maanantai 27. kesäkuuta 2011

KAH, VAIHTEEKSI MUSSOLINI. EI KUITENKAAN TROTSKI, STALIN JA POL POT...

19.20 Edda - Mussolinin tytär

Eddan ja Galeazzon perheonni kukoistaa ja isä suosii vävyään surutta. Kohtalo kuitenkin kääntää heille selkänsä, ja Edda joutuu viimein tekemään riipaisevan valinnan kahden rakkaan miehen välillä. 2/2.

Ylen ohjelmatiedot tästä.

Milloin saamme nähdä kriittisen minisarjan Dresdenin pommittaja-Harrisista tai juutalaisbolsevikki Trotskista? Turha odottaa niin kauan kun Ylen ohjelmapolitiikasta päättää jälkitaistolaiset, frankfurtilaiset kulttuuribolshevikit. Heillehän tämä yksipuolisen propagandan levittäminen on herkkua, sillä:

Kokeellisessa tutkimuksessa suomalaisille esitetään esimerkiksi muistoja toisen maailmansodan aikaisista Karjalan nälkäleireistä ja ruotsalaisille Ruotsin natsiyhteyksistä ja pakkosterilisaatioista, Sakki kertoo. Muun muassa Saksassa tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan olettaa, että tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.

2 kommenttia:

  1. Ylen ohjelmatiedoista: "Vastoin kaikkia oletuksia Edda rakastui kiihkeään kommunistiin Galeazzo Cianoon (Massimo Ghini), avioitui ja sai kolme lasta. Mussolini suosi surutta vävyään politiikassa, ja Edda seisoi vankkana kummankin miehen rinnalla."

    Mihin perustuu tämä väite, että Ciano olisi ollut kommunisti? Eihän Mussolini olisi nimittänyt kommunistia ulkoministeriksi.

    VastaaPoista
  2. Ei mihinkään. Jonkun Ylen kesätoimittajana olevan lukiolaistytön tunneälykästä asiantuntemusta taas.

    VastaaPoista