keskiviikko 9. tammikuuta 2013

KAMPANJA II. SUOMI. KREIKKA. YLE TV1 uutiset , 9.1.2013 klo 20.30

Maamme katsotuin uutislähetys alkoi tänään isolla vaihteella, kun heti aluksi kerrottiin rasismista (koskee rasistisesti vain valkoisia) tehdystä uudesta eurooppalaisesta selvityksestä. European social surveyn tekemän asennekartoituksen mukaan maahantunkeutujien syrjintäkokemukset - eivät siis tosiasialliset syrjintätapaukset - ovat Pohjoismaista yleisimpiä Suomessa. Toimittaja Tuomas Kerkkänen aloitti juttunsa sanomalla, että "rasismikeskustelun eräs juonne on ollut, onko Suomi erityisen rasistinen maa ja miten asiat ovat muualla", mikä paljastaa häpeällisesti kenen ehdoilla tätä "keskustelua" julkisuudessa käydään. Tosi asiassa loputon rasismikeskustelu on julkista puhekenttää hallitseville etnomasokisteille pelkkä tekosyy syyllistää suomalaisia, tehdä maahantunkeutujista aina uhreja ja levittää suomalaisvihamielistä propagandaa. Ei ihme, että mediassa tuollaista "keskustelua" käydään mielellään ja mieluiten vielä joka päivä! Kyse ei siis ole mistään avoimesta ja tasapuolisesta yhteiskunnallisesta debatista, vaan ylhäältä päin syötettävästä propagandasta, jota mediaeliitin huorina toimivat toimittajat syöttävät kansalaisille väkisin kurkusta alas.

Tavallinen suomalainen televisionkatsoja luuli jo päässeensä hetkeksi rauhaan rasismiskeskustelusta, mutta hengähdystaukoa ei suotu, kun uutistenlukija Jussi-Pekka Rantanen jo tykitteli aivan innoissaan seuraavan "uutisen" ingressiä, jossa hän sai kertoa naama loistaen kuinka
turkulaisen somalitoimittaja (!) Wali Hashin suomalaisvihamielinen kirjoitus on yksi kaikkien aikojen luetuimmista Ylen nettisivuilla. Uutisjutun narraatio kulki tuttuja latuja, kun Hashi syytteli rutiininomaisesti suomalaisia rasismista vahvistaen samalla somalien pyhäksi julistettua uhripositiota. Uutislähetyksen voi katsoa tästä linkistä.


YLE TV1 , 9.1.2013 klo 21.05, A-studio

Telakka-alan viimeinen hengenveto. Maahanmuuttajanaisten salainen turvakoti. Talouden alamäki, äärioikeiston nousu ja siirtolaisten ahdinko.
Heti ohjelman alussa esitetty raportti Kreikasta yritti raapaista hieman pintaa syvemmältä selittäessään nationalistisen Kultaisen Aamunkoiton suosiota. Puolueen kansaedustajalle annettiin suunvuoro samalla kuin selitettiin miksi Kultainen Aamunkoitto kerää suosiota köyhtyvän keskiluokan keskuudessa. Puolueelta ruoka-apua saanut työtön kreikkalainen kiitteli Kultaista Aamunkoittoa, koska se antaa apunsa vain kreikkalaisille eikä maahan livahtaneille vapaamatkustajille. Totta kai raportissa piti olla "tasapainottava osuus", jossa ihmisoikeusjärjestön edustajat ja eräs liikettä tutkinut vasemmistointellektuelli saivat surutta demonisoida puoluetta. Kun tietää Ylen poliittiset linjaukset ei vastaavassa hypoteettisessa äärivasemmiston väkivaltaa käsittelevässä jutussa olisi varmaankaan tasapainottavana osuutena punamustakaartin vastustajien haastatteluja. Tämä on mahdollista vasta niin sanotun ylimääräisen uutislähetyksen jälkeen.

Raportin jälkeen haastateltiin vielä ulkoasianministeri Erkki Tuomiojaa, joka ei yllättävää kyllä syyllistynyt tällä kertaa moralisointiin, vaan tunnusti rehellisesti, että Kreikan yhteiskunnallinen polarisaatio johtuu maan poliittisesta kaaoksesta, Euroopan hallitsevien poliitikkojen toimista ja EU:n demokratiavajeesta.

PS. Ei tämä tähän vielä lopu. Huomenna 10. tammikuuta on tulossa keskusteluohjelma A-Talk, jonka aiheena on - yllätys yllätys - rasismi!
***Bonus*** MTV 3, 9.1.2013 klo 20.00, 45-minuuttia makasiini


Välttyikö Esko Aho täpärästi rikosepäilyltä STT:n dopingjutussa? Suomalaiset panttivangit Jemeniläisen heimon armoilla. Kasvoton suomalainen äärioikeisto. Tsunamiorpo ei päässyt Suomeen. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, näin on ajateltu ainakin MTV 3:n 45-minuuttia ohjelmassa, jossa käsiteltiin omituisen hajanaisesti suomalaista "äärioikeistoa", käytännössä kansallissosialistista Suomen Vastarintaliikettä. Aluksi kerrottiin SVL:n jäsenistä tehdystä luvattomasta sivustosta, jossa levitellään julkisuuteen yksityishenkilöiden tietoja. Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio ei ainakaan ole työtehtäviensä tasalla pohtiessaan ääneen, josko sivujen ylläpitäjät ovat kysyneet lupaa asianomaisilta henkilöiltä julkaistessaan heidän henkilötietojaan. Vai että oikein lupaa...en tiedä teeskenteleekö Aarnio hölmöä vai onko hän sitä aidosti, mutta jokaiselle normaalijärkiselle Viikon Patriootti -sivuston seuraajalle on selvää, että kyse on äärivasemmiston rikollisesta kiusasta poliittisia vihollisia vastaan. Vaikka sivujen tekijät ovat kirjoitustyylinsä ja sanontojensa perusteella selvästi johdettavissa Punk in Finland -foorumin sekakäyttäjiin, pitäisi tietosuojavaltuutetun ja viranomaisten silti puuttua näin ilmeiseen rikokseen välittömästi. Voi vain kuvitella millaisella ripeydellä viranomaiset toimisivat, jos henkilötietosivusto olisi tehty vasemmistoräähkistä.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti