torstai 22. toukokuuta 2014

YLESSÄ APRILLIPÄIVÄ ON JOKA PÄIVÄ.
22.5.2014. Yle Uutisten Näkökulma-artikkeli: Sosiologian tohtori Jussi Ronkainen: Maahanmuuttajille yrittäminen ja työn tekeminen uudessa yhteiskunnassa on jopa kantaväestöä tärkeämpääKun Ylen propaganda ja sosiologian normatiivinen vasemmistolainen kriittisyys yhdistetään saadaan tällaisia uutisjuttuja. Tuon näkökulman perusteella voisi helposti kuvitella, että sosiologian tohtori Jussi Ronkaisen päässä keikkuisi tohtorin hatun sijaan Pahkasian propelli-lakki.
Sosiologia - jeden Tag so schnell!
 
Maahanmuuttoasioissa Ronkainen ei liene ehkä niitä kaikkein objektiivisimpia asiantuntijoita, sillä hänen toimittamassaan kirjassa
Meille saa tulla kannatetaan rajatonta maahanmuuttoa erityisesti Euroopan ulkopuolisista ns. kognitiivisesti haasteellisista maista. Kirjaa jaetaan mm. Joensuun seudun monikulttuuriyhdistyksen verkkosivuilla 

Maahanmuuttajille yrittäminen ja työn tekeminen uudessa yhteiskunnassa on jopa kantaväestöä tärkeämpää. Työllistymisen myötä he voivat näyttää olevansa hyödyllisiä kansalaisia ja veronmaksajia. Somalit eivät tässä tee poikkeusta, päinvastoin. Koska he ovat leimatuin etninen ryhmä, heillä on vielä muita ryhmiä suurempi tarve todistaa suomalaisuutensa työn kautta.

Sanavapautta tukahduttavien maamme viranomaisten ja valtamedian kanssa tukkanuotaisilla oleva Magneettimedia kertoo sen, mikä on monillle valistuneilla jo aivan yleistä tietoa somaleista ja heidän "menestystarinasta" Amerikassa:

Yle ja Ronkainen sumuttavat lukijoita Yhdysvaltoihin ja etenkin Minnesotaan muuttaneiden somaleiden valheellisella ”menestystarinalla”. Bill Clintonin presidenttikaudella alkanut somalitulva suunnattiin Yhdysvalloissa ennen kaikkea Minnesotaan, sillä osavaltiossa toimii paljon valtiollisia vapaaehtoisjärjestöjä. Verovaroilla rahoitetut ryhmät järjestivät somaleille asunnot, englanninoppitunteja ja sosiaalipalvelut. Somalimaahanmuuton myötä raiskauksien, ryöstöjen sekä satunnaisen väkivallan määrä on huomattavasti lisääntynyt Minnesotassa.

Tottahan toki somalit ovat yritteliästä väkeä. Heidän yrittäjyys Suomessakin näkyy vain lain toisella puolella, sillä katuryöstö- ja raiskaustilastoissa he ovat maamme kärkikastia. Myös sosiaaliturvan väärinkäyttö on somaleilla ahkeraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti