sunnuntai 3. marraskuuta 2013

POLIITTISESTI KORREKTIT YLEN UUTISET
YLE TV 1, 3.11.2013, klo 18.00, Yle uutisetUutisten linkki Yle Areenaan.


Tapahtuma on uutinen vasta sitten kun se kerrotaan uutisena televisiossa. Sitä ennen sitä ei ole tapahtunut kollektiivisessa tajunnassa.  

Tänä viikonloppuna anarkokommunistit murhasivat kaksi Kultaisen aamunkoiton aseetonta vartijaa Ateenassa, mutta Yle kertoi tapahtuneesta vain vähän lukijoita saavuttavilla nettisivuillaan eikä miljoonayleisöjä vetävissä tv-uutisissaan. Nettisivujen uutisoinnista saattoi lukea rivien välistä, että Kultaisen aamunkoiton aikaisemmat teot johtivat "välikohtaukseen" (kylmäverisiin murhiin) ja on itse asiassa saanut vain ansionsa mukaan. 

Mikäli syiden ja seurausten ketjua pitäisi alkaa toden teolla jäljittämään, löytyisi se vuosien takaa, kun Kreikan kansastaan piittaamaton poliittinen eliitti alkoi päästää maahan nyt jo miljoonaan nousevan joukon Euroopan ulkopuolelta tulevia "pakolaisia", jotka ovat sitten terrorisoineet kantaväestöä. Ainostaan Kultainen aamunkoitto on yrittänyt turvata tavallisten kansalaisten liikkumista ilman pelkoa, että he joutuisivat jatkuvasti ulkomaalaisten rikollisjengien ryöstelemiksi ja raiskaamiksi. Vastaavasti äärivasemmisto on ulkomaalaisten tapaan saanut harjoittaa terroriaan valtiovallan levitellessä vain käsiään. Jo viikkoja ennen viikonlopun murhia Kultainen aamunkoitto on pyytänyt poliisivartiota puolueensa toimistojen eteen, mutta suojelua ei ole annettu toisin kuin muille puolueille. Lisäksi Kultaisen aamunkoiton jäsenet on kaikki riisuttu aseista, joten heille ei ole jäänyt mitään mahdollisuutta puolustaa itseään, jonka vuoksi heistä on tullut vapaata riistaa vasemmistoterroristeille. Ilmeisesti juuri tätä EU-mielinen poliittinen eliitti onkin halunnut.

Ylen tv-uutiset (klo 18.00 ja klo 20.30) ei katsonut Ateenan poliittisia murhia uutisoinnin arvoiseksi. Sen sijaan se kertoi kahdesta toimittajan murhasta Malissa, jotka ovat "järkyttäneet ranskalaisia". Todennäköisesti järkytys on koskenut vain Ylen toimittajia, koska katsoivat tuollaisen arkisen arfikkalaisen tapahtuman olevan tärkeä asia koko kansalle kerrottavaksi.

Vaikka Ylen maailmanselityksessä tärkeää on se mitä ei kerrota, osaa se myös perinteisen manipulaation silloin kun se uutisoi asian, jolla on yhteys arvoihin kuten tasa-arvoon. Kello kuuden uutisissa kerrottiin, että johtavat naiset valtion hallinnossa saavat keskimäärin parempaa palkkaa kuin miehet. Johtotehtävissä olevien naisten euro on 1,11 euroa. Ylen haastattelema valtion työmarkkinalaitoksen neuvottelujohtaja Seija Petrow sanoo, että
Siinä ryhmässä nämä kyseiset naiskollegat ovat joko pätevyydeltään ja suorituskyvyltään tai molemmilta niin pätevämpiä ja suorituskykyisempiä kuin miehet ja meidän palkkausjärjestelmä on valtiolla sellainen, että sen kuuluu reagoida sekä pätevyyteen että suoritukseen ja näin voi käydä.
Silloin kuin naiset saavat parempaa palkkaa kyseessä täytyy olla naisten paremmuus. Olisihan se tietenkin täysin sopimattoman epäkorrektia sanoa, että miehet saavat parempaa palkkaa pätevyytensä vuoksi. Pätevyys on feministeille ja näköjään myös Ylelle sopiva argumentti vain silloin kun sillä viitataan naisiin. Samalla Yle jatkaa vuodesta toiseen "naisten euro on 80 senttiä" -mantran levittämistä, vaikka kaikki tietävät sen olevan valhe, sillä kyseinen ero ei koske samaa työtä tekeviä vaan kaikkia tehtyjä töitä. Jos naiset haluavat tienata enemmän, pitäisi heidän tehdä raskaampia ja vaativampia töitä ja painaa päälle vielä ylitöitä. Näin ero tasoittuisi, mikäli maanisesti tavoitellun tasa-arvon haluttaisiin toteutuvan. Telaketjufeministit ja Yle eivät tietenkään kannata tällaista oikeudenmukaista ratkaisua, vaan haluavat lisää tulonsiirtoja miehiltä naisille, jotta "tasa-arvo" täyttyisi.

Oikeasti miehen euro on 70 senttiä ja naisen 120 senttiä. Se selviää vähän kerrotuista näistä faktoista.

14 kommenttia:

 1. Mtv3 sanoikahden murhatun ja komannen olleen "uusnatseja". Siis jotain aivan hirveää. Uusnatseja on ainakin 25 % Kreikan väestöstä. Varsin juutalainen näkökulma vaikka ei ihan. Heidän mielestään kaikki uut ovat pohjimmiltaan uusnatseja, jotka varmuuden vuoksi no miettikää itse.

  Uusnatsien puolue aitoaan lakkauttaa, koska se on kuutalaisen eliitin mukaan syyllistynyt murhiin ja väkivaltaan. Kansa on suuttunut siihen ja kanattajiin. Ja niin edelleen.

  Ilmeisesti joka maassa aiotaan toimia samaan tapaan. "Uusnatsit" ovat vapaata riistaa ja nationalismin ajatuskin kriminalisoidaan ankarasti.

  Oikeasti kaikki, jotka ilmoittavat vastustajikseen "fasistit" tai "natsit" omaavat juutalaisen näkökulman. He ovat kommunisteja ja kommunismi on juutalaisuutta.

  Juutalaismielistä persupuoluetta ei tietenkään kielletä, kunhan se vain sanoutuu irti "natsismista". No ovathan nämä sionistit ja pellet monta kertaa ryömineet isäntänsä edessä ja toitottaneet vihaavansa kansallissosialismia.

  Nuo toimittajat saattavat hyvinkin olla Mossadin murhaamia. Oikeastihan ranska vei sinne demokratiaa tuttuun tyyliin ja vaalii sitä panssarivaunuin. Oikeasti taisteltiin juuri tuaregeja vastaan eli Libyasta tulleita sotilaita ja alistettavaa paikallista heimoa vastaan Mossad-vetoisen sotilasvallankaappauksen jälkeen.

  Kaikki Afrikassa pyörii tiedustelupalveluiden kautta ja Rothschildien leikkidiktaattorit ostaavat kaikki turvallisuuspaalvelunsa Israelista. Israel on voinut käskyttää "islamisteja" hommiin. Oikestihan siellä on näitä "islamisteja" juuri tuaregeja lahtaamassa ym.

  Eä toimittajat tiesivät liikaa tai tuaregit eivät saa sanoa kantojaan. Emme enää saisi tietää mitään maailmasta, vaan vaain juutaalaismedioiden luottovalehtelijat saavat joitaa asian. Presidentti itse saattoi käskyttää murhiin, vaikka paheksui siis Ranskan pressa. Hänhän voi olla jopa heimoa kuten edeltäjänsä tai ainakin heimon palveluksessa tietenkin.

  VastaaPoista
 2. TV1:

  12:30 Viinan viemät
  6/7. Tänään tapaamme Karinin, joka osallistui vilkkaasti ystäväpiirissä järjestettyihin juhliin ja joi mielellään lasin jos toisenkin. Kaikista mieluimmin hän kuitenkin joi yksin, salassa muilta.

  19:00 Prisma: Synnymmekö hyviksi?
  Ympäri maailmaa psykologeja askarruttaa ikivanha kysymys moraalista, synnymmekö me maailmaan vailla käsitystä oikeasta ja väärästä? Vai onko jo muutaman kuukauden ikäisille lapsille kehittynyt moraaliaisti?

  TV2:

  11:00 Tiedolla köyhyyttä vastaan
  One Laptop Per Child -järjestö on teettänyt 350 000 kannettavaa tietokonetta Uruguayn ja Perun koululaisille. Dynamolla varustetut läppärit maksavat vain sata dollaria kappale. Millainen oli vastaanotto? (U)

  12:30 Kamrat
  Ymmärretäänkö Venäjällä ympäristön tai puhtauden päälle? Ennakkoluulojamme purkava asiasarja venäläisyydestä.

  13:00 Paloautolla Oslosta Mongoliaan
  1/6. Norjalaiset Öystein Bache ja Rune Gokstad osallistuvat hyväntekeväisyysralliin ja lähtevät vanhalla paloautolla Oslosta kohti Mongoliaa. Hurttia huumoria tarvitaan, sillä ongelmia matkalla riittää.

  13:30 Pressiklubi
  Mediassa leikataan, miten käy laadukkaan journalismin? Keskustelemassa Kaius Niemi, Merja Ylä-Anttila ja Atte Jääskeläinen.

  Teema:

  17:00 Historia: Britti-imperiumin perintö
  4/5. Vaurauden alkuperä. Siirtomaiden valloituksella ei tavoiteltu vain valtakunnan laajentamista, vaan taloudellista hyötyä. Valtiolle haalivat omaisuuksia kaapparikapteenit sekä oopiumi- ja orjakauppiaat. T: BBC. (U)

  23:25 Uusi Kino: Afrikan nainen
  Hiljainen seurantadokumentti Guineanlahden naisista ja heidän työntäyteisestä arjestaan. O: Milja Viita (2011). Mv.

  23:40 Uusi Kino: Enjoy poverty
  Onko dokumentaristi Renzo Martens ylimielinen kongolaisten hyväksikäyttäjä vai ainoa Euroopassa, joka ymmärtää mitä Kongossa tapahtuu ja miksi? Provosoiva dokumentti kehottaa nauttimaan köyhyydestä. Hollanti, 2008.

  Hirveä määrä kehitysmaalaispropagandaa yhden päivän aikana.

  VastaaPoista
 3. TV1:

  12:30 Viinan viemät
  7/7. Lasse joi työpaikkansa, perhe hajosi ja lopulta hän ryyppäsi itsensä hengiltä. Tapaamme tänään Lassen lapset, Pian ja Johanin. Alkoholistiperheessä kasvaneita lapsia arvioidaan Ruotsissa olevan noin 400 000.

  15:50 Muisti: Kutsumus
  Kaisa ja Erkki Halme tekivät lähetystyötä sisällissodan repimässä Angolassa yli 20 vuotta. Välillä he pakenivat Suomeen, mutta sydän vei takaisin. Jääskeläisen lääkäripariskunta teki työtä vaikeissa oloissa Ambomaalla.

  00:30 Prisma: Synnymmekö hyviksi?
  Ympäri maailmaa psykologeja askarruttaa ikivanha kysymys moraalista, synnymmekö me maailmaan vailla käsitystä oikeasta ja väärästä? Vai onko jo muutaman kuukauden ikäisille lapsille kehittynyt moraaliaisti?

  TV2:

  09:00 Kamrat
  Ymmärretäänkö Venäjällä ympäristön tai puhtauden päälle? Ennakkoluulojamme purkava asiasarja venäläisyydestä.

  13:00 Vietnamin monet maut
  3/6. Maailman paras kalakastike. Anh Lé matkaa pienelle saarelle maistamaan sen kuulua kalakastiketta ja valmistamaan paikallisia herkkuja tuoreesta kalasta. Miten kalakastike valmistetaan?

  19:30 Blogistania: Tämän kylän homopoika
  Tämän kylän homopoika Eino kirjoittaa blogissaan homomaailman pienistä ja suurista ilmiöistä. Suositulla bloggaajalla on selkeä tavoite: päästä eroon homo- tai hetero-etuliitteestä.

  Fem:

  20:00 Dok: Katulampun valossa
  Sähkön puuttuminen vaikeuttaa guinealaislapsien koulunkäyntiä ja kotitehtävien tekoa. Auringon laskiessa sadat lapset lähtevät katujen, huoltoasemien ja lentokenttien valoon lukemaan ja tekemään kotitehtäviä.

  En ymmärrä, miksi yle näyttää tällaisia ohjelmia, katsomalla niitä ymmärtää hyvin, että, jos vuonna 2013 he eivät kykyne sähköistämään asuintaloja, niin se kertoo siitä, että maassa on hyvin alhainen väestön laatu. Eli aivoilla varustettu katsoja ymmärtäisi, että siellä on hyvin alhainen väestön laatu. Mutta ylellä on päinvastainen tarkoitus, kertoa katsojalle, että kehitysmaissa on korkea väestön laatu. Ovatko suomalaiset aivottomia lampaita, jos eivät ymmärrä sitä, että, jos maassa ei pystytä vuonna 2013 sähköistämään asuintaloja, niin se kertoo siitä, että siellä on hyvin alhainen väestön laatu? = yhteiskunta on lähes työkyvytön.

  VastaaPoista
 4. Mjaa. Mutta eihän Iralissakaan kyetä. Vuosikausia kaikki rahat on kavallettu eikä kaupungeissa ole sähköjärjestelmiä. Saddamin aikaan oli toisin. Oliko kaikki öljyllä ostettua ulkomaan aivotuontia? Aika moderni ja loistava valtio oli pystyssä, kunnes juutalainen Länsi tuli kylään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lainaus: "Aika moderni ja loistava valtio oli pystyssä".

   Voitko antaa linkin tälle tiedolle? Mikä oli keskipalkka, minimipalkka, kansaneläke, rikollisuusaste, korruptioaste, eläinten kohtelu jne.

   Onko sinusta irakissa korkea väestön laatu?

   lainaus: "kunnes juutalainen Länsi tuli kylään."

   Ovatko sinusta vain juutalaiset syyllisiä nykyisen irakin kurjuuteen?

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kansallissosialismissa tunnetusti kohdellaan eläimiä hyvin ja rikollisuutta on erittäin vähän. Suurimman osan rikoksistahan tekee juutalaisten johtama järjestäytynyt rikollisuus. Irakissa oli loistava elintaso ja koulutusaste.

  Asioista perillä olevalle ihmiselle tämä on ihan yleistä tietoa. Miksi minun pitäisi alkaa linkkejä trollille etsimään? Et muka tajua, että juutalaiseliitti johtaa maailmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irakin kurjuuteen ovat syyllisiä sekä juutalaiset, että irakilaiset itse. Tutki vähän kuka tekee eniten maanpetturuusrikoksia siellä nyt. Jos irakissa on korkea väestön laatu niin miksi he tekevät paljon rikoksia sekä kotimaassa, että länsimaissa?

   Luin vähän husseinin ajan irakista, siellä oli kodittomia eläimiä, myös kotieläimiä kohdeltiin huonosti, kuten kaikkialla kehitysmaissa. Rikollisuutta siellä oli vähän verrattuna muihin kehitysmaihin, koska taikaseinän (öljy = taikaseinä) rahat jaettiin joten kuten oikeudenmukaisesti. Terveydenhuolto- ja rakennusalalla työskenteli paljon valkoisia, eli se keroo siitä, että siellä on alhainen väestön laatu.

   Juutalaiset yrittävät kaapata kaikkia valtioita, he eivät kaappa Sveitsiä ei sen takia, että he rakastavat sveitsiläisiä, vaan sen takia, koska se on vaikeaa. Sveitsissä on laadukas väestö, siellä on vähän ihmisiä, jotka ovat valmiina myydä isänmaataan. Samoin, kuin ryöstöt, ryöstäjät eivät ryöstä vahvasti suojattuja kohteita sen takia, että se on vaikeaa. stalin halusi kaapata Suomen, mutta suomalaiset taistelivat yhdessä vihollista vastaan ja vain harva petti isänmaan. Samoin oli Virossa ja Saksassa.
   Länsimaissa on vahvempi puolustus laadukkaan väestön takia ja sen takia niiden kaappaminen on vaikeampaa, kuin kehitysmaiden.

   Tärkein syy kehitysmaiden kurjuuteen on alhainen väestön laatu, juuri kehitysmaiden kansalaiset itse tekevät eniten rikoksia omaa isänmaata vastaan.

   Mokuttajat väittävät, että kehitysmaissa on korkea väestön laatu, kurjuuteen ovat syyllisiä vain juutalaiset ja länsivallat. Se on törkeää valhetta, kurjuuteen ovat syyllisiä sekä juutalaiset, että kehitysmaalaiset itse, enemmän itse kehitysmaalaiset. Telkkarissa näytetään paljon dokumentteja siitä, miten länsimaalaiset tekevät rikoksia kehitysmaissa, samaan aikaan itse kehitysmaalaiset tekevät valtavasti rikoksia omissa maissa, mutta yle ei kerro tästä.

   Poista
  2. Juutalaiset ovat saaneet Sveitsin jo ajat sitten ja määränneet sen pankkivaltioksi, jonka kimppuun ei käydä. Holokaustin epäily on kriminalisoitu Sveitsissä.

   Englanti on ollut juutalaisten avainvaltio, jonka avulla maailma on otettu haltuun. Eurooppa on nimenomaan heidän. Siis kalergin Pan-Eurooppa. Sitä vain syvennetään koko ajan.

   Husseinin Iralista on liikeellä paljon valheita.

   Pian alkaa kurjuus täälläkin. No se on tietysti teikäläisten mielestä mamujen syytä...

   Poista
  3. "Pian alkaa kurjuus täälläkin. No se on tietysti teikäläisten mielestä mamujen syytä..."

   Suurimmat syylliset ovat suomen kansanedustajat, jotka tuovat ihmisiä maista, joissa on hyvin alhainen väestön laatu, eli huonoja ihmisiä, loisia ja rikollisia, joiden takia pian alkaa kurjuus täälläkin.

   Poista
 7. http://www.youtube.com/watch?v=N1VW2YBSqo0&feature=c4-overview&list=UUx1dRkoxnESM5KdoJuXsp6w

  http://justice4germans.com/2013/03/25/why-it-is-essential-to-learn-the-true-history-of-world-ii/

  Varalinkki

  Irakista puhutaan tuolla

  http://grizzom.blogspot.fi/2013/04/spingola-speaks-20130409.html

  Tuossa toinen haastattelu

  VastaaPoista
 8. Joka ei tajua juutalaisten olevan täydellisesti yksin vastuussa Irakin tuhoamisesta ja kurjuudesta, on kyllä täydellinen pölkkypää tai valehtelija. Ei ihme, että juuri tällaine henkilö alkaa saarnata rotujen älykkyys- ja paremmuuseroista uusvanhan kolonialismin ja talmudismin unohtaen.

  VastaaPoista
 9. http://www.dailystormer.com/european-jewish-congress-calls-on-eu-to-set-up-state-surveillance-of-intolerant-citizens/

  Näillä erilaisilla vaatimuksilla on tapana mennä läpi. Eihän niihin tietenkään tarvitsisi kiinnittää huomiota. Vai voisiko olla mahdollista jättää tekemättä mitä WJC tai EJC sanoo?

  No kohta menee turvat tukkoon täälläkin. Menetys sekin vai onko?

  VastaaPoista
 10. http://grizzom.blogspot.fi/2013/11/the-plane-truth-11262013.html

  VastaaPoista