sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

YLEN JOUSTAVA AGENDA JALKAPALLORAISKAAJIA JA UNKARIN PRIDE-MARSSIA UUTISOITAESSA

Bauraux Amiri (vas.) ja Aboubacar Diakité

Pari päivää sitten julkisuuteen levisi tieto kotimaisen jalkapalloseura Atlantis FC:n pelaajien saamista lapsenraiskaussytteeistä. Tyypilliseen tapaan vahvimman muistijäljen synnyttävissä ensimmäisissä uutisissa pelaajien ei kerrottu olevan ulkomaalaisvahvistuksia. Esimerkiksi maamme johtava valemedia Helsingin Sanomat yritti luoda assosiaation suomalaisuuteen korostamalla vangittujen pelaajien olevan suomalaisesta joukkueesta. Ylessä ei aivan samanlaiseen pokerinaamaiseen harhautukseen kehdattu ryhtyä, vaan mediajätti kertoo niukassa uutisessaan Kaksi helsinkiläisen jalkapallojoukkueen pelaajaa vangittu epäiltyinä törkeistä seksuaalirikoksista raiskaajien olevan "ulkomaalaistaustaisia":

Yhtä heistä epäillään kahdesta törkeästä raiskauksesta. Toista epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Heidät vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä. Epäillyt ovat syntyneet 1990- ja 2000-luvuilla.  

Atlantis FC:n puheenjohtaja Tino Kinnunen vahvistaa Ylelle, että kaksi seuran pelaajaa on vangittuna. Molemmat pelaajat ovat ulkomaalaistaustaisia, mutta jo pidempään Suomessa asuneita.

Se, mistä päin maailmaa kultamunat ovat kotoisin Yle ei tietenkään kerro – tai kertoisi, jos nämä ihmispedot olisivat valkoisia eurooppalaisia vaikkapa Ruotsista tai Saksasta. Toisaalta lukija ei tarvita kummoisia päättelytaitoja ollakseen melko varma, että kimpparaiskailut varsinkin lapsiin kohdistuneina ovat yleensä afrikkalaisten, erityisesti Saharan eteläpuolisten kongoidien, bravuurilaji. Asian voi myös tarkistaa vaihtoehtoisista uutissivustoista, jotka ovat varmistaneet tekijöiden olevan kotoisin mustasta Afrikasta ja nimiltään Bauraux Amiri ja Aboubacar Diakité. Kolmannen epäillyn sukunimi on Boukhriss.

Niissä harvoissa tapauksissa, joissa valkoinen julkkismies tai huippu-urheilija syyllistyy seksuaalisesti rikolliseen tekoon, Ylekin osaa ottaa kaiken irti. Koska valkoiset julkisuuden henkilöt syyllistyvät varsinaiseen raiskaukseen harvoin, moralistiseen räksytykseen riittää myös kevyt seksuaalinen häirintä kuten Montreal Canadiensin varaaman puolustaja Logan Maillouxin, 18, tapauksessa. Feministejä mielistelevän Ylen toimittaja Tommi Seppälän myötähävettävässä vuodatuksessa Kommentti: Seksuaalirikoksesta tuomitun pelaajan varaaminen oli Montrealilta ja NHL:ltä tyly viesti – tästä kohussa on kyse kerrotaan mm. millaiseen hirveyteen julkisen lynkkauksen kohteeksi joutunut Mailloux on syyllistynyt:

Menneellä kaudella Ruotsissa pelannut kanadalaisnuorukainen syyllistyi seksuaalirikokseen ottamalla naisesta kuvia kesken intiimin hetken ja välittämällä otokset joukkuetovereilleen. Mailloux jäi kiinni ja sai sakkotuomion.

Onhan tällainen suuressa maailmassa tapahtunut rikos aivan toista maata kuin kolmen mustan miehen kotikulmillamme Helsingissä tekemät lastenraiskaukset! Yle on kyllä valmis julkaisemaan maratonpitkän saarnan käytännön pilan tehneestä nuoresta valkoisesta jääkiekkoilijasta, mutta ei uhraa sanakaan suomalaisia lapsia raiskanneista mustista miehistä. Seppälän kaltaiset kansanviholliset ovat todellakin valinneet puolensa.


                                                          *************************

Länsimaiden tiedotusvälineiden puolueettomuuteen ja objektiivisuuteen eivät näytä luottavan enää muut kuin media itse. Silti MTV3 ja Ilta-Sanomat julkaisevat näyttävästi kansainvälisiä tutkimuksia, jotka väittävät suomalaisten luottavan maailmassa eniten valtamediaan. Konformistisessa Suomessa 65%:n luottamusluku voi olla uskottava, mutta se jättää huomioimatta epäilevien suuren massan, joka on yli kolmannes kansalaisista. Sitä paitsi luottamuksensa menettäneiden määrä on vain kasvussa, mikä on ymmärrettäävä Ylen uutistarjontaa seuratessa.

Esimerkiksi eilen Yle kertoi TV1:n pääuutislähetyksessään Unkarin Pride-marssista tavalla, jolla ei ole mitään tekemistä totuudenmukaisen ja vastuullisen journalismin kanssa. Uutistenlukija Hanna Visala ja Unkarin kirjeenvaihtaja Sakari Nuuttila eivät ainoastaan kertoneet mitä Budapestin Pride-kulkueessa tapahtui, vaan he asettuivat täysin Unkarin homolobbyn esittämien näkemysten puolelle. Toimittajat eivät myöskään peitelleet antipatiaansa Unkarin presidentti Viktor Orbánia kohtaan. EU-linjan mukaisesti molemmat tuomitsivat presidentin ehdotuksen kansanäänetyksestä, jonka virallista nimeä he eivät taktisista syistä halunneet edes mainita. Orbán kun ehdottaa pedofilian vastaista lakia, jossa kansalaisilta kysytään: 
1) Oletteko samaa mieltä siitä, että valtion oppilaitoksille olisi annettava mahdollisuus näyttää alaikäisille lapsille seksuaalista suuntautumista koskevaa sisältöä ilman vanhempien suostumusta? 2) Kannatatteko alaikäisten lasten sukupuolenvaihdosten edistämistä? 3) Oletteko samaa mieltä vaatimuksesta, että tällaisten peruuttamattomien hoitojen tulisi olla myös alaikäisten lasten saatavilla? 4)Oletteko samaa mieltä siitä, että alaikäisten lasten tulisi saada käyttää täysimääräisesti sisältöä, joka voi vaikuttaa heidän seksuaaliseen kehitykseensä? 5) Oletteko samaa mieltä siitä, että alaikäisillä lapsilla olisi oltava pääsy mediasisältöön, joka käsittelee sukupuolenvaihdoksia?
Ylen tv-uutisissa ja verkkosivun jutussa Unkarin pääkaupungissa tuhannet marssivat seksuaalivähemmistöjen aseman heikentämistä vastaan Orbánin vaatimukset pedofilian tarkkarajaisemmasta kriminalisoinnista ja homoagendan tyrkyttämisen kieltämisestä alaikäiselle kuitataan epätasarvoisena seksuaalivähemmistöjen syrjintänä: 

Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen marssi on herättänyt kansainvälistä huomiota, sillä Unkarin nykyhallinnon on arvioitu yrittävän heikentää seksuaalivähemmistöjen asemaa.  Unkari kielsi hiljattain seksuaalivähemmistöistä kertomisen esimerkiksi koulukirjoissa. Asia määriteltiin uudessa laissa. Lakia on virallisesti kutsuttu lastensuojelulaiksi.

Tarjotun uutisannin perusteella elämme aikaa, jossa valtiollisen tv-kanavan mielestä tervejärkinen lastensuojelu perverssien vaikutusvallalta nähdään jonkinlaisena totalitarismina ja fasismina. Jos ja kun totalitarlsmia nykymaailmasta löytyy, sitä pitäisi pikemminkin etsiä liberaaleja arvoja pakkosyöttävästä "laatumediasta" kuin kansalaisiaan puolustavista Itä-Euroopan maista.

      

                                                             ************************


TV1, lauantai 25.7.2021 klo 21.05, Komisario Lewis (12)

Kausi 2, 4/4. Miehistä parhaat. Sekava nuori nainen löydetään hortoilemasta nummilta. Miten hän sinne päätyi? Naisen huumaukseen käytetty aine antaa viitteen tekijästä, mutta miehellä on pomminvarma alibi. Vai onko sittenkään? (U) SD 1 h 34 min. Linkki ohjelmaan.

Tervejärkisille tv-sarjojen katselu on tehty lähes mahdottamaksi, nimittäin sen verran röyhkeästi niissä vääristellään eurooppalaisten historiaa ja etnisiä identiteettejä. Brittisarjoista katsomisen arvoinen taitaa olla enää Komisario Lewis, koska siihen ei ole pakkoistutettu keinotekoista diversiteettiä kongoloidineen ja transuineen. 


Tosin tämäkin sarja on nyt tuuliajolla, jos on uskominen Iltalehden tuoreeseen uutisjuttuun Poliisisarjan tähdestä tuli monelle ongelma: Meghan Markle -kommentti herätti raivon. Uutisen mukaan komisario Lewisin kollegaa näyttelevä Laurence Fox on hiillostettu pois näyttelijäntyöstään uskallettuaan arvostella valtamedian ja erityisesti BBC:n pollittista korrektiutta ja historian väärentämistä:

Sanomisiensa vuoksi hänet on leimattu rasistiksi, millä on ollut kauaskantoisia vaikutuksia. Näyttelijäntyöt ovat nyt jäissä, ja häntä edustanut agenttuuri irtisanoi sopimuksen miehen kanssa. Tämän kaiken seurauksena Fox on siirtynyt entistä vahvemmin politiikkaan. Viime vuonna Fox perusti oikeistolaisen Reclaim-puolueen, jonka nimissä hän vaatii brittiläisten arvojen kunnioittamista ja sananvapauden suojaamista niin kutsutulta cancel-kulttuurilta. Sen tarkoituksena on nostaa esiin joidenkin ongelmallisina tai väärinä pitämiä mielipiteitä ja esimerkiksi vaatia sosiaalisessa mediassa kirjoittajan boikotointia.

Iltalehden jutussa Foxista leivotaan tietenkin äärioikeistolainen hörhö, koska näyttelijä ei  ollutkaan aulis BBC:n hallitsemien heprealaisten mogulien englantilaisvastaiselle agendalle. Raivoahan se herättää ja koska Foxia ei kiinnostanut toimia monikulttuurin seteliselkärankaisena juoksupoikana, hänet piti potkia pois. Ongelma Foxista tuli vain kulttuurimarxilaiselle valtamedialle – ei katsojille. Iltalehden artikkelin lopussa Fox esitetään harhauttavasti valehtelijaksi, mikä on pelkkä projektio valtamedian omasta toimintatavasta. Jokainen voi tarkistaa itse mitä tämä kunnian mies sanoo asioista omalla YouTube-kanavallaan

PS.  Mitä tulee brittimedian sietämättömään kongoloidien pakkosyöttöön ja historiasepitetteisiin, niin tässä lajissa yksi härskeimmistä tapauksista on 1700-luvun Lontoon prostitutuutiota kuvaava puolipornosarja Harlots. Siinä mustille on luotu tyhjästä keskeinen rooli kaupungin luksusprostituutiossa. 

Hyväuskoisille tv-zombeille suunnattu sysipaska Harlots näytää kaikesta huolimatta uppoavan hyvin ainakin uppoavan lännen aisuri-kuhnureihin ja lutka-voimaantujiin. Pikkukanokkelat liberaalit hölmöt tietävät silti alitajuisesti sarjan historiallisuuden olevan potaskaa, mutta halu uskoa liberarilstiseen tasa-arvofantasiaan pyyhkii pois kaikki yleisesti tiedetyt historialliset faktat. Sarjan kaikki jaksot löytyvät Yle Areenasta.


3 kommenttia:

  1. YLE-paskaa ei tosiaan viitsi / jaksa enää kuunnellakaan. Katselun lopetin jo 15 vuotta sitten. Mutta veroja - perkele - pitää vain maksaa!!!

    VastaaPoista
  2. Uutistarjonnassa on yhä enemmän kyse kahden totuuden tilanteesta.

    VastaaPoista
  3. En ole lukenut tai katsonut mitään mistä tässä jauhetaan eikä kiinnosta katsoakaan, mutta epäilemättä ovat Unkarilaiset myös todella tunkkaisen homofoobisia ja inhoisia maalaisjunttimulkkuja johonkin extenttiin, tätä ei sovi edes epäillä, tämä on faktaa. Joten ihan kaikki ei ole mitään tasapäistämis-junttausta vaan seassa on ihan aitoa ja oikeaakin pyrkimystä saada homssuille ym jonkinlainen ihmismäinen laiffi noissa paskamaissa, mutta vasurin paskareiät ei osaa vastustaa houkutusta kaapata sekin osaksi Supersotaansa Kaikkia Vastaan ja täten vetää vituix. Ja toinen asia, tuohon on todella vaikea vastata OIKEASTI mitään, pitäisikö lapsille näyttää materiaalia jostakin sukupuolenmuuntelusta.. sellaisiakin yksilöitä näet ON joita se AUTTAISI, mutta tämä on niin tätä, se on YKSILÖstä kiinni ja asia joka lienee noin 10 / 90 prosentteina esitettynä, tai ehkä jopa 5 - 95. Eli suurimmalle osalle sillä ei ole mitään merkitystä, mutta joidenkin elämän se voi pelastaa. Tätä ei voi oikein tietää. Tämä ei ole mustavalkoista. Muutoin kyllä jokseenkin kahelina pidettävää kamaa nuo mistä siinä kyselevät.

    VastaaPoista