. Tästä aiheesta antaa pienen aavistuksen nämä kaksi suomenkielistä videota YouTubessa (video 1 ja video 2).

10 kommenttia:

 1. "Vastaavasti se mitä Hitler ja natsit sanoivat itse esimerkiksi talouspolitiikasta ei voisi koskaan olla dokumentin aiheena." Yle Areenassa pyörii parhaillaan (2015) dokumenttisarja "Kolmas valtakunta", jossa käsitellään Hitlerin talouspolitiikkaa osassa 1 / 4. Velkaa otettiin ja budjetit julistettiin salaisiksi. Mallikelpoista,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lies lies ja lisaa valheita!! Velkaa ei ollut, kun oli oma Saksan valuutta, Juutalaiset pankit poistettiin, josta johtuu idea "vainoamisesta"

   - Saksa kukoisti Aatun aikana, toista se oli maailmalla, ja edelleen.

   Hitler was right ja 100% ajasta!!

   "The Greatest Story Never Told: Adolf Hitler" (Full Documentary, 6hours)
   https://youtu.be/Vnu5uW9No8g
   TGSNT.TV

   Poista
 2. Vai että Areenassa pyörii tuollainenkin sarja, aiheesta ei näköjään ole runsaudenpulaa. Todennäköisesti se mikä jätetään kertomatta näkyy noissa YouTube videoissa.

  VastaaPoista
 3. Katsoin videot enkä ymmärtänyt mitä sellaista siellä kerrottiin, mikä "jätetään kertomatta". Ilmeisesti viittaat juutalaiseen salaliittoon, mutta olisi mukava kuulla sinun kertovan omin sanoin: missä Hitler onnistui, mitä hyvää hän sai aikaiseksi, mitä opittavaa hänestä on? Vastaavasti tietenkin, missä epäonnistui, mitä hänestä ei ainakaan kannata ottaa malliksi tai esikuvaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyva Herra Kumitonttu, katso tama video, nyt alkuun...
   - silla Hitleria viisampaa ja aidompaa ei ole sen koomin ollut, taysi HERO koko mies!!
   https://youtu.be/oeGxMx2u8HA

   Poista
  2. Mene nyt kumidildo jutkublogiisi kertomaan kuinka tärkeää on imeä silvottuja pippelitä.

   Poista
 4. NOTE: The original video version (VIDEO1.) , "Adolf Hitler, The Man Who Fought The Bank" - After few views, and few more, it was in our view, impeded with messages that do not follow or obey by the peaceful, fair, nature loving National Socialist attitude and noble mentality of, NO WAR!! (any wars!)
  And so after careful consideration, we feel that it was an a attempt to spread "look we are being persecuted..." crying wolf crap and accuse people of this so called "anti-semitism" and racial intolerance etc. propaganda, lies and utter bollocks later on.

  * The aim with this Remix-version (VIDEO 2.) is not to compete, nor make "better", no, but to remove the in our view 'offending parts', or what could be seen as persecution, war glorification and or any other negative messages it appeared to include, we may call it a 'spring clean' * Compare and see the difference in imagery.

  Very talented editing in the original video from the maker/ uploader "Alerta Judiada", unfortunate choice of imagery used such as the badly drawn hook nose pictures, use of the "star of david" on a persons forehead and plentiful war imagery, as if Europe, National Socialism, Hitler, or the Germans or indeed any sane person ever wanted or seeked war. No, only the crazy psychopaths whom gain to profit from utter destruction, the globalist liars do that!!

  Deliberate or not, the video (VIDEO 1.) as it was, was more damaging than of good, however "uplifting" and moving effect it had on the viewers after. Thank you to ALL whom also raised this issue in the comments, great observations.

  National Socialism, (VIDEO 2.) and so also we welcome all and any races of Men, any colour, all tongues. Only one requirement, is the termination, will and courage to seek and speak the Truth, as is the Natural Order of Things, laws drawn out by The Creator.
  - Love Thy Volk - BE TRUTH!!!

  Heil Mein Fuhrer The Truth

  Six Million 4 Truth | Truth Or Death | Suomi Finland 4 Truth |
  English REMIX: https://youtu.be/Z-G2F8LPQWk

  VastaaPoista
 5. Minusta tässä K.Kososen tapauksessa on huomion arvoista se, ettei punavihreän kuplan asukeista yksikään noussut puolustamaan Kristaa, vaikka hänhän vain sanoi sen, minkä kaikki jo tiesivätkin, ja mistä kaikki kuplalaiset ovat niin kovin ylpeitä. Kristasta tuli sellainen laumasta erilleen harhautunut nauta, joka jätetään susien raadeltavaksi. Kummalliseen tilanteeseen joutui reppana: Muu Suomi ei kelpaa ja kuplassakin ollaan solidaarisia ainoastaan niille, jotka ovat voitolla.

  VastaaPoista
 6. "Hitleriä viisaampaa ja aidompaa ei ole sen koomin ollut, täysi HERO koko mies!!"

  Ennen kuin allekirjoitat tuon lausunnon, niin voisit vaikka hieman tutustua sotahistoriaan. Wehrmachtin sotilaat ja saksalaiset siviilit joutuivat vasten tahtoaan kärsimään suunnattomasti Hitlerin viisauden ja aitouden ylläpitämisestä.

  Parhaita esimerkkejä tästä on Saksan 6. Armeijan kohtalo alkuvuonna 1943 Stalingradissa: Hitlerin varomattomien, ylimielisten puheiden ja poliittisen arvovallan säilyttämisen vuoksi kaikkiaan 350 000 sotilasta piti uhrata. Entä sitten DAK:n joukot? Hitlerin sotilaallisen osaamattomuuden vuoksi Afrikan sotaretken lopputaistelut Tunisiassa kävivät saksalaisille sotilaallisesti todella kalliiksi. Samana keväänä oli itärintamalla Harkovan kolmas taistelu. Jos se olisi käyty Hitlerin määräysten mukaisesti, niin seurauksena olisi ollut uusi suurtappio. Rintamakomentaja Manstein kieltäytyi noudattamasta Hitlerin määräyksiä ja pelasti joukkonsa - siinä samalla myös voitti kyseisen taistelun ja siten välttyi sotaoikeudelta.

  Hitler ei ollut mikään viisas HERO, vaan yksi poliittinen toimija toisten joukossa kaikkine siihen liittyvine inhimillisenne vikoineen ja puutteineen. Kun sotilaallinen tilanne kääntyi Saksalle epäedulliseksi, Hitlerin kyvyt eivät enää riittäneet esiin tulleiden kriisien ratkaisuun. Hän sen sijaan typeryyksissään erotti kaikki parhaat sotilasjohtajansa, kuten Halderin, Mansteinin ja Guderianin. Hitler myös aiheutti suunnattomat kärsimykset saksalaisille siviileille Saksan itäisessä osissa 1944-45 kieltämällä heidän evakuointinsa etenevän Puna-armeijan alta.

  Tappion hetkellä Hitler vaati vastoin vallitsevia realiteetteja kannattajiltaan yhä fanaattisempaa uskoa ja sitoumusta toimimattoman aatteeseen, näin poistettaisiin ongelmat. Samalla tavalla liberaali oikeisto ja vihervasemmisto vaatii omana aikanamme meitä sitoutumaan tuhoisaan ja epäonnistuvaan monikulttuurisuuskokeiluun.

  VastaaPoista
 7. https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/tag/friedrich-georg/

  Historix vääntää skeidaa.

  Tuolla onjotain sisäpoliittista:

  http://magneettimedia.com/hitler-ja-pankkiirit-korko-orjuuden-murtaminen/

  http://magneettimedia.com/miten-hitler-paihitti-tyottomyyden-ja-elvytti-saksan-talouden/

  http://magneettimedia.com/miten-hitler-uhmasi-pankkiireja/

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/16/hitlerin-talousihme-mefo-vekselit-ym/

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/16/fuller-toisen-maailmansodan-syyna-saksan-irrottautuminen-kultakannasta/

  http://magneettimedia.com/video-kaikki-sodat-ovat-pankkiirien-sotia/

  https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/20/ezra-poundin-radiolahetykset/

  VastaaPoista