maanantai 26. toukokuuta 2014

TARKOITUSHAKUISTA HISTORIAN POLITISOINTIA EURO-JYTKYN JÄLKEEN.
TV 1, 26.5.2014 klo 18.00, TV UUTISETKohdasta 18.30 eteenpäin.

Ylen verkkosivujen artikkeli "Suur-Suomi olisi onnistunut vain natsi-Saksan avulla".

Psykologisen sodankäynnin taitava Puna-Yle nosti
eilisen EU-kriittisten vaalivoiton jälkeen parahiksi uutisotsikoihin suomalaista kansallismielisyyttä demonisoivan tendenssi-tutkimuksen. Tyypilliseen tapaan suomalaista kansallisuusaatetta lokaavat vallitsevaa hegemoniaa ylläpitävät feministiset kympin tytöt Jenni Kirves ja Sari Näre. Tendenssitutkijat tunnustavat itsekin tieteen puolueettomutta halveksuen pyrkivänsä kirjallaan Luvattu maa – Suur-Suomen unelma ja unohdus (Johnny Kniga, 2014) taistelemaan "vihapuhetta vastaan", mikä selkokielellä sanottuna tarkoittaa sodanjulistusta sananvapautta vastaan. Jo tyttösten käyttämä Amerikan itärannikon yliopistoista lainattu uusmarxilainen termi "vihapuhe" kertoo siitä, kuinka syvällä he ovat Frankfurtin koulukunnan "kriittisen teorian" vainoharhaisessa maailmassa. Jenni Kirves toteaa Ylen jutussa:

Kun kansanedustaja voi sanoa eduskunnan lehterillä, että aina, kun kuulen sanan ”suvaitsevaisuus” poistan aseestani varmistimen. Sehän on puhetta suoraan 1930-luvulta, Kirves kertoo kirjan taustoista.  Historioitsijat kokosivat teoksen muistuttaakseen 2000-luvun suomalaisia menneestä. Historiantutkimus kun perustuu uskoon siitä, että menneestä voi ottaa oppia nykypäivänä

Kun Martti Haavio vuonna 1925 AKS:n (Akateeminen Karjala-Seura) vuosijuhlassa puhui siitä uhasta, jonka kaksikielisyyden ja kosmopoliittisuuden imelä suvaitsevaisuusoppi muodostavat Suomen itsenäisyydelle, niin se kuulosti hyvin tutulta. Meistä on tärkeää, ettei kyseinen aika katoaisi kansakunnan muistista tai vääristyisi, että nuoret ja aikuisetkin osaisivat verrata nykypuhetta siihen puheeseen.
Lausunnossaan konformistinen kympin tyttö esittää normatiivisen vaatimuksen miten kansalaisten pitää ajatella. Tällainen politikointi on kaukana historioitsijoiden pyrkimyksestä objektiiviiseen kerrontaan ja se tuokin mieleen punaisen politrukin totalitaristiset vaatimukset. Ilman kritiikin häivää kirjasta jutun kirjoittanut Ylen toimittaja Janne Sundqvist peesaa Kirvestä ja tunnustaa näin itsekin allekirjoittavansa tutkijan suomalaisvihamieliset vasemmistovalheet:

Kirveen mukaan olisi toivottavaa, että sodasta saadut opit muistettaisiin edelleen.  - Ainakin se olisi tärkeä muistaa, että vihapuhe ei missään mielessä kannata. Se syökseen kansakunnan aina lopuksi jonkinlaiseen turmioon.

Kaataa vain itselleen. Kansakunnan tuhoutuminen on käsillä silloin kun tällaiset kansaa halveksuvat 5. kolonnan nilkit saavat määrittää yhteiskunnan arvopohjan.
Roomalainen valtiomies Marcus Tullius Cicero (106 eaa. - 43 eaa.) tiesi kertoa, että
(...) kansakunta voi selvitä typeryksistään, jopa pyrkyreistäkin. Mutta se ei selviä sisäisestä maanpetoksesta. Vihollinen porteilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan avoimesti. Mutta petturi liikkuu porttien sisäpuolella olevien kanssa vapaasti, hänen kavalat kuiskauksensa sihahtelevat kaikilla käytävillä ja niitä kuunnellaan itsensä hallituksen omissa huoneissa. Sillä petturi ei näytä petturilta. Hän puhuu samalla korostuksella kuin uhrinsa, ylläpitää samaa ulkokuorta ja perusteluja. Hän vetoaa kaikkien ihmisten sydämissä piilevään yksinkertaisuuteen. Hän mädättää kansakunnan sielun, puuhastelee salassa ja tuntemattomana yössä kaivaakseen maata kaupungin perustusten alta. Hän sairastuttaa ruumiin harkiten, niin että se ei enää kykene vastustamaan. Jopa murhamies on vähemmän pelättävä.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Ylewatchille hyvästä työstä! Olen lukenut sivustoa jo pidemmän aikaa. Olen myös huomannut, että jos me jotain tarvitsemme, niin valppaita kansalaisia, jotka seuraavat kriittisesti verovaroin kustannetun propagandan levitystä ja paljastavat sen ylilyöntejä ja joskus jopa silkkaa valehtelua.

  Uusimmassa blogissasi tuot esille merkittävän kytköksen, jota olen seurannut ja tarkkailut yli 20 vuoden ajan. Tarkoitan mainitsemiasi feministisiä kympin tyttöjä ja yhteiskunnan mädättämiseen pyrkivien muiden voimien linkkiä. Se alkoi näkyä selvästi viimeistään 1990-luvun puolivälistä lähtien. Vasemmisto, sittemmin vihervasemmisto, feministit ja edellisten henkisesti valtaamat suomalaiset puolueet (käytännössä kaikki) ovat koko 2000-luvun ajan toimineet yhdessä omaa kansaansa vastaan. Perusteina petokselle on nostettu esille yleviä periaatteita tai tavoitteita, kuten "tasa-arvo" tai syrjimättömyys. Kuinka oikeassa Cicero olikaan!

  Ketä nämä mainitsemani muut voimat ovat? Sitä voi ainakin päätellä hyötyketjua käyttäen, ja vaikuttaa siltä, että ainakin ns. vanha Rkp:n raha on kuviossa mukana. Tavoite on kuitenkin helpompi nähdä: se on suomalaisen kansallistunnon rapauttaminen, jotta olisimme helpommin riistettäviä ja vailla omanarvontuntoa. Valitettavasti nämä feministiset kympin (ja vähän heikommatkin) tytöt ovat leimallisesti valjastettu ajamaan "uutta järjestystä" - tekemään likainen työ. Vielä ikävämpää on, että he ovat ns. hyödyllisiä, mutta myös ahkeria idiootteja, jotka aatteen palolla - ilman syvällistä ajattelua - ajavat heille syötettyä agendaa. He eivät näytä ymmärtävän, mitä se agenda heille lopulta tulee tarkoittamaan. Ruotsissa tilanne on paljon pidemmällä, eivätkä sikäläiset naiset silti ymmärrä tilannettaan, vaikka maksavat siitä jo kovan hinnan oman koskemattomuutensa lisääntyvinä menettämisinä. Feminismin valta-asema indikoi yhteiskunnan pitkälle edennyttä rappiota. Silloin vallassa ovat yhteiskunnan heikoimmat voimat ja alennustilasta toipuminen on enää kyseenalaista.

  Lisää aiheesta blogissani Willmann, Christel: Getreu dem Fahneneid, joka löytyy osoitteesta
  http://neluetutkirjat.blogspot.fi/

  t. Historix

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta palautteesta! Blogin linjasta ja postauksista tulee välillä myös negatiivista kritiikkiä, mutta niille sanoisin, että kannattaa perustaa samasta teemasta oma blogi. Näin tulee kuuluviin se kritiikki, mitä täällä on jäänyt huomioimatta. Näkisin että kaikki mediakriittisyys - ja siten vallitsevan hegemonian haastaminen - on kansalaisten kannalta hyvästä.

   Poista
 2. Olen itsekin kiinnittänyt huomiota Jenni Kirveksen tutkimukseen ja kuunnellut Hannu Reimen kolumneja. On ihan hyvä, että näihin kiinnitetään huomiota.

  Tässä blogissa kuitenkin häiritsee läpinäkyvä antisemitismi. Punavihreä mediaeliitti pitää holokaustia liki ainoana merkittävänä historiallisena tapahtumana ja käyttää sitä poliittisesti hyväkseen mitätöidäkseen suomalaisten kansallista omanarvontuntoa.

  Tässä ei kuitenkaan ole kyse juutalaisuudesta eivätkä nykypäivän juutalaiset ole vastuussa tavasta, miten punavihreä, usein Israeliin negatiivisesti suhtautuva vasemmisto käyttää holokaustia keppihevosena oman agendansa edistämiseen. Esimerkiksi Hannu Reimeen kolumneissa suhtaudutaan Israeliin erittäin negatiivisesti.

  VastaaPoista
 3. Vasarahammerille sionistina juutalaisten palveleminen ja heidän etujensa ajaminen on kaikki kaikessa. Tämä onnistuu tietenkin vain valehtelemalla.

  Että juutalaiset eivät olisi holokaustivalheen takana? Kukas sitten? Hehän loivat vasemmiston ja käyttävät sitä välinenään.

  VastaaPoista