perjantai 11. tammikuuta 2013

YLE TV-UUTISET KÄYTTÄÄ RUOTSALAISTEN TUHOA TOIVOVAA AASIALAISTA RASISTIA PUOLUEETTOMANA ASIANTUNTIJANA

Ruotsalaisen tuhoa toivova  aasialainen Tobias Húbinette.


YLE TV 1 Uutiset, 11.1.2013 klo 20.30


Vuoden alussa alkanut Ylen ja myös muiden medioden rasismi-kiima ei ota laantuakseen. Yle uutisten pääuutislähetyksessä (kohdassa 10.25) makusteltiin tällä kertaa nössöjen ruotsalaisten olematonta rasismia. Käytännössä Ruotsin poliittinen eliitti on toimillaan saanut aikaan sen, että rasismin uhreiksi joutuvat pääasiassa ruotsalaiset alkuperäisasukkaat. Tästä muistuttaminen ei ole kuitenkaan mediaseksikästä. Tilanne länsinaapurissamme on niin nurinkurinen, että ruotsalaisten oikeuksien peräänkuuluttaminen tulkitaan rasismiksi, koska ulkomaalaisten perusteltu syyttäminen on jo lähtökohtaisesti rasismia. 

Toimittaja Jyrki Haran syyllistävä juttu kilteistä ruotsalaisista oli vertaansa vailla. Haralle on olemassa vain yhdenlaista rasismia, jota harjoittaa valtaväestöön kuuluvat ihmiset. Pöyristättävintä uutisraportissa oli käyttää "asiantuntijana" tunnettua ruotsalaisvihamielistä rasistia ja katuterroristia Tobias Hübinetteä. Uutisissa hänet esiteltiin mukavanoloisena aasialaismiehenä, joka työskentelee "tutkijana" valtiorahoitteisessa Monikulttuurikeskuksessa.
Jyrki Haralle oli tuskin epäselvää, millaisesta asiantuntijasta on kyse, mutta sitähän ei taas hyväuskoiselle suomalaisyleisölle kerrottu. Hübinette oli vielä jokin aika sitten militantti autonomi, joka on antanut mm. tällaisiä lausuntoja Creol-lehdessä:
On täysin luonnollista kokea ja nähdä valkoinen rotu alempiarvoisena kaikilla mahdollisilla tasoilla ottaen huomioon sen historia ja nykyinen toiminta. Antakaa valkoisen rodun länsimaat sortua vereen ja kärsimykseen. Eläköön monikulttuurinen, roturutsainen ja luokaton ekologinen yhteiskunta! Eläköön anarkia!
Toimittaja Hara lienee samaa mieltä myös tästä Hübinetten Svartvitt-lehteen antamasta haastattelulausunnosta 

…päätin, etten enää aio vaieta ja hyväksyä. Aloin yksinkertaisesti käymään kimppuun ja enemmän tai vähemmän pahoinpitelemään ihmisiä, jotka käyttäytyivät rasistisesti läheisyydessäni. Se päti kaikkiin, skinheadeistä lähtien kouluikäisiin lapsiin ja vanhempiin herroihin ja rouviin.

Uutisen asiallista puoluettomuutta lisää Haran asiantuntijana käyttämän "tutkijan" kirjoitus  Sydsvenskanissa, jossa Hübinette kirjoitti vuonna 2007 mm. näin:

Seuraavan viiden vuoden aikanaa tulee kaikki valkoiset, pitkät, heteroseksuaaliset, vaaleatukkaiset ja sinisilmäiset miehet 40 ja 50 ikävuoden välillä laittaa alimmaksi palkkaushierarkiaan yliopistokäytävillä, lehtitoimituksissa ja yhtiöiden hallituksissa.
Tällaisen väkivaltaisen ruotsalaisvihamielisen katuhuligaanin käyttäminen asiantuntijana oli Haralle tuskin vahinko. Todennäköisesti hän jakaa osin saman arvomaailman kuin Hübinette. Tällaisia toimittajia siis Ylessä. Kyse ei ollut toimittajan lähdekritiikin puutteesta, vaan valtamedian vallitsevasta mentaliteetista, jossa se käyttää tietoisesti alkuperäisiin eurooppalaisiin vihamielisesti suhtautuvia äärivasemmistolaisia ja ulkomaalaisia katuterroristeja "asiantuntijoina". Suomessa tämän asiantuntijan rooli on annettu äärivasemmistolaiselle huligaanille Dan Koivulaaksolle, joka puhuu kovaan ääneen äärioikeiston väkivallasta, mutta esittää tietämätöntä kun tulee puhe hänen nyrkissä olevasta vasemmasta kädestä. Esimerkiksi tässä MTV3:n aamu-tv:n ohjelmassa juutalaistaustainen toimittaja Jesse Kamras haastattelee Koivulaaksoa muka puolueettomana asianatuntijana, joka ei lyhyen tuokion aikana tee muuta kuin liiottelee, valehtelee ja rakentele olkiukkoja keksimästään vihollisesta. Huvittavaa, että tämä kansanvihollinen ja anarkomarko pyytää - yhyy - valtion apua "äärioikeiston" torjuntaan.

Toimittaja Jyki Haralle voi lähettää myös juttuihin liittyvää palautetta: jyrki.hara@yle.fi.

1 kommentti:

 1. Tänään sub-tv:llä oli:

  18:00 Myytti valkoisesta kauneudesta
  Vartalo. Länsimaista ulkonäköä tavoitellaan yhä rajummin menetelmin. Omasta ihonväristä, kasvonpiirteistä tai vartalon muodoista ollaan valmiita pääsemään eroon jopa kirurgin veitsen avustuksella. Kaksiosaisessa brittidokumentissa kuullaan kuuden eri ihmisen kertomus siitä, miksi he menevät äärimmäisyyksiin muuttaakseen geeniperimänsä tuoman ulkonäön. Ensimmäisessä osassa keskitytään vartaloon. Malesiasta Britteihin muuttanut, alle 160-senttinen Sy kokee itsensä menninkäiseksi pitkien länsimaalaisten keskuudessa ja harkitsee kivuliasta jalkojenpidennysleikkausta muutaman lisäsentin tähden. Tutustumme myös tummaihoiseen Frederickaan, joka haluaisi vaihtaa massiiviset J-kuppinsa pienempiin, kun taas aasialainen Sun haaveilee muodokkaammasta povesta. Imperialismin perintönä yleismaailmalliseksi kauneusihanteeksi noussut länsimainen vartalo on heille - niin kuin monille muillekin - pakkomielle, elämässä menestymisen välttämätön edellytys. Osa 1/2. Tuotanto: Wildcard Production Ltd for Channel 4, 2009.

  Kehitysmaalaiset eivät halua asua omissa maissa, yrittävät kaikin keinoin muuttaa länsimaihin, eivät pidä omasta ulkonäöstä, haluavat muuttaa ulkonäköä länsimaalaiseksi jne.
  Tämä kaikki kertoo siitä, että länsimaalainen rotu on paras, muut rodut ovat huonompia.

  VastaaPoista