maanantai 21. huhtikuuta 2014

SEKUKAALIRIHUMANISTIEN OMAT TABUT EDELLEEN RUOTIMATTA YLESSÄ.TV 1, 21.4.2014 klo 2014, Dokumenttiprojekti: Uskonnottomat


Evoluutiobiologi Richard Dawkins ja fyysikko Lawrence Krauss matkustavat maailman ympäri kohtaamaan uskovia ja ei-uskovia ihmisiä ja keskustelemaan tieteen ja uskontojen suhteesta. Millainen on tieteen suhde uskontoihin? HD


Linkki ohjelmaan.

Yle Watchissa ei uskota jumaliin vaan kannatetaan tieteellistä maailmankuvaa. Valitettavasti monet tieteellisen maailmankuvan kannattajat ovat taikauskoisia maallistuneita humanisteja, joilla on omat tabunsa ja uskomuksensa, jotka ovat tieteellistä evidenssiä vastaan.

Enimmäkseen tätä porukkaa löytyy humanistien ym. hyviksi ihmisiksi itsensä nostattaneiden omahyväisten moraaliposeerajien keskuudesta. Tässäkin Richard Dawkinsin ohjelmassa monet puheenvuorot tulevat korruptoituneen Hollywoodin liberaaleilta, jotka uhoavat rehvakkaasti taistelevansa kaikkia epätieteellisiä tabuja vastaan, mutta paskovat välittömästi housuihinsa kun puheeksi tulee heidän omat tabunsa kuten ihmisrotujen ilmeiset fysikaaliset ja ennen kaikkea kognitiiviset erot, jotka on todennettu lukuisissa älykkyystesteissä.

Ohjelmassa Dawkinsin taktinen virhe on antaa puheevuoro näille arroganteille, omaan oikeassa olemiseen pakahtuneille poppareille ja näyttelijöille, jotka eivät osaa muuta kuin toistaa papukaijan lailla liberaalien mustavalkoista käsitystä uskonnosta.  Voisiko olla parempaa anti-mainontaa uskonnollisten fundamentalistien puolesta!
Kun ohjelman taustamusiikiksi on vielä valittu itkuhumanistien jumaloima rockbändi R.E.M., ollaan jo nolon city-liberalismin mustassa ytimessä. Matt Parrot kiteyttää artikkelissaan "Militantti ateismi ja uusi kritiikin kulttuuri" tyhjentävästi punaliberaalien tekopyhyyden:
Mutta akateemiset ateistit elävät paljolti omassa liberaalin ryhmäajattelun diskursiivisessa kuplassaan, juuri sellaisessa jonka kalvo päästää sisään vain heidän omaan poliittisesti korrektiin, tasa-arvoiseen, feministiseen ja anti-valkoiseen maailmankuvaansa sopivia tosiseikkoja. He ovat aivan yhtä pahoja, tekopyhyytensä takia oikeastaan pahempiakin.

Heidän epäonnekseen tosiseikat eivät ole tasa-arvoisia, feministisiä tai anti-valkoisia. Mikä ironisinta, aivan samat ihmiset jotka ovat innoissaan piirittäneet kreationismin kappeleita ja hyökänneet niihin, ovat vastaavan piirityksen takia vetäytyneet omiin anti-kappeleihinsa Freethought Blogsiin, SkepChicksiin ja Atheism Plusiin. Atheism Plus on oman määritelmänsä mukaan ”turva-alue”, jossa vasemmistolaisia ajatuksia ei alisteta samalle kritiikille ja ristikuulustelulle, joita he ovat pitävinään suuressa arvossa saarnatessaan fundamentalisteja, kädestä ennustajia ja ammattihuijareita vastaan.
Tällaiset ohjelmat juuri pääsiäisen aikaan eivät ole sattumaa. Se kertoo vain Ylen fundamentalisti-ateistien ja sosialistien tavasta käydä kulttuurimarxilaista taistelua yhteiskuntaa koossa pitäviä traditioita vastaan, jotta niiden tilalle voidaan rakentaa oma orwellilainen Yhden totuuden maailma.

1 kommentti:

 1. TV1:

  09:30 Kuningaskuluttaja
  Onko onnittelukukkien alkuperällä väliä? Reilun kaupan ruusu tappoi kotimaisen ruusunviljelyn. Kuinka reilua on ruusujen viljely Afrikassa? Testissä lasten potkupyörät.

  Tietysti epäreilua, koska heillä on korkea keskimääräinen itsekkyys, sen takia työntekijät saavat palkkaa vain murto-osan oman työn arvosta. Eli syyllisiä tähän ovat afrikkalaiset itse, he tekevät paljon rikoksia omissa maissa.

  Teema:

  17:00 Kirjaohjelma: Rikollisuus
  Pako turvallisuudesta. Miksi nuoret miehet ja naiset luopuvat turvallisuudestaan ja ryhtyvät rikollisiksi tai palkkasotureiksi? Ohjelmassa pohditaan paon syitä. Norjan televisio, 2010.

  21:00 Historia: Saksan propagandakomppaniat
  Toisen maailmansodan aikana Saksalla oli Göbbelsin johtama tehokas osasto kuvaamassa sotatapahtumia. Historiallinen totuus sai väistyä natsipropagandan tieltä, mutta miten sen kaiut yhä vaikuttavat käsityksiimme sodasta?

  Fem:

  22:00 Lilyhammer
  2. kausi, osa 2/8. Pakolaisten vastaanottokeskuksessa Frank huomaa erään nigerialaisen laittavan loistavaa italialaista ruokaa. Frank haluaa hänet Falmingoon kokkaamaan. HD

  VastaaPoista