keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

YLESSÄ AINA VAIN JA AINOASTAAN VALKOINEN MIES TUOMIOLLA.


TV1, 10.7.2013, klo 19.00 Historiaa: Me vaadimme oikeutta *UUSINTA*


Vuonna 1960 neljä mustaihoista nuorta tuli suosittuun kahvilaan pyytäen itselleen palvelua. Kun pyyntö evättiin, alkoi kuukausia kestänyt rauhanomainen protesti, joka jäi Amerikan kansalaisoikeustaistelun historiaan.Jo ohjelmaa esittelevässä ensimmäisessä lauseessa esitetään piilovaikuttava valhe, jossa lukijan odotetaan kuvittelevan, että rodun ainoa ero on redusoitavissa pelkkään ihonväriin, vaikka se on kaikista havaittavista ja mitattavista eroista yksi merkityksettömimmistä

Ohjelman alussa esiteltiin tapahtuman keskipisteenä ollutta alkuperäistä baaritiskiä, jota säilytetään museossa. Isoon lasivitriiniin sijoitetun baaritiskin eteen on kokoontunut valtava joukko museossa kävijöitä, joista suurin osa on valkoisia. He kuuntelevat ilmeisen opeteltua - mutta silti aitoa - häpeää tuntien kun nuori musta mies esitelmöi heille kuinka pahat valkoiset halusivat estää neljälle mustalle miehelle tarjoilun kahvilassa vuonna 1960. Puhujasta huokuu moraalinen ylemmyyden tunne ja yleisen syyttäjän vimma kun hän kohdistaa sanansa yleisölle. Hän puhuu "tasa-arvosta" ja sen voitosta vaikka katsojasta tilanne näyttää klassiselta pseudosymmetrialta: kun alistuneet valkoiset tottelevat tasa-arvovaatimusta, he ovat totelleet toisten käskyä eivätkä he siksi voi tottelijoina olla tasa-arvoisia käskijöiden kanssa vaan alempiarvoisia. Tai kuten Orwellin Eläinten vallankumouksessa todetaan: "Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset".

Katsojille tämä punaliberaalien ohjelmantekijöiden yksipuolista narraatiota toistava tarina kansalaisoikeusmyytistä ei tarjoa mitään olennaista tietoa suomalaisille. Tämän propagandistisen ja tunteita manipuloivan tv-tarinan tarkoitus on vain syyllistää kaikkia maailman valkoisia mukaan lukien suomalaisia, jotta he olisivat helpommin taivuteltavissa luopumaan oikeudestaan etniseen olemassaoloonsa ja omiin valkoisin kotimaihinsa. Eräänlaista hitaaseen ja "vapaaehtoiseen" etniseen itsemurhaan johtavaa pavlovilaista indoktrinaatiota siis.

On historian ivaa, että tarinan kolme valkoista naista, jotka pettivät oman rotunsa ja asettuivat "rauhantahtoisten" neekerimiesten puolelle, osasivat tuskin kuvittella minkälaisia seurauksia siitä koitui myöhemmin heidän sukupuolelleen. Eeppinen oikeus kenties?

In the United States in 2005, 37,460 white females were sexually assaulted or raped by a black man, while between zero and ten black females were sexually assaulted or raped by a white man.  What this means is that every day in the United States, over one hundred white women are raped or sexually assaulted by a black man.

Eipä ole syytä iloon mustia puolustaneilla aisankannattajillakaan:

Blacks commit more violent crime against whites than against other blacks." Forty-five percent of the victims of violent crime by blacks are white folks, 43 percent are black, 10 percent are Hispanic.  Blacks are seven times as likely as people of other races to commit murder, eight times more likely to commit robbery and three times more likely to use a gun in a crime.  "Blacks are an estimated 39 times more likely to commit violent crime against a white person than vice versa, and 136 times more likely to commit robbery." (If decent black folks have trouble hailing a cab, and they do, these numbers may help explain it.)  Black-on-white rape is 115 times more common than the reverse.
Jos joku kuvittelee, että kyseessä on vain amerikkalainen multikulturaalisesta yhteiskuntakokeilusta johtuva ilmiö, hän on väärässä. Jo suhteellisen pieni määrä ei-eurooppalaisia on johtanut myös Suomessa lukuisiin murhiin, joissa uhrina on suomalainen ja tekijänä ulkomaalainen:


Tarkastelujaksolla 2003-2011 yhteensä 17 ulkomaalaista joutui suomalaisen surmaamiksi. Näistä vain kuusi oli varsinaisia maahanmuuttajia (yksi somali, kaksi turkkilaista, kolme muuta). En muista, että yhdessäkään näistä tapauksista olisi todettu rasistista motiivia. Jos sellaisesta olisi ollut pieninkin epäilys, media olisi varmasti rummuttanut sitä herkeämättä.  Samalla aikavälillä 34 suomalaista joutui maahanmuuttajan surmaamaksi. Somalit tappoivat kaksi suomalaista, ryhmä "muut" kaksitoista. Kosovon albaanit tappoivat kuusi suomalaista. Luvussa lienee mukana Ibrahim Shkupollin tappamat viisi suomalaista. Kuka muuten muistaa vielä Sellon joukkomurhan, jonka media ja poliitikot ovat vaienneet kuoliaaksi? Shkupolli on sentään Suomessa tehtyjen joukkomurhien pronssisijalla heti koulusurmaajien jälkeen.  Totuus on siis se, että maahanmuuttajat ovat tappaneet kaksi kertaa niin paljon suomalaisia kuin suomalaiset maahanmuuttajia. Ja ainakaan suomalaisten tekemissä surmissa ei ole rasismista ollut hajuakaan.

Sen sijaan että
Yleisradiossa juutalaisten johtama mustien "kansalaisoikeustaistelu" kuvataan  yksinomaan myönteisessä valossa, pitäisi puolueettoman tiedonvälityksen kertoa myös sen pimeistä puolista ja salatuista motiiveista. Valkoisten olisi jo pelkän itsesuojelun vuoksi hyvä saada informaatiota siitä, minkälaisia seurauksia pakotetusta rotuintegraatiosta on seurannut myöhemmin yhteiskunnalle.


Linkki ohjelman tarkempaan esittelyyn, joka sisältää myös Yle Areenan linkin.


Professori Kevin Macdonald kertoo mikä juutalaisia motivioi ajamaan mustien integraatiopolitiikkaa kansalaisoikeusliikkeessä. Sen motiivina ei ollut niinkään hölmöille liberaaleille uskotellut "ihmisoikeudet", vaan vähentää heidän kanssaan kilpailevan valkoisen enemmistön valtaa. Amerikassa kyse on ollut nollasummapelistä: mitä enemmän valtaa valkoiselta enemmistöltä on otettu pois erinäisten lainsäädännöllisten kieroilujen avulla, on se samalla merkinnyt enemmän valtaa juutalaisille.


TV1, 10.7.2013, klo
22.05, Winnie Mandelan tarina


(Mrs Mandela) Avioituessaan vapaustaistelija Nelson Mandelan kanssa nuori Winnie ei tiennyt joutuvansa odottamaan miestään vankilasta 27 vuotta. Mitä Winnie itse koki ja tunsi noina pelon ja odotuksen vuosina? T: BBC

BBC:n historiallinen tv-draama edustaa hieman uudempaa valkoisten kansallismasokistien ja punaliberaalien luomaa myyttiä jaloista mustista ja paholaismaisista valkoisista. Tämän vyörytyksen eräs tarkoitus on peittää alleen Etelä-Afrikassa ja Zimbabwessa käynnissä oleva valkoisten kansanmurha. Se onnistuu ilman harhauttavaa apartheid-politiikasta kertovaa yksisilmäistä propagandaakin, sillä lännen valtamediat eivät uutisoi juuri koskaan siitä, mitä mustat tekevät valkoisille päivittäin Afrikan eteläisimmissä osissa. Kun asiasta ei kerrota uutisissa, sitä ei voi olla olemassakaan...

Ylen puhtoinen esittely ja linkki ohjelmaan tässä.

Jos lukijan luonto kestää, niin tästä linkistä voi alkajaisiksi katsoa ihq upean fantastisen sateenkaarihallinnon saavutuksia.

4 kommenttia:

 1. Teema:

  21:55 Rakkautta intialaisittain
  Rakkautta ja seksuaalisuutta nyky-Intiassa tutkiva dokumentti. Ohjaaja Q etsii romantiikan juuria ja ikuista orgasmia. Intialais-saksalais-suomalainen yhteistuotanto. (Love in India, 2009).

  Fem:

  21:00 Unelma Ruotsista
  Richard Flinga kärsi Yhdysvalloissa 20 vuoden tuomion murhasta ja kävi 15 vuotta kirjeenvaihtoa myös vankilassa istuvan Annika Österbergin kanssa. Molempia ruotsalaisia elähdytti unelma synnyinmaasta.

  22:00 Dok: Laulu nuorille
  Neljä nuorta Norjan eri puolueista valmistautuu vuoden kohokohtaan: koululaisten varjovaaleihin. Utöyan verilöyöy muuttaa kaiken. Dokumentti ensimmäisestä vaaliväittelystä, naurusta, kyynelistä ja järkytyksestä.

  VastaaPoista
 2. TV1:

  12:35 10 kirjaa rikoksesta
  5/10 Joukkomurhien synty. Alfred Döblinin antisankari ajautuu alamaailmaan natsivallan aattona. Biberkopf on tyypillinen suomalainen henkirikollinen, arvioi psykiatri Hannu Lauerma Timo Harakalle ja Anna Kortelaiselle.

  15:10 Elämäni unelma
  5/8. Stjernlöwin pariskunnalla on ollut vuosien ajan kummilapsi Vietnamissa, mutta sitten he saivat yllättäen tietää kummiuden päättyneen. He pyysivät Tore Strömöyn apuun ja saivat viimein nähdä kummilapsensa.

  VastaaPoista
 3. TV1:

  12:05 Norjan öljyjuhlat
  2/3. Öljyn vaurastuttamassa Norjassa perhe on yhä tärkeässä asemassa ja perhepiirissä vietetään paljon aikaa. Norjalaisilla on eniten vapaa-aikaa maailmassa. Aina se ei kuitenkaan ole pelkästään hyväksi.

  Norjan BKT:stä vain alle 20% tulee öljystä. Monissa kehitysmaissa myös tulee rahaa luonnon rikkauksista, mitä se ei mene kansalle, koska on alhainen väestön laatu.

  14:05 Historiaa: Fredrik II Suuri
  Valistunut itsevaltias ja soturikuningas Fredrik II Suuri (1712-1786) nosti Preussin yhdeksi Euroopan suurvalloista. Hän oli legenda jo elinaikanaan ja myös natsit ottivat hänet omaksi idolikseen. T:BBC.

  Taas natsit.

  VastaaPoista
 4. Natsit sitä, natsit tätä. Eikö nyt elävä erkkikin tajua että liittoutuneet suoltavat propagandaansa meidän verorahoilla jatkuvalla syötöllä. Ei näköjään, iloisina eräskin sukulaiseni katsoi Stalinin kanava -pökälettä, heheh vaan kommari laulaa laivalla ja meillä kaikilla miljoonilla vainailla oli niin mukavaa.

  VastaaPoista