sunnuntai 22. marraskuuta 2020

VALTIOVALTA TUTKII RIKOKSENA JO YKSITYISIÄ MIELIPITEITÄ – POLIISI PIDÄTETTY VIRASTAAN YKSITYISVIESTIEN TAKIA

Fobba on kivapoliisi toisin kuin tuhmista totuuksista
yksityisesti kertonut helsinkiläinen pahapoliisi.


Yle lainaa Iltalehteä uutisessaan 
Helsinkiläispoliisia epäillään rasistisesta rikoksesta – kyseenalainen viestittely paljastui poliitikon murhayritystutkinnassaYlen saaman päätöksen mukaan  Helsingin poliisilaitos on pidättänyt virastaan ylikonstaapelin rikosepäilyn vuoksi. Mistä rikoksesta poliisia sitten epäillään? Yle uutiset:

Iltalehden mukaan poliisia epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, koska hänen lähettämiään rasistisia viestejä löytyi Katajan murhayrityksestä aiemmin epäillyn miehen puhelimesta.

Poliisin viesteissä arvosteltiin maahanmuuttajia sellaisin sanankääntein, että esitutkinnan käynnistämiskynnys ylittyi, kertoo Iltalehti

Jotkut suomalaisvihamieliset totalitaristit ovat uutisessa takertuneet siihen, ettei kyseessä ole vielä syyte, vaikka sosiaalisten seurausten kannalta esitutkinnan ja syytteen välillä ei ole suurtakaan eroa. Joka tapauksessa nyt ollaan yksityisesti esitettyjen mielipiteiden perusteella mitätöimässä 25-vuotista virkamiesuraa rikostutkinnalla, virasta pidättämisellä ja mahdollisilla syytteillä.

Jo lähtökohtaisesti esitutkinnalle ei ole perustetta, sillä epäilty teko ei täytä välttämättömiä ehtoja, jotka vaaditaan tutkinnan aloittamiseksi rikoksesta, joka on nimetty kiihotukseksi kansanryhmää vastaan. Suomessa rikoslaki (13.5.2011/511) määrittelee kiihottamisen kansanryhmää vastaan 11 luvussa, jossa sanotaan:

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammautumisen perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Poliisi näyttää olevan sen verran monikultturismin korruptoima, että siellä on päätetty koittaa kepillä jäätä aloittamalla tutkinta teosta, joka ei täytä rikoksen tunnusmerkkejä. Oikeusvaltion kannalta on hälyttävää, että toiselle henkilölle lähetetyistä poliittisista mielipiteistä ja tosiasioiden toteamisista voidaan tehdä tutkintapyyntö. Varsinkin kun jo ko. rikoslaissa kansaryhmän vastainen kiihotus edellyttää agitaation, jossa viestejä on levitetty yleisön keskuuteen ja ovat yleisön saatavilla

Helsinkiläispoliisi ei jakanut julkisuuteen mitään, vaan kertoi mielipiteistään toiselle henkilölle  yksityisillä tekstiviesteillä. Viestintälain mukaan tekstiviestittely on yksityisviestintää, joka samaistetaan kirjesalaisuuteen. Näin ollen rikostutkinta on yhtä absurdia kuin jos epäiltäisiin kiihotusrikoksesta henkilökohtaisen paperikirjeen perusteella. Ainoastaan siinä tapauksessa, että paljastetut yksityisviestit sisältäisivät laittoman uhkauksen, esitutkinta voitaisiin aloittaa. Nyt saatujen tietojen mukaan poliisi tutkii kuitenkin yksinomaisesti kansanryhmän vastaista kiihotusta, joka edellyttää julkisen levittämisen. 

Korruptoituneelle poliisille ja oikeuslaitokselle ei riitä, että ns. kiihotuspykälää voidaan tulkita neuvostoliittolaisen venyvästi siten, että mistä tahansa puheesta, joka ei satu totuudellaan miellyttämään politisoituneita virkamiehiä, voidaan aloittaa rikostutkinta. Helsinkiläispoliisin tapaus vie bysanttilais-marxistisen mielivallan aivan uudelle tasolle viranomaisten sivuuttaessa myös lain täsmälliset kohdat, jotka koskevat tiedon levittämistä yleisön keskuuteen. 

Näistä rationaalis-legaalisista tosiasioista huolimatta multikulturaaliset pilkunviilaajat haluavat poliisin pään pölkylle sillä oljenkorrella, että virkamiehen täytyy olla puolueeton virantoimituksessa, jonka vuoksi vuodettu maahanmuuttokriittisyys ̈́olisi tämän este. Yleisen tiedon mukaan virkamiehen yksityismielipiteet eivät kuitenkaan voi olla este viran moiteettomalle hoitamiselle. Järeät toimet kuten virasta pidättäminen pitäisi panna täytäntöön vasta silloin kun on tutkinnallista näyttöä siitä, että esimerkiksi poliisi on työssään kohdellut eriarvoisesti värillisiä. Helsinkiläispoliisin kohdalla mistään virkarikoksesta tai virka-aseman väärinkäytöksestä ei ole näyttöä, vaan virasta pidättäminen tehtiin pelkkien yksityismielipiteiden – jotka ovat luultavasti vielä täysin laillisia – perusteella.

Mikäli politisoitunut tutkinta etenee syyttäjälle asti, kyse on maassamme ainutkertaisesta orwellilaisesta loikasta kohti yhteiskuntaa, jossa yksityisestikin esitetyt ajatukset luokitellaan nykyisten vallanpitäjien silmissä rikoksiksi.

1 kommentti:

  1. Kun propagada menettää tehoaan niin sen paikan ottaa juristeria.

    VastaaPoista