maanantai 27. huhtikuuta 2015

KANSALAISTEN KUSTANTAMAA YLEN VÄRITTYNYTTÄ UUTISOINTIA1) Yle yrittää tuoreen uutisjutun Brittiasiantuntija: Suomen pitää myöntää ongelmat ampuma-aseiden kanssa varjolla ajaa omaa "liberaalia" hoplofobista agendaansa mikä tarkoittaa käytännössä vapauksia vähentävää ja valtion kontrollia lisäävää politiikkaa. Ennen kaikkea se on merkki poliittisen eliitin 
pelosta omia kansalaisia kohtaan. Kun poliisi on saatu eliitiin toiveesta ensin monikulttuuristettua voidaan aseista riisutulle kansalle tehdä mitä tahansa. Tällainen skenaario on täysin mahdollinen, joten kansalaisten on oltava hereillä ja torpattava heti alkuunsa kaikki yritykset, jolla viides kolonna yrittää erilaisin verukkein viedä lainkuuliaisilta kansalaislta aseet ja siten mahdollisuuden itsepuolustukseen kun järjestelmä muuttuu pehmeästä tyranniasta kovaksi.


2) Yle uutisten toimittaja Sampo Vaarakallio on ottanut suoranaiseksi elämäntehtäväkseen kertoa meille suomalaisille kuinka Amerikan huomattavan monirotuinen poliisi on rasistinen juuri mustia pulmusia kohtaan. Yksisilmäisessä jutussaan Baltimoren mustat: Mursiko poliisi Freddien selkärangan? Vaarakallio toistaa samaa narratioota mitä globaalit valtamediatkin, kun ne ovat halunneet oikein suurennuslasilla etsiä tapahtumia, joiden avulla valkoisia voidaan syyllistää rasismista. Samalla suuret mediat vaikenevat systemaattisesti kymmensistä tuhansista mustien murhaamista valkoista Zimbabwesta ja Etelä-Afrikassa.

Erityismaininnan Vaarakallion juttu saa äärivasemmistolaisilta lainatusta salaliittoretoriikasta, kun se tuo vihjailevasti esiin vain mustien näkökulman tapahtumiin:
Poliisiauton kulussa on myös selittämättömiä yksityiskohtia. Se on muun muassa pysähdellyt matkallaan omituisesti useita kertoja.  Freddie Gray ennätti olla sairaalassa viikon, kunnes hän kuoli saamiinsa selkärankavaurioihin. Baltimoren musta kansanosa haluaa tietää, mitä Freddie Grayn pidätyksen ja kuljetuksen aikana on tapahtunut.
Uutisen viimeisen lause on suorastaan harhaanjohtava, kun se antaa ymmärtää, että poliisiväkivalta ja rasismi kohdistuisi kohtuuttomasti juuri mustiin:
Väkivalta on näyttänyt rasistiselta, koska nimenomaan mustia amerikkalaisia on saanut surmansa poliisin suhteettoman väkivallan vuoksi. 
Tällaisia heittoja on helppo esittää marxilaisissa rasismiseminaareissa, mutta valtio-omisteisen Ylen pitäisi olla kuitenkin totuuden palvelija ja toimittajien nojautua tilastollisiin faktoihin:
Poliisin surmaamien mustien määrä on laskenut 70% viimeisen 50 vuoden aikana. Vuonna 2012, 123 mustaa kuoli poliisin luoteihin. Vuonna 2012, 326 valkoista kuoli poliisin luoteihin (Center on Juvenile and Criminal Justice, CDC).
Monikulttuurinen poliisi surmaa Yhdysvalloissa valkoisia kolme kertaa enemmän kuin mustia, vaikka mustat tekevät moninkertaisesti rikoksia valkoisiin verrattuna  :
Yhdysvaltain Kansallisen rikosuhritutkimuksen (National Crime Victimization Survey, 2010) mukaan 62 593 mustaa joutui valkoisten väkivallan kohteeksi. Samana tutkimusvuonna 320 082 valkoista oli mustan väkivallan uhreja. Valkoisten uhrimäärä on viisi kertaa suurempi, mutta luvut ovat silti harhaanjohtavia, koska mustien ja valkoisten populaatiot ovat eri kokoisia. Kun mustien ja valkoisten keskinäisessä väkivallassa 38 miljoonan musta väestö tekee viisi kertaa enemmän väkivaltarikoksia kuin 197 miljoonaa valkoista, tarkoittaa tämä suhteellisin luvuin mitattuna sitä, että valkoisia uhreja on KAKSIKYMMENTÄVIISI KERTAA ENEMMÄN kuin mustia. Lisäksi kun tarkastellaan erityisiä väkivaltarikoksia kuten törkeitä pahoinpitelyjä ja murhia, mustien valkoisiin kohdistamat rikokset ovat KAKSISATAA KERTAA KORKEAMMAT kuin valkoisten mustia vastaan. (Yle Watch 19.3.2015).

Tuore kuva Baltimoren "protestista", jota suuret
mediat 
kuten Yle eivät halua käyttää: neekeri
ryöstämässä käsilaukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti