maanantai 15. heinäkuuta 2013

YLEN VALHEEN VERKKO VAIN PAISUU ZIMMERMAN-KEISSISSÄLinkki Yle Uutisten sivulle, jossa ei ainoastaan aliarvoida lukijan kykyä lähdekritiikkiin, vaan vääristellään lisäksi totuutta, jotta se sopisi punaliberaaliin sapluunaan rotukysymyksessä.

Ylen verkkosivuilla valehdelleen entistä törkeämmin
itsepuolustuksellisesta ampumistapauksesta, jossa  lähes kaksimetrinen 17-vuotias nuorisorikollinen Trayvon Martin kävi huomattavasti pienemmän hispaanotaustaisen naapurustovahdin päälle. Jo nyt on selvää, että Yle nielee karvoineen päivineen Yhdysvaltain valkoisille vihamielisen liberaalimedian valheet. Samalla se tulee legitimoineeksi tapahtumaan kuuluvan rasistisen poliittisen agendan, jossa valkoinen - tässä tapauksessa hispaano (sic) - on viime kädessä aina syyllinen riippumatta asioiden todellisesta laidasta. Vai mitä on sanottava tästä Ylen esittämästä "totuudesta":
Martin oli tulossa lähikaupasta kotikaupungissaan Sanfordissa, kun naapuruston vapaaehtoisiin valvontajoukkoihin kuuluva Zimmerman ampui hänet.
Tässä tarinassa ei ainoastaan vedetä mutkia suoriksi, vaan valehdellaan ihmisille päin naamaa. Koska Yle Uutiset on valmis toistamaan kritiikittä kosmopoliittisten mediatalojen törkeät valheet pienissä asioissa, on se siihen valmis todennäköisesti myös suurissa asioissa! Mihin valtamediaan enää uskoa? No ei ainakaan Yleen!

Suuret mediayhtiöt eivät ymmärrettävästi halua kertoa oikeudenkäynnissä kerrottua ja todistettua todellista tapahtumien kulkua:
Trayvon circled around, confronted Zimmerman, punched him in the face and proceeded to beat him for at least 40 seconds. A professional pathologist, brought in by the defense, testified that there were at least six visible impact injuries to Zimmerman’s head from the beating by Trayvon. One witness John Good, clearly saw Trayvon on top of Zimmerman, throwing punches down on Zimmerman and heard Zimmerman calling for help.  Trayvon had no fighting injuries except for scuffs on his knuckles from hitting Zimmerman. There is no evidence that Zimmerman landed one punch on the taller, stronger Trayvon.
Osoittaa myös kieroa halpamaisuutta, että valtamediat käyttävät Zimmerman-uutisoinnissaan pelkästään vanhaa lapsuuden kuvaa Trayvonista. Sympaattisen viattoman oloinen pieni neekeripoika :

Todellisuudessa tämä huumeiden kanssa touhunnut tatuoitu "teinipoika"  näytti tapahtuman ajankohtana tällaiselta köriläältä:

Yle. Ette te pysty kaikkia kusettamaan, vaikka yritys onkin kova.


Tässä linkissä lisää aineistoa kiltistä "teinipojasta" nimeltä Trayvon Martin, joka voisi olla presidentti Barack Obaman poika.

Kooste siitä kuinka juuri Amerikan liberaali valtamedia on lietsonyt rotukonfliktia valkoisia vastaan ja vieläpä valheellisin perustein. Parhaiten asian on kiteyttänyt Jim Goad kolumnissaan Ballad of a Marked Man.

7 kommenttia:

 1. Twitterissä ja FB:ssä mustat ja vassarit julistavat avoimesti uhkauksia Zimmermannia ja valkoisia vastaan. Uhataan murhata ja ryöstää. Jos valkoiset kirjoittaisivat tuollaisia, niin vähintään tilit suljettaisiin. Ja itse asiassa kaikkia muita ryhmiä vastaan vitsinkin vuoksi esitetyistä uhkauksista tai yleensä ilman spesiaalia kohdetta vastaan vitsin vuoksi esitetystä uhkauksesta yleensä seuraa tuomio, jos kirjoittaja on valkoinen. Juuri yksi humoristi sai vuosia vankeutta.

  Koska valkoiset eivät juuri mustia vastaan rikoksia tee, on tämä kamnpanja nostatettu hispanialaista tekijää vastaan, joka on mediassa esitetty valkoisena. Vastaavasti media ja yhteiskunta toimivat muissakin tapauksissa eli uutisoivat valkoisten rikoksina hispanialaisten rikoksia ja yhteiskunta tilastoi valkoisten rikoksiksi ei-valkoosten rikoksia. Näiden verukkeella sitten lietsotaan rotuvohaa valkoisia vastaan.

  En edes tiedä, onko tuo Zimmermanin juttu jokin falseflag, kun on niin sopivaan aikaan. Joka tapauksessaennen näkemättömästi lietsotaan vihaa valkoisia vastaan ja kannustetaan epäsuorasti väkivaltaan. Mustat pantterit ym. sitten kiihottavat suoraan ihmisiä väkivaltaan.

  Vaikuttaa siltä, että koko maailmassa valmisteltaisiin valkoisten kansanmurhaa tai ainakin lioetsotaan jotain rotusotaa. Mustien rikoksista vakoisia vastaan ei puhuta, mutta siis kannustetaan näkemään kaikki rotuvinkkelistä ja mustia kiihotetaan ja muitakin propagoimalla valkoisten rasismista ja väkivallasta, joita ei edes ole olemassa.

  Tämä tapaus sattui juuri kun USA:ssa ajetaan kovasti eurooppalaistyylisiä viharikos- ja vihapuhelakeja. Ja muutenkin sopivaan saumaan.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista, että presidentti Obama lukeutuu rotukiihkoilijoiden joukkoon, jotka tuntuvat pitävän oman rotunsa edustajien puolta, vaikka tosiasiat sanoisivat mitä hyvänsä.

  VastaaPoista
 3. Spingolan ja Tanstaaflin mukaan jupakan verukkeella halutaan aseet valkoisilta pois. Sen jälkeen heitä voi tappaa jäämättä kiinni. Samoin halutaan lakkauttaa tuollaiset naapurustovahtijutut ja jätää ihmiset ilman suojaa.

  Ilman asetta Zimmerman olisi ehkä kuollut tai hakattu tajuttomaksi kaksimetrisen huligaanin toimesta.

  http://carolynyeager.net/racial-politics-aftermath-zimmerman-verdict

  Jutut toisella tunnilla. Melkoisen kattava katsaus.

  VastaaPoista
 4. Teema:

  23:00 Hitlerin museo
  Osa 1/2. Toisen maailmansodan aikaisten taidevarkauksien salattu historia. O: Hannes Schuler, Saksa 2006

  VastaaPoista
 5. Hirvittävää valehtelua YLEltä. Saksa ei varastanut taidetta lainkaan. Etenkään Hitlerin museossa ei sitä ollut. Hän keräsi taidetta Linziin taidemuseoon eikä itselleen. Hän osti kaiken, kuten muutkin.

  Takavarikoituja teoksia oli Ranskasta ja Belgiasta. Mutta ne olivat teoksia, jotka oli viety Saksasta Versaillesin sanelurauhan nojalla muka sotakorvauksina. Näitä oli vain vajaa 600.

  Oliko se juuri tuo ohjelma, jossa väitettiin aivan pokkana, että voittajista vain NL olisi harrastanut taidevarkauksia...

  VastaaPoista
 6. TV1:

  19:00 Historiaa: Vallankumouksen lapset
  Vuosi 1968 nosti esiin kaksi kapitalismia vastustavaa naista. Ulrike Meinhofista tuli Baader-Meinhof ryhmän johtaja ja Fusako Shigenobu perusti Japanin punaisen armeijakunnan - nyt heidän tyttärensä kertovat tarinansa.

  19:55 Juuret Suomessa
  3/7. Rockmuusikko Dimitri Keiskin vanhemmat ovat Suomen romaneja. Hän arvostaa kovasti juuriaan. Hän on myös tähdentänyt perheelleen muiden ihmisten kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta.

  21:05 A-studio
  Kunnat jumittavat pakolaisten vastaanottoa. Kesäsarjan vieraana EU:n rajaturvallisuusvirasto Frontexin pääjohtaja Ilkka Laitinen. Snowdenin tietovuotojen merkitys.

  21:35 Elisabeth kohtaa: Margot Wallströmin
  Elisabeth Rehn keskustelee vieraansa kanssa seksuaalisesta väkivallasta, Anna Lindhistä ja sosiaalidemokraattien puheenjohtajuudesta. Cityportal Ab, 2012.

  Fem:

  17:39 Tulimme kaikkialta maailmasta
  Osa 4/5. Kysymysten tulva. John on matkalla uuteen kouluun, ja häntä jännittää. Kysytäänkö häneltä, onko hänet adoptoitu? Patricia ja Ninni ovat tottuneet selittelemään ulkonäköään. UR, Ruotsi. buu.yle.fi/storabarn (U)

  VastaaPoista
 7. valkoinen heteromies - sorretuin ihmistyyppi jota voi olla. Eräs sukulaismieheni ei saanut jatkaa työssään ku työpaikalla valittiinkin akka tilalle. Lähetin vääryyttä kärsineelle miehelle lahjakortin ja sanoin että nyt jouduit telaketjufeministien panssarivaunun alle.

  sotien jälkeen suomalaisista tuli kommunisteja, eihän täällä ole enää muita kuin hyysäyspuolueita jotka tuhoavat Suomen - en aio enää äänestää

  VastaaPoista