tiistai 28. kesäkuuta 2011

YLE: MULTIKULTISMIN KASVUKIVUT JOHTUVAT VAIN SUOMALAISTEN ASENTEESTA28.6.2011, Yle TV 1, klo 19.00: Ensimmäinen opettaja


Suomalaisella opettajalla ja seitsenvuotiaalla burmalaisella pojalla ei ole mitään muuta yhteistä kuin luokkahuone. Pakolaisperheiden lapset aloittavat koulutiensä kielitaidottomana vieraassa maassa. Uusinta.

Ylen oma linkki


Kun Yle lähettää taitavasti leikatun ja taatusti alleviivatun dokumentin monikulttuurisuudesta, siinä on yksiselitteisesti esitetty vain syylliset ja uhrit ilman sen kummempaa taustoitusta. Dokumentissa Ensimmäinen opettaja rasismin uhreja ovat burmalaiset "pyhimykset" ja syyllisiä monikulttuurisen auvolan romuttajat eli vaaleat suomalaiset paholaismöllikät.

Jos modernia uhriteollisuutta pelattaisiin rehellisin kortein, olisivat tässä maassa tavalliset suomalaiset ensimmäisiä uhreja, sillä juuri he joutuvat kärsimään maansa viidennen kolonnan petturien monikulttuurisesta yhteiskuntakokeilusta eniten. Suomalaiset eivät nimittäin ainoastaan kustanna monikultturistien oven raosta sisään päästämien maahantunkeutujien elämistä, vaan saavat tästä kiitokseksi myös ryöstöjä, raiskauksia ja halveksuvaa ylenkatsetta. Hulluuden alttaria hallitsevan valikoivan suvaitsevaisuuden kruunaa suomalaisten lupamaksurahoilla kustannettu Yleisradio, joka kiittää palkan maksajiaan dokumentilla, jossa heitä syytetään sydämettömiksi rasisteiksi ja moukiksi, jotka eivät sopeudu maahantunkeutujien rikastaviin tapoihin ja asenteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti