maanantai 29. heinäkuuta 2013

HULLUUDEN ALTTARIT; YLE TEKEE SEN ITSE.


Ylen propagandaa 3.7.2013: Kesäsuomalainen

"New Yorkissa on hirveen toisenlainen huomaavaisuuskulttuuri."
 

Varoitus! Tämä ei ole Kummeli-sketsi vaikka siltä se omin silmin nähtynä äkkiseltään näyttää. Tahatonta komiikka irtoaa heti alussa kun ruutuun rävähtää Ylen afrotukkainen mulattijuontaja Sean Ricks. Koko pakka revähtää silmille naurun remakan säestämänä kun rekkalesbon näköinen punavihreä kostaja alkaa saarnata poliittisesti korrektia liturgiaansa. Suomen New Yorkin -kulttuuri-instituutin johtaja (tämä ei ole vitsi) Leena-Maija Rossilla on kuulemma oikein "pitkä tausta sukupuolentutkimuksessa". Ylessä kai oletetaan, että katsojat pitävät epätieteellistä kulttuurimarxilaista propagandatyötä suurenakin meriittinä, koska se pitää oikein erikseen mainita.

Kaiken kaikkiaan loistava huumoripläjäys Yleltä, jatkakaa samaan malliin!


YouTuben linkki.

Ohjelmassa esitettyjä Kaija Rossin aivopieruja:


http://areena.yle.fi/tv/1929611

3:56

"Ja sit tietysti tää nyt jotenkin roihahtanut vihapuhe, uhkailu, ilmiö on kuitenkin aika uus asia, ja varmaan se on totta, mitä ihmiset sanoo, että ainahan sitä on ollut sellaista niin kuin kyräilyä ja ennakkoluuloja ja sitä sun tätä, mutta se tota semmonen varmaankin suurelta osin netin, anonyymiuden suojaama on mun mielestä myös sen takia aika pelkurimainen viha. Jotenkin nyt tuntuu, että sitä on joka paikassa.

Mä luulen että se osittain johtuu tietysti ihan klassisesti siitä, että kun on epävarmat ajat ja on taloudellista huolta ja tota ihmisillä ei välttämättä kaikilla mene kauheen hyvin, niin sitten etsitään sitä syntipukkia ja se - tiedetäänhän me historiasta - että se usein löytyy sitten siitä, joka mielletään itselleen vieraaksi."

6:07

"Näitä rasistisia ilmauksia ei voida kutsua keskusteluksi. Keskusteluhan on sellasta, että siinä on useampi osapuoli ja voidaan sitten jotenkin sivistyneesti käydä. Mikä on ironista, koska esimerkiksi, kun ollaan vaadittu tätä kriittistä keskustelua maahanmuutosta, niin sehän ei toteudu ikinä, jos on sellasta argumentointia, joka ei vie keskustelua mihinkään suuntaan. Et tota, et mun mielestä tää on mennyt todella liian pitkälle, ja jotenkin siihen vihaan olis pitänyt puuttua paljon aikaisemmin

Toimittaja: kenen siihen olis pitänyt puuttua?

- No esimerkiks, mun mielestä poliitikkojen, median... Media on Suomessa, mun mielestä, antanut tosi paljon tilaa sellaselle puheelle, joka, jollei se ole suoraan rasistista, niin se liippaa hyvin läheltä.

Ja mä myöskin ajattelen niin, että on hirveen hienoo, että suomalainen koululaitos on niin hyvä kuin se on, ja se esimerkiks kiinnostaa Amerikassa ihan hirveesti, miten tää on niin mahtava systeemi, ja miten aina pärjätään pisa-tuloksissa saadaan valtavan hienoja näyttöjä, mutta mä on myös sitä mieltä, että eihän tää yhteiskunta pärjää joillakin pisa-luvuilla, jollei me saada täällä myös sivistystä aikaseks. Se on se asia, mitä mä ilman muuta tuolla New Yorkissa todella rakastan."

7:40

"Se on siirtolaisten kaupunki, melkein kaikki on tulleet jostain tai niiden perheet on tulleet jostain, ja tuota, ja se on siellä niinku on tosi iso ylpeyden aihe, se on sellainen, että pormestari muistaa aina mainita, että tää on sen kaupungin voimavara ja sen rikkaus ja mun mielestä niinku semmosta ajattelua pitäs opettaa myös Suomessa."

Monikulttuurisuus voimavara? Varmaan, jos haluaa pitää mielisairautta rikkautena.


2 kommenttia:

 1. Ihkupihkua! Olen käynyt New Yorkissa, joten nyt minunkin pitäisi varmaan olla innoissaan paikallisesta skenestä. En ole. Yle suoltaa hirvittävää paskaa kuten aina. En ole nyt vuoteen omistanut telkkaria, joten en enää altistu Ylen paskatulvalle. On hienoa että on tämmönen blogi jonka kautta saan tietoa ylenannoista, nauretaan porukalla! Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. TV1:

  06:25 Toisten silmin
  3/7. Kuinka elämä sujuisi, jos olisi tyystin toisen näköinen? Pesunkestävä tanskalainen Fritz muuntautuu koetilanteen ajaksi tummaihoiseksi maahanmuuttajaksi.(U)

  Fem:

  22:00 Köyhyys - miksi?: Afrikkaa ryöstämässä
  Sambialla on maailman kolmanneksi suurimmat kuparivarat, mutta suurin osa asukkaista elää köyhyydessä. Suuryhtiöt voivat ottaa haltuunsa maan luonnonvarat maksamatta käytännössä lainkaan veroja. (U)
  22:52 Köyhyys - miksi?
  Sade on jumala. Ohjaaja: Rehad Desai, Kenia. Tuotanto: Steps International.

  VastaaPoista