sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

KUN PERVERSIOSTA TULI NORMI VIIHTEESSÄ. YLE NORMITTAMASSA OMALLA TAHOLLAAN.Yle Teema, 13.4.2014 klo 22.55 Homoelokuvan historia

(Schau mir in die Augen, Kleiner, Saksa 2007) Gay-elokuva ei enää ole marginaalissa vaan osa elokuvan valtavirtaa. Dokumentissa on runsaasti elokuvanäytteitä, haastateltavina mm. Stephen Fry ja Gus Van Sant.(U)


Ylen oma myötäkarvainen esittely ohjelmaan.

Andrea Letania:

"Rules for homo power:

1. You must tolerate us.
then...
2. You must not only tolerate us but welcome us.
then...
3. You must not only tolerate and welcome us but revere us...
then...
4. You must not only tolerate, welcome, and revere us but worship us.
then...
5. You must not only tolerate, welcome, revere, and worship us but suck our dicks.
then...
6. You must not only tolerate, welcome, revere, and worship us, and suck our dicks but let us fuck you in the ass.
then...
7. You must not only tolerate, welcome, revere, and worship us, suck our dicks, let us fuck you in the ass, but you must lick out assholes and say that our shit smells good.
Why did this happen? Who enforces these rules?
Media, academia, and courts controlled by Jews. Jews also control finance and will cut off funds to anyone who won't bend over to homos, just like Jewish power targets anyone critical of Israel or Jewish power."

Sodomiittien pääsy marginaalista valtavirtaan ylistetyksi vähemmistöksi on tapahtunut ihmiskunnan historiassa käsittämättömän nopeasti. Asiantuntijat sanovat, että liiankin nopeasti, sillä todellisuudessa sosiaaliset muutokset eivät tapahdu näin nopeasti, vaan taustalla on oltava valtava indoktrinaatio, jonka kärjessä on media ja viihde. Erityisen silmiinpistävää on ollut oksymoronina tunnetun "homoavioliiton" kannatuksen räjähdysmainen kasvu. Kolmunisti Brendan O'Neill kirjoittaa artikkelissaan "Homoavioliitto: konformismin malliesimerkki" asiasta näin:

Vuodesta 2009 lähtien homoavioliiton kannatus on noussut 4 prosenttia joka vuosi. Jotkut pitävät tätä hyvänä asiana, mutta itse olen taipuvaisempi yhtymään Christopher Caldwellin näkemykseen, jonka mukaan “Julkinen mielipide ei muutu näin nopeasti vapaassa yhteiskunnassa. Joko mielipiteet eivät muutu niin nopeasti kuin miltä näyttää, tai sitten yhteiskunta ei ole erityisen vapaa.”

1 kommentti:

 1. Keskiviikkona oli:

  Teema:

  21:45 Kino: Aavikon kukka
  Desert flower, Britannia 2009. Waris Dirien tarina: somalityttö ympärileikattiin kolmevuotiaana, myytiin avioliittoon 13-vuotiaana, pakeni ja päätyi lopulta Lontooseen supermalliksi. O: Sherry Hormann. N: Liya Kebede.

  Torstaina oli:

  22:00 Ulkolinja: Kampanja, joka vei sotaan
  Yli kymmenen vuotta sitten länsimaat hyökkäsivät Irakiin Yhdysvaltain johdolla. Miten Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Tanska houkuttelivat kansainvälisen yhteisön sotaan, jolle nyt on vaikea löytää perusteita. HD

  Yle syyttää irakin sodasta tavallisia valkoisia. Syyllinen on poliittinen eliitti, joka valheen avulla lähetti tavallisia valkaisia sotaan. Ensin poliittinen eliitti valehteli, että irakista on valtava uhka yhdysvalloille ja kertoi, että pitää lähteä sotaan, sitten heitä (tietysti valkoisia) syyttää kehitysmaalaisten tappamisesta.

  20:00 Silminnäkijä: Euroopan lapsityöläiset
  Lapsityövoiman käyttö ei ole loppunut Euroopassa. Talouskriisi ajaa lapsia töihin mm. Italiassa ja Bulgariassa. HD

  23:15 Kino: Waltz with Bashir
  Vals Im Bashir, Israel 2008. . Ari Folmanin pitkä animaatio Israelin ja Libanonin välisestä sodasta sekä Sabran ja Shatilan palestiinalaisleirien verilöylystä 1982. Palkittu elokuva muistamisesta, unista ja sodan traumoista.

  Perjantaina oli:

  19:00 Historia: Loving Story
  Dokumentti rakkaudesta ja rohkeudesta yli roturajojen. Vuonna 1958 Mildred ja Richard Loving pidätettiin, koska Virginiassa eri rotua edustavat henkilöt eivät saaneet mennä naimisiin. (The Loving Story, HBO 2012) HD

  Lauantaina oli:

  11:40 Lamastalgia
  3/8: Somaleja ja viinaralleja - rajojen aukeaminen. 90-luvun laman alussa Suomi sai uusia asukkaita: virolaissyntyisen Iivi Masson ja pohjoissomalialaisen Mukhtar Abibin. Itäblokki murtui ja Suomi kansainvälistyi. (U)

  15:20 Historia: Juutalaisten tarina
  4/5. Professori Simon Schama tarkastelee juutalaismaailmassa vallitsevaa kahtiajakoa: osa vaalii sosiaalisen oikeudenmukaisuuden perinnettä, kun taas toiset ovat suuntautuneet aktiivisesti liike-elämään. T: BBC HD

  15:45 Spotlight : Todistusta vailla
  Peruskoulun päättötodistus - tuo kaikkien oikeus - on avain koulutukseen ja työhön. Mutta mitä koulutusta tarjotaan nuorille maahanmuuttajille, jotka tulevat Suomeen, kun oppivelvollisuus on jo päättynyt? (U)

  TV1 tänään:

  20:00 MOT: Verentahrimat muotivaatteet
  Historian pahin vaateteollisuusonnettomuus vaati yli 1100 kuolonuhria Bangladeshissa vuosi sitten. Suomalaisten ostamia merkkivaatteita valmistetaan tänäänkin surkeissa oloissa.

  Taas tätä propagandaa... VHM on syyllinen kaikkeen.

  Teema:

  17:00 Historia: Loving Story
  Dokumentti rakkaudesta ja rohkeudesta yli roturajojen. Vuonna 1958 Mildred ja Richard Loving pidätettiin, koska Virginiassa eri rotua edustavat henkilöt eivät saaneet mennä naimisiin. (The Loving Story, HBO 2012) HD

  Fem:

  16:55 Saamelaisten hiljainen taistelu
  Osa 6/6: Valta ja voimattomuus. Marja Therese on saamelaiskäräjien jäsen ja uskoo, että käräjillä on todellista vaikutusvaltaa. Jotkut taas pitävät niitä pelkkänä leikkinä. HD

  Fem:

  22:00 Euroopasta olisi puhuttava
  8/8: Utopia. Millainen on Euroopan tulevaisuus? Asiantuntijat ennustavat sosiaalisen eriarvoisuuden kasvua, ekokatastrofeja ja sotia kymmenen vuoden kuluessa. HD

  VastaaPoista