tiistai 23. heinäkuuta 2013

HITLERIN MUSEO. EH, PAREMMINKIN HITLER TV-KANAVA ELI YLE TEEMA.YLE TEEMA, 23.7.2013, klo 23.00 Hitlerin museo
*UUSINTA*

Osa 2/2. Toisen maailmansodan aikaisten taidevarkauksien salattu historia. O: Hannes Schuler, Saksa 2006.


Yle lähettää jo kolmatta kertaa kaksiosaisen tv-dokumentin Hitlerin museo. Ettei vain menisi keneltäkään ohi.
YLE FEM, 23.7.2013,  klo 18.44 Tulimme kaikkialta maailmasta

Osa 5/5: Ero. Oscarin mielestä vaari on hankala, kunnes osoittautuu, että heillä on enemmän yhteistä kuin olisi arvannutkaan. Adoptoitu Vendela näkee painajaisia perheen hajoamisesta. UR, Ruotsi. buu.yle.fi/storabarn (U) 

Esittely sarjan kaikkiin ohjelmiin

Ruotsinkielisille kustannetussa Ylen kanavassa herkutellaan monikultturismilla, joka tulee viime kädessä tuhoamaan ja repimään hajalle myös ruotsinkieliset yhteisöt. Tässä maassa hölmöläisiä löytyy molemmilla kielillä.

 

7 kommenttia:

 1. TV1:

  11:05 Norjan öljyjuhlat
  3/3. Norjalaiset elävät öljynsä ansiosta maailman rikkaimmassa maassa. Uudet öljylöydöt takaavat hulppean elintason vuosikymmeniksi eteenpäin. Miten öljymiljardit vaikuttavat norjalaisten elämään?

  19:00 Historiaa: Andreas Baader - terroristi
  Andreas Baader oli länsisaksalaisen terroristiryhmä Punaisen armeijakunnan johtohahmoja ja maan etsityin rikollinen 1970-luvun alussa. Kuinka hemmotellusta mammanpojasta kasvoi säälimätön kaupunkisissi?

  TV2:

  22:10 Theroux ja äärisionistit
  Louis käy Länsirannalle ja Itä-Jerusalemiin perustetuissa juutalaissiirtokunnissa, joiden asukkaat uskovat vankkumatta oikeuksiinsa vallata uusia alueita Israelille. Miten naapuruus palestiinalaisten kanssa sujuu? T: BBC

  Fem uusinta:

  17:39 Tulimme kaikkialta maailmasta
  Osa 5/5: Ero. Oscarin mielestä vaari on hankala, kunnes osoittautuu, että heillä on enemmän yhteistä kuin olisi arvannutkaan. Adoptoitu Vendela näkee painajaisia perheen hajoamisesta. UR, Ruotsi. buu.yle.fi/storabarn (U)

  VastaaPoista
 2. TV1:

  18:30 Rikostarinoita historiasta
  Naistenhuijari - R.O. Auervaara. Ruben Oskar Auervaara oli lahjakas naistenhuijari, jonka mielestä elämä oli kuin suuri jännittävä peli tai leikki, jossa oli koetettava pysyä mukana hinnalla millä hyvänsä.(U)

  Fem:

  19:00 Paloautolla Oslosta Mongoliaan
  1/6. Norjalaiset Öystein Bache ja Rune Gokstad osallistuvat hyväntekeväisyysralliin ja lähtevät vanhalla paloautolla Oslosta kohti Mongoliaa. Hurttia huumoria tarvitaan, sillä ongelmia matkalla riittää.

  21:00 Anders Breivikin puolustusasianajaja
  Heinäkuun 23. päivän iltana vuonna 2011 Geir Lippestad sai puhelun, joka muutti hänen elämänsä. Anders Behring Breivik pyysi häntä puolustusasianajajakseen. Kuinka joukkomurhaajan oikeudenkäynti eteni?

  22:00 Köyhyys - miksi?: Unelmien umpikuja
  Park Avenuella Manhattanilla on miljardöörien asuttama "maailman rikkain asuintalo". Joen toisella puolella Bronxissa on toinen Park Avenue, jonka asukkaat elävät ruokakuponkien varassa.

  22:52 Köyhyys - miksi?
  Rytmiryhmä. Ohjaaja: Lucas Nieto, Colombia. Tuotanto: Steps International.

  VastaaPoista
 3. TV1:

  00:00 Elämää Manhattanin alla
  New Yorkin metro- ja viemäritunneleissa asuu ja elää kymmeniätuhansia ihmisiä, jopa perheitä. Keitä he ovat ja millaista on elämä pimeissä tunneleissa? T: Institut National, Ranska.(U)

  Fem:

  19:00 Paloautolla Oslosta Mongoliaan
  2/6. Norjalaiset Öystein Bache ja Rune Gokstad osallistuvat hyväntekeväisyysralliin ja lähtevät vanhalla paloautolla Oslosta kohti Mongoliaa. Hurttia huumoria tarvitaan, sillä ongelmia matkalla riittää.

  VastaaPoista
 4. Fem:

  21:00 Elokuva: Yhteiskunnan vihollinen nro 1
  L'ennemi public no 1, Ranska 2008. 2/2. Ranskalainen gangsteri Jacques Mesrine tunnetaan 1960- ja 1970-luvun hirmutöistään. Pahamaineista rikollista pidettiin myös eräänlaisena sankarina. O: Jean-Francois Richet. (U)

  VastaaPoista
 5. Suosittelen kaikkia kuuntelemaan teropekkapekan linkin. Sisältö on mm tällaista:(toistan kommenttini)

  "Hirvittävää valehtelua YLEltä. Saksa ei varastanut taidetta lainkaan. Etenkään Hitlerin museossa ei sitä ollut. Hän keräsi taidetta Linziin taidemuseoon eikä itselleen. Hän osti kaiken, kuten muutkin.

  Takavarikoituja teoksia oli Ranskasta ja Belgiasta. Mutta ne olivat teoksia, jotka oli viety Saksasta Versaillesin sanelurauhan nojalla muka sotakorvauksina. Näitä oli vain vajaa 600.

  Oliko se juuri tuo ohjelma, jossa väitettiin aivan pokkana, että voittajista vain NL olisi harrastanut taidevarkauksia..."

  Eli meille valehdellaan päin naamaa. Käytänössä muuten lähes jokainen teeveessä tai radiossa suunsa avaava valehtelee 100 % tai yrittää manipuloida muuten haitallisesti. Aivan kuin kaikki olisivat vihollisia ja kaikki ohjelmat jotain myrkkyä...

  VastaaPoista
 6. http://info.kopp-verlag.de//hintergruende/europa/gerhard-wisnewski/neue-frauenbewegung-antigonen-gegen-femen.html;jsessionid=16D1BBE8F2091EB361AF265BA111C9A0

  Tämä Femen-liike on hirvittävää kulttuuribolshevismia ja ihmiskunnan murhaamista. Nakut naiset marssivat ja tekevät tempauksia kristinuskoa ja fasismia vastaan. Kuinka ollakaan, YLE on jo useaan otteeseen ylistänyt näitä terroristeja ja ihmiskunnan ja naiseuden häpäisijöitä ja kulttuurinmädättäjiä ja esittänyt heidät ihmisoikeusaktivisteina ja sankareina, joilla on oikea sanoma. Etenkin ukrainalaisen terroristin suorittama ristin sahaaminen esitettiin "oikeutetuna rektiona", kun Venäjällä ei hyväksytty vastaavan lauman kirkkoiskua. YLE ajaa kristinuskon tuhoamista ja muuttamista bolshevismiksi. Femen edustaa sankariutta ja feminismiä.

  Ranskan Femen-tyttöjä on värvätty bordelleista eli kyseessä on ainakin osaksi maksettu huijaus. Ranskan Femeniä rahoittaa Destroyzionizm-sivuston kierrättämän uutisen mukaan joku juutalainen miljardööri.

  VastaaPoista