keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

YLEN NATSIMANIA PITÄÄ LINJANSA. EIHÄN EDELLISESTÄ "DOKUMENTISTA" OLE KUIN VUOROKAUSI...


29.6.2011, Yle Tv 1, klo 19.00 Historiaa: Auschwitzin eloonjäämisoppi

Kuinka keskitysleirille suljetut ihmiset onnistuivat pysymään hengissä ja säilyttämään inhimillisyytensä? Kuusi Auschwitz-Birkenaun keskitysleirille joutunutta juutalaisnaista summaa yhteen kokemuksiaan. *UUSINTA*


Eiväthän nämä yhteen historian detaljiin maanisesti keskittyneet Ylen jälkitaistolaiset multikulti-politrukit osaa edes hävetä ylitsepursuavaa ja jatkuvaa propagandavyörytystään. Voi olla, että kun monelle suomalaisvihamieliselle koittaa lähitulevaisuudessa kovat ajat, niin kansan valitsema tuomioistuin pitääkin Ylen propagandatehtaan päätekijöitä syyntakeettomina, koska heidän viime aikoina yhä mielipuolisemmaksi yltynyt "vastuullinen tiedottaminen" ei täytä reaalimaailmassa elävän objektiivista kuvaa historiasta ja sen suhteesta nykyhetkeen. Toisaalta eihän sitäkään tiedä, josko joku Yleen ohjelmatarjontaan harmistunut katolta äänestäjä päättää ennen tuomioistuimen päätöstä antaa oman tuomionsa suomalais- ja eurooppalaisvihamielisestä ohjelmapolitiikasta.

Yle Watch raportoi tunnontarkasti nyt uusintana ("yllätys") tulevan ohjelman ensimmäisestä esityskerrasta 19.1.2011 tästä linkistä. Terveisiä Ylen varjoissa lymyileville puppugeneraattoreille, meiltä ei nimittäin jää mitään huomaamatta. Ylen kansalta kysymättä harjoittama matalan intensiteetin kansanmurhaan tähtäävä propaganda tullaan jatkossakin dokumentoimaan lähipolvien tarkasteltavaksi.

Matalan intensiteetin kansanmurha? Suomalaisten korvaaminen ei-suomalaisilla kolmannen maailman kansanvaeltajilla:

Kokeellisessa tutkimuksessa suomalaisille esitetään esimerkiksi muistoja toisen maailmansodan aikaisista Karjalan nälkäleireistä ja ruotsalaisille Ruotsin natsiyhteyksistä ja pakkosterilisaatioista, Sakki [Suomen Akatemian tutkija] kertoo. Muun muassa Saksassa tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan olettaa, että tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti