keskiviikko 9. lokakuuta 2013

TAAS AHDASMIELINEN PERSU SUUTTUI YLELLE VAIN SIKSI ETTÄ LASTENOHJELMASSA MASTURBOITIIN....


YLE ylistää omaa ohjelmaansa #lovemilla.

Linkki jaksoon, josta "ahdasmielinen" persujen kansanedustaja Mika Niikko teki huomautuksen. Niikon mukaan 12-18-vuotiaille suunnattua Love, Milla – ohjelmaa on lähetetty aamupäivisin klo 11.

Ilta-Sanomien uutisessa Niikko kertoo:

Kuitenkin esimerkiksi jaksossa Penisseikkailu kaksi nuorta poikaa masturboivat yhdessä. Yle:n mukaan kyse on varhaisnuorille tarpeellisesta seksuaalivalistuksesta, tavalla, joka ei ole katsojille vahingollista. Tämän tyyppisen materiaalin tuottaminen ja lähettäminen valtion rahoilla toimivan mediatalon toimesta on sietämätöntä. Tuntuu kuin joku ei ajattelisi yläpäällä lainkaan. Vanhemmilla tulee olla mahdollisuus vaikuttaa ja luottaa siihen, että heidän lapsilleen näytetään televisiosta ja netissä lasten ikään sopivia ohjelmia.


Onpas tuo Niikko nyt vanhanaikainen. Pitäisi vain mennä virran mukaan ja tunnustaa virallinen valtiouskonto valikoiva suvaitsevaisuus. Sitten kaikilla olisi taas kivaa ja maailma muuttuisi paratiisiksi.

***************** ********************* ********************* ********************YLE TEEMA, 9.10.2013, klo 19, Odessan kummisetä (sarja)


4/12. Mishka ojentaa auttavan käden kaikille seudun nälkäisille. Samaan aikaan bolshevikit laativat juutalaisvastaisia toimia Odessassa. Kuullessaan että satamaan saapuu laiva aselastissa Misha päättää ryhtyä toimiin.

Historiaa vääristelevää draamaa, jossa juutalaisten omat synnit pyritään valkopyykkäämään. Historiallinen totuus on, että juuri juutalaiset olivat  keskeisessä roolissa bolshevikkikaappauksessa ja sen myöhemmässä verisessä hallinnossa.

Ylen linkki sarjaan.


Asiallisen tasapuolinen artikkeli juutalaisten osuudesta bolshevismiin tässä.
3 kommenttia:

 1. Vai että oikein tasapuolinen? Sehän on täynnä saksalaisvastaista holohoax-moskaa. Kuten koko naurettava Sarastus-sivusto. Vaikka artikkeli on sen lehden asteikolla hölöhoax-aiheen ulkopuoliselta osaltaan valoisimmasta päästä, se ei ole paljon. Hännikäisen vetämä sivusto on juutalaissivusto. Bolshevismista olisi parempaakin olemassa eli sen juutalaisuudesta, mutta ei ehkä suomeksi.

  Hiljattain Hännikäinen muuten sivuutti juutalaisuuden kokonaan ja sittten ihmetteli suureen ääneen, miksi bolshevismi oli niin raaka ja väkivaltainen ja tuntui jäävänsä tätä ihmettelemään. Surkuhupaisaa ja selvä petoshanke koko sivusto.

  VastaaPoista
 2. TV2:

  21:25 Poliisi-tv
  Varkaat piinaavat työmaita. Poliisille voi huomaamatta olla hyötyä siitä, että on kasvanut monikulttuurisessa ympäristössä. Valvontakamerat eivät aina täytä tehtäväänsä. Poliisin matkassa Kuopiossa.

  Fem:

  21:30 Spotlight : Todistusta vailla
  Peruskoulun päättötodistus - tuo kaikkien oikeus - on avain koulutukseen ja työhön. Mutta mitä koulutusta tarjotaan nuorille maahanmuuttajille, jotka tulevat Suomeen, kun oppivelvollisuus on jo päättynyt?

  VastaaPoista
 3. http://sarastuslehti.com/2013/09/03/toisinajattelija-idassa-ja-lannessa/
  Täytyy ihan osoittaa sormella eli linkillä. Siis tässä puhutaan Solzhenitsynistä ja kommunismista. Mietitään sitä, miksi se muotoutui sellaiseksi kuin oli Venäjällä. Koko kirjoitus kaipaa jotain. Kyllä juutalaisdebatti syntyi jo Vankileirien saaristosta. Sionistit USA:ssa suuttuivat. Odotamme mielenkiinnolla, millainen teksti Hännikäiseltä syntyy Solzhenitsynin kahdesta viimeisestä kirjasta.

  VastaaPoista