keskiviikko 21. toukokuuta 2014

YLESSÄ TAAS ASIAT TÄRKEYSJÄRJESTYKSESSÄ.
YLE Uutiset: Asiantuntijat Johanna Tukiais -verkkovihasta: "Nettikiusaamista, kertoo suomalaisesta mentaliteetista"


Linkki Ylen "uutiseen".


Vai että oikein "asiantuntijoita" nämä punaisten oppiaineiden politrukit. Kun Yle ei omissa nimissään kehtaa aina itse nostaa pinnalle ensimmäistä maailmaa koskevia "ongelmia", se antaa valtion ja korruptoituneiden yliopistojen leivissä olevien puppugeneraattorien tehdä likaisen työn puolestaan. Kumpikin osapuoli hyötyy, sillä asiantuntijoina esiintyvät päivystävät desantit suorastaan rakastavat omaa ääntään ja sitä, että saavat norsunluutorneistaan laukoa uskomuksiaan halveksumalleen kansalle.

Tässäkin suurta yhteiskunnallista epäkohtaa koskevassa uutisjutussa kukaan muu paitsi moittija ei ole syyllinen. Median virallisessa narraatiossa monet öyhöttävän mutta ah niin autenttisen alaluokan epäsosiaaliset ilmiöt tapahtuvat kuin passiivissa: puukot vain sattuvat lentelemään ilmassa, aseet laukeavat kuin itsestään ja piikit menevät piruparkojen suoneen kuin Jumalan tahdon ohjaamina. Ainoa  moraalisesti vastuullinen tekijä näille "sosiaalisille ilmiöille" on niille subjektit löytänyt vihapuhuja ja yleensä vielä sillä ehdolla että tämä on mies -  nimittäin kyllähän se rikoskin löydetään kun tekijä jo tiedetään, kuten Stalin tapasi leikkisästi sanoa.
"Myös vihapuhetta ja sananvapautta tutkinut Reeta Pöyhtäri Tampereen yliopistosta pitää Tukiais-kirjoittelua poikkeuksellisena. Hänen mukaansa Johannaan ja tämän edesmenneeseen siskoon kohdistuva verkkokirjoittelu on tyyppiesimerkki verkon naisvihasta ja nettikiusaamisesta"

Ihan kivastihan tuo Reetan foliopaperilla vuoratun kukkahatun propelli näyttää pyörivän! Kommentissa matonpurija-Pöyhtärin sukupuolikauna projisoituu akateemisen sössötyksen varmuudella siihen laskiämpäriin, mistä
Journalismin, viestinnän ja median tutkimuskeskuksen viholliskuvat on tähänkin asti menestyksekkäästi kauhottu. Todellisuuden kannalta ikävää on vain se, että internetin myrkyllisimmät kommentit Johanna Tukiaisesta ovat yleensä tulleet naisten suista. Mutta eipä anneta tämän pilata hyvää liberaalia ennakkoluuloa!

1 kommentti:

  1. TV2:

    20:00 Silminnäkijä: Ulos Euroopasta!
    Mitä ovat populistiryhmät, jotka saavat ennusteiden mukaan Euro-jytkyn? Haluavatko ne ulos EU:sta vai tietyt ihmiset ulos Euroopasta? Raportti Unkarista, Hollannista ja Tanskasta. Toimittaja Marko Hietikko.

    VastaaPoista