keskiviikko 2. lokakuuta 2013

YLEN SUURUUDENHULLUA PROPAGANDAA VIIKOSTA TOISEENYLE TV1, 1.10.2013, klo 19.00 Historiaa: Suuruudenhullu Führer-kultti


Hitler rakennutti Nürnbergiin natsivaltakuntansa mahtipontisen juhlanäyttämön. Puoluepäiville kokoontui toista miljoonaa ihmistä, miten mukanaolijat muistelevat yli viikon kestäneiden juhlien ilmapiiriä? 


Jo kolmas viikko peräkkäin jolloin Ylen Historiaa-dokumenttisarjan paikalla käsitellään nazzzeja. Tämä on mitään häpeämätöntä ohjelmatarjontaa, jonka propagandistisen toiston luonnetta ei edes yritetä peitellä. Huvittavaksi asian tekee se, että juuri näissä yksipuolisissa rainoissa kauhistellaan totalitaristista tiedonvälitystä, indoktrinaatiota ja propagandaa...

Aikaisemmin television tv-lupakäytäntö takasi ainakin sen, että Ylen indoktrinaatiosta ei tarvinnut maksaa kunhan vain luopui televisiosta. Uuden Yle-veron aikana tätäkään ei voi enää kiertää, vaan kaikki taloudet joutuvat maksamaan punavihreän agendan pakkosyötöstä, jota tungetaan päivästä ja viikosta toiseen kansalaisten kurkusta alas.


Mikä agenda?


Tieteellisesti korruptoituneessa yliopistolaitoksessa sosiaalipsykologiasta tohtoriksi väitellyt Inari Sakki on todennut:
Kokeellisessa tutkimuksessa suomalaisille esitetään esimerkiksi muistoja toisen maailmansodan aikaisista Karjalan nälkäleireistä ja ruotsalaisille Ruotsin natsiyhteyksistä ja pakkosterilisaatioista, Sakki kertoo. Muun muassa Saksassa tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan olettaa, että tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.

Ylen ohjelmalinkki.


2 kommenttia:

 1. TV1:

  22:00 Ulkolinja: Israelin uudet haasteet
  Arabikevät on muuttanut myös Israelin asemaa: naapurivaltioissa ääri-islamistit ovat saaneet lisää valtaa, Israelissa taas äärijuutalaiset ovat korottaneet ääntään ja ydinaseiden pelko lisääntyy alueella. T: BBC

  VastaaPoista
 2. Kuinka muuten voisi olla EU:ssa? EU-perustslaki on tehnyt koko alueesta pienen klikin diktatuurin. Ihmiset ovat tosin jo vuosia oppineet olemaan kaikessa samaa mieltä ja muodikkaasti kuin tämä hämärä klikki, joka kaikesta päättää.

  Ennen oli banaanitasavalta. Nyt ei muuta kuin eliitti ja orjat.

  Kansallissosialismi tuntuu olevan myrkkysä uudelle Eurostoliitolle. Tämän huomaa teeveestä (joka on "huutava rabbi olohuoneessasi"), eduskunnan käsimerkkikohusta ja Golden dawnin murskaamisesta Kreikassa ym.

  VastaaPoista