keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

VALIKOIVAA SUVAITSEVAISUUTTA JA YKSIPUOLISTA TIEDOTTAMISTA
29.6.20110 , TV 1. klo 23.15 Gay pride
Homojen vapautusliike syntyi kesäkuun 28. päivänä vuonna 1969, New Yorkissa. Tuolloin homot astuivat kadulle vastustamaan Stonewall Inn -kapakkaa ratsanneita poliiseja. Mitä neljässä vuosikymmenessä on saatu aikaan?

Yle kuten muutkin valikoivan suvaitsevaisuuden arvomaailman omaksuneet valtamediat kertovat homoseksuaaleista vain yhtä totuutta ja kaikki kiistämättömät kielteiset piirteet joko lakaistaan maton alle tai niiden peräänkuuluttajat leimataan suvaitsemattomasti suvaitsemattomiksi, koska kehtaavat edes ottaa esille ikäviä piirteitä. Ylen homomieliset toimittajat, pinkkiliberaalit ohjelmapäälliköt ja kulttuurihomot eivät ole saaneet sattumalta hivutettua Gay Pride -dokumenttia ruutuun juuri nyt, vaan se on osa mediassa vaikuttavan homomafian Gay Pride viikon propagandakampanjaa, jota "juhlistaa" irvokkaasti ensi lauantain Pride-marssi Helsingissä.

Tässä asiallinen ja informatiivinen kirjoitus julkisesti kiillotetun homokuvan toisesta puolesta.

Homoseksuaalisuutta käsittelevissä asioissa media syö suoraan Setan kädestä. Ilman lähdekritiikin poikastakaan.

Homot takaisin kaappiin. Pride-paraateja ei voi kieltää, muttei niistä tarvitsisi näyttävästi uutisoidakaan. Setan esiinkaivamien (usein itsekin homoseksuaalisten "oma elämäntapa ojassa") tutkijoiden esittämiin asioihin olisi syytä suhtautua vähintään yhtä epäilevästi, kuin kaikkiin muihinkin uusin tutkimuksiin. Epäsymmetrisestä ja suorastaan ihannoivasta uutisoinnista on siirryttävä lähdekriittisempään ja rationaalisempaan linjaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti