tiistai 2. heinäkuuta 2013

YLE EI MUISTA VIELÄKÄÄN DRESDENIÄ. MEDIATILAA VAIN BRITTIMEDIAN LOPPUMATTOMALLE SAKSALAISKAUNALLE.YLE TEEMA, 6.2.2013, klo 23.20 Historia: Kun Saksa pommitti Englantia


1/2. Saksa aloitti pommituslennot Englantiin vuonna 1940. Kuinka britit onnistuivat säilyttämään taistelumoraalinsa, ja millaista oli elää pommitusten alla? Tapahtumat rekonstruoidaan ohjelmassa. 


Linkki ohjelmaan ja ohjelmatietoihin.

10 kommenttia:

 1. Britit eivät eläneet todellisuudessa oikeiden pommitusten alla. Kun he olivat rikollisesti murhanneet saksalaisia pommeillaan, joiden päätarkoitus oli tämä ja tätä varten koko heidän aseensa oli kehitetty, saksalaiset vastasivat kuukausien päästä. Mutta syyskuussakin 1940 he alkoivat vain pommittaa kaupungeissa sijainneita teollisuuslaitoksia. Siksi brittiuhreja oli erittäin vähän. Vain Coventryssä tuli hieman uhreja, koska koko teollisuus oli keskustassa asutuksen seassa.

  Vasta myöhemmin saksalaisten oli vastattava V-pommeilla ym. brittien suorittamaan järjestelmälliseen kansanmurhaan. Tämä oli Geneven ym. sopimustenmukista, sillä kyseessä oli hätäratkaisuna vastaus toisen suorittamaan rikollisuuteen. Saksa piti loppuun asti kiinni sopimuksista, vaikka sillä olisi ollut kemiallisia aseita varastossa vaika kuinka.

  Yllä mainittu osaltaan asettaa kyseenalaiseksi virallisen holokaustitarinan myös ja monta muuta virallsta tarinaa.

  VastaaPoista
 2. TV1:

  20:00 10 kirjaa rikoksesta
  5/10 Joukkomurhien synty. Alfred Döblinin antisankari ajautuu alamaailmaan natsivallan aattona. Biberkopf on tyypillinen suomalainen henkirikollinen, arvioi psykiatri Hannu Lauerma Timo Harakalle ja Anna Kortelaiselle.

  Teema:

  23:25 Levantin soiva sielu
  Klassinen arabimusiikki yhdistää Lähi-idän kansoja tavalla, joka ylittää kansalliset ja uskonnolliset ristiriidat. Dokumentti, ohjaus Florence Strauss. (Le Blues d'Orient, Ranska, 2006)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkä ihmeen joukkomurhat? Kiinnitin huomiota itsekin tuohon mielettömyyteen. Kirja ilmestyi muistaakseni 1932. Teeveesarjan olen nähnyt. Ei ollut mitään joukkomurhia, joten kai niistä valehteleminen täytyy ympätä tähänkin ohjelmaan.

   Itse asiassa nyt kun EU on muuttumassa bolshevistiseksi Neuvostoliitoksi samojen tahojen toimesta kuin NL luotiin ja sitä pyöritettiin, olemme ajassa juuri ennen joukkomurhia. Tämä on aivan selvää. Itse asiassa se on ilmeistä nimen omaan tuollaisista järhjettömistä ohjemista, ohmisten valehtelemaan pakottamisesta, ajatuspoliiseista ym. päätellen muutenkin.

   Poista
  2. Sain kuulla eilen ohjelman katsoneelta, että itse ohjelmassa ei olisi puhuttu mistään joukkomurhista. Kyseessä on siten ilmeisesti YLE:n ohjelmaesittelyn väännös. Veto on todella törkeä, sillä tuosta lohkaisusta syntyy kuva, että saksalaiset tai osa heistä olisivat vastuussa "joukkomurhista" ja syynä olisi jonkinlainen asioiden kokonaisvaikutus 30-luvun alussa. Esittely siis syyttää käytännössä ainakin osaa Saksan kulttuurista ja kansasta. Vaikka siis joukkomurhat ovat valehtelua.

   Mutta itse ohjelma ei ollut siis ilmeisesti aivan näin rikollinen.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Niin,

  Miksei verorahoillamme kustannettu YLE kerro tästä :

  Mass Starvation of Germans, 1945-1950 (Eisenhower's Death Camps)

  tai tästä :

  BRUTAL MASS RAPE OF GERMAN WOMEN During (And After) WW2

  tai taannoisen Churchill dokkarin sijaan kerro tästä :

  Churchill’s Most Heinous, Barbaric War Crimes

  tai Titanic turman sijaan vaikkapa tästä:

  The Sinking Of The Wilhelm Gustloff

  Tätä tiettyä holovalhetta toistetaan vain koko ajan, kun puhutaan ko. ajanjaksosta historiassa.

  Toistetaan vain tätä tympeää holosatua, jolla syyllistetään valheelisesti koko Saksan kansa, ja muutkin europpalaiset kansat siinä sivussa. Itsemmekin. Ja meidän pitää vielä maksaa (Yle-vero) tästä aivopesusta ja propagandasta.

  Olisi tärkeää tietää nuo historiamme todelliset tapahtumat, että osaisimme varautua tulevaan. Ja ymmärtäisimme missä ollaan nyt. Eu on tosiaan uusi bolshevistinen Neuvostoliitto, ja tulevat ajat ovat todella pelottavia nyt kun on tajunnut vihollisen todellisen luonteen.

  VastaaPoista
 5. Hohhoijaa. Ylen vastustaminen on kunniallinen tehtävä, mutta koko hommalta menee uskottavuus tällaisen natsirevisionismin myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avasin blogisi ja heti huomasin, mistä tuuli puhaltaa.

   Poista
  2. Niimpä, mikäs se sen uskottavampaa onkaan kuin Teidän pelkkä "kunniallinen" kaiken vastustaminen ja ilmaan huitominen, kertomatta mitä jää varjoon.

   Lenin - "The best way to control the opposition is to lead it ourselves."

   Kyllä Suomessa tämä valeoppositio jyllää, se on huomattu.

   Poista
 6. TV1:

  19:00 Historiaa: Me vaadimme oikeutta
  Vuonna 1960 neljä mustaihoista nuorta tuli suosittuun kahvilaan pyytäen itselleen palvelua. Kun pyyntö evättiin, alkoi kuukausia kestänyt rauhanomainen protesti, joka jäi Amerikan kansalaisoikeustaistelun historiaan.

  21:35 Elisabeth kohtaa: Kofi Annanin
  Elisabeth Rehn tapaa Kofi Annanin. He keskustelevat hyvyydestä ja pahuudesta, Syyrian tilanteesta ja vanhusten kesäleireistä. Cityportal Ab, 2012.

  VastaaPoista