tiistai 5. marraskuuta 2013

YLE LEVITTÄÄ MENTAALISTA ULOSTEEN KÄRYÄ OLOHUONEISIINTV 2, 5.11.2013, klo 19.30 Blogistania: Tämän kylän homopoika

Tämän kylän homopoika Eino kirjoittaa blogissaan homomaailman pienistä ja suurista ilmiöistä. Suositulla bloggaajalla on selkeä tavoite: päästä eroon homo- tai hetero-etuliitteestä.
 

Yle esittää kanavansa suosikkivähemmistön jälleen kerran kritiikittömässä valossa. Kiistämätön tosiasia on, että homot ovat normaalijaukaumasta sukupuolisesti poikkeavia kummajaisia, joiden esittäminen normaaleina seksuaalisessa kontekstissa on poliittisesti korrekti valhe.

1 kommentti:

 1. TV1:

  09:30 Muisti: Kutsumus
  Kaisa ja Erkki Halme tekivät lähetystyötä sisällissodan repimässä Angolassa yli 20 vuotta. Välillä he pakenivat Suomeen, mutta sydän vei takaisin. Jääskeläisen lääkäripariskunta teki työtä vaikeissa oloissa Ambomaalla.

  12:30 Skeptikko ja uskovat
  1/6. Muslimeista on tullut länsimaiden uusi vihollinen. Skeptikko ja ateisti Are Sende Osen selvittää vihan syitä ja elää viikon oslolaisessa muslimiperheessä. Mihin he uskovat, ja onnistuuko Aren ramadan-paasto?(U)

  TV2:

  09:00 Kamrat
  Tarinoita venäläisten köyhyydestä ja rikkaudesta. Ennakkoluulojamme purkava asiasarja venäläisyydestä.

  12:30 Kamrat
  Muodostavatko borssikeitto ja vodka venäläisen keittiön ytimen? Tutkimusmatka suomalaisten ennakkoluuloihin Venäjästä.

  16:00 Blogistania: Tämän kylän homopoika
  Tämän kylän homopoika Eino kirjoittaa blogissaan homomaailman pienistä ja suurista ilmiöistä. Suositulla bloggaajalla on selkeä tavoite: päästä eroon homo- tai hetero-etuliitteestä.

  22:10 Docventures: Elokuvan esittely
  Riku Rantala ja Tuomas Milonoff esittelevät illan docventures-leffan. Teemana väkivalta. Osallistu: yle.fi/docventures.
  22:25 Docventures esittää: The Act Of Killing
  Vuoden kohutuin dokumentti The Act of Killing Suomen televisioenskarissa. O: Joshua Oppenheimer, Christine Cynn T: Final Cut Productions, Tanska.
  00:01 Docventures: Live
  Väkivalta, sota ja sorto! Suora lähetys Madventuresin maanalaiseen päämajaan saapuvan asiantuntijavieraan kanssa. Mukana myös viikon elokuvan ohjaaja Joshua Oppenheimer.

  Teema:

  22:00 Kino: Lain ulkopuolella
  Hors-la-loi, Ranska/Algeria 2010. Elokuva 2. maailmansodan jälkeen alkaneesta Algerian vapaustaistelusta, jota käydään myös Pariisissa. O: Rachid Bouchareb.

  Fem:

  16:55 Seikkailu Papuassa
  Osa 3/3. Peter on matkannut toiselle puolen maailmaa, Papuaan. Hän valmistaa saagoa, tuulastaa kyläläisten kanssa ja törmää sinikieliskinkkiin. Tanskan televisio, 2010. buu.yle.fi/storabarn (U)

  VastaaPoista