keskiviikko 11. marraskuuta 2020

HELSINGIN AFRIKKALAISET VÄKIVALTAJENGIT JA YHTEISKUNNAN VÄESTÖNLAADUN MUUTOS

Tavallista helsinkiläisnuorisoa chillaamassa
raskaan työpäivän jälkeen.

Yhteiskunnan vakaus, vauraus ja teknologinen kehittyneisyys on lähes suoraan verrannollista sen populaation keskimääräiseen älykkyyteen. Älykkyystestejä järjestävä tutkija Paul Cooijmans valaisee verkkosivunsa artikkelissa Human degeneration (2008) yleisälykkyyden (äo) ratkaisevaa osuutta yhteiskunnan rakenteeseen ja olemukseen. Keskinäisen luottamuksen rauhallinen ja vauras yhteiskunta vaatii Cooijmansin mukaan populatiolta vähintään 100:n pisteen keskimääräisen älykkyysosamäärän. Väestön homogeenisyydellä on myös ratkaiseva vaikutus yhteiskuntauhaan, vaikka Cooijmans ei sitä mainitsekaan. 

Joka tapauksessa jo kymmenen pisteen lasku 100-pisteen keskiarvosta merkitsee vakavaa yhteiskunnallista degeneraatiota. Sen ikävien seurausten hidastamiseksi  julkisen hallinnon täytyy vahvistaa väkivaltakoneistoa turvatakseen edes jonkinlaisen yhteiskuntarauhan. Cooijmans kuvaa lyhyesti millainen on alle 90-äo pisteen monikulttuurinen yhteiskunta:

Kun modaalinen äo putoaa alle 90:n pisteen, perinteinen teollisuusyhteiskunta lakkaa olemasta ja se menettää kyvyn tuottaa korkeaa teknologiaa. Rikollisuus, väkivalta ja julmuus lisääntyvät jyrkästi, ja yhteiskunnasta tulee turvaton lähes kaikille. Lopulta luovutaan rajoittavista ihmisoikeussopimuksista, ja ne, jotka ovat vastuussa rikollisuuden pehmeästä käsittelystä ja muusta dysgeneettisestä politiikasta, teloitetaan julkisesti. Yhteiskunta pidetään koossa tiukkojen sääntöjen avulla, ja ruumiillisiin rangaistuksiin ja kuolemanrangaistuksiin turvaudutaann usein, koska ne ovat välttämättömiä tuollaisen populaation kurissapitämiseksi. Nykyaikainen sairaanhoito ja muodollinen koulutus ovat vain rajoitettujen ryhmien saavutettavissa. Hallintojärjestelmä muuttuu autoritaarisemmaksi ja siirtyy demokratiasta "fasismiin"; ei ideologiasta tai halusta alistaa, vaan silkasta välttämättömydestä.  Syntyy jonkinlainen vahva hierarkia kuten rotuerottelu, kastijärjestelmä tai feodaalisuus. Ainoastaan jäljellä oleva pieni vähemmistö kunnollisia ihmisiä saa kantaa raskaita aseita ja puolustaa itseään vähä-älyisiä, murhanhimoisia ja raiskaavia laumoja vastaan.

Näkemys on tietenkin kärjistävä ja kenties liioteltukin, muttei mahdoton, mikäli tarkastelee pieniä äo-pisteitä saaneiden mustan Afrikan maiden yhteiskunnallista tilannetta. Erityisesti Etelä-Afrikan "kehitystä" kannattaa arvioida tässä valossa. Koska yleisälykkyys ja yhteiskuntarauha korreloivat vahvasti keskenään, synnyttää kasvava afrikkalaispopulaatio Euroopassa luonnollisesti yhteiskunnallisia konflikteja, ja lopulta tilanteen, jota edellä kuvataan. 

Kysymys väestönlaadusta ja kognitiivisista kyvyistä on kiistämätön tabuaihe nykypäivän Suomessa. Tuon tasa-arvovalheen vaikutuvaltaisin portinvartija maassamme on eittämättä Yleisradio. Esimerkiksi somalien kokonaispanosta suomalaiselle yhteiskunnalle ei uskalleta Ylessä laskea, koska se on mitä ilmeisimmin negatiivinen. Koska totuutta ei voida sanoa, nuorille suunnattu Yle Kioski väittää päinvastaista ja ylistää somalien älyllistä ja kulttuurista panosta suomalaiselle yhteiskunnalle Peter Westerholmin kolumnissa Kiitos, Suomen somalialaisnuoret.

Suomessa primitiivisen katurikollisuuden ilmaantuminen on suora seuraus afrikkalaisesta maahanmuutosta. Viime pävinä tämä maahanmuuton seurannaisilmiö on herättänyt huomiota jopa valtamediassa, vaikka se puhuukin mieluummin aidan seipäistä kuin itse aidasta. Aiheesta kertoi ensimmäisinä Helsingin Sanomat ja  Ilta-Sanomat. Yleisradiokin tarttui kuumaan perunaan, mutta ensimmäisessä uutisessaan Nuorten häiriökäyttäytyminen herättää keskustelua pääkaupunkiseudulla, poliisi kuitenkin rauhoittelee tilannetta: "Valtaosa nuorista käyttäytyy hyvin" se vähättelee tyypilliseen tapaansa ongelmaa ja vaikenee sopivasti nuorisorikollisten afrikkalaisperäisestä taustasta. Jo sananvalinta "häiriökäyttäytyminen" on silkkaa Yle-manipulointia, koska siinä samaistetaan väkivaltaiset katuryöstöt kaupunkikuvaa häiritsevään, mutta sinänsä melko harmittomaan suomalaisnuorten julkijuopotteluun ja -virtsaamiseen.

Hallituksen punavihreät ministerit, poliisihallinnon jees-miehet ja valtamedia vetävät  odotetusti yhtä köyttä teeskentelemällä ongelman johtuvan asuntopoliitiikasta ja koronaepidemiasta. Varsinaisen rimanalituksen teki Ilta-Sanomien  pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen, joka vihjasi syyn löytyvän rasismista eli Suomen epäonnistuneesta yhteiskuntapolitiikasta. Mustien afrikkalaisten ja arabien katuväkivalta ei siis johdu heistä itsestään vaan heidät unohtaneesta krypto-rasistisesta yhteiskunnasta! 

Itse hankitun ongelman pahentajina tunnetut pääministeri Sanna Marin (sd.) ja sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) olivat pakotettuja ottamaan "ilmiöön" tiistaina kantaa Twitterissä. Luonnollisesti he vaikenivat ongelman pääsyystä eli etnisestä komponentista. Sen sijaan ministeri Ohisalo lainaa tviitissään sosiologian kurssikirjaa ja väittää ongelman taustalla olevan epätasarvon:
Suomessa ei saa syntyä näköalattomuutta, joka ajaa ihmisiä epätoivoisiin tekoihin. Keskeistä on eriarvoisuuden vähentäminen.

Puhe eriarvoisuudesta paljastaa taustalla olevan ideologisen rasismidiskurssin, vaikka Ohisalo pitääkin suun supussa eksoottisista maahanmuuttajista. Parissa lauseessa ministeri vierittää rikollisten oman vastuun suomalaiselle yhteiskunnalle. Itse asiassa puhe "epätoivoisista teoista" kääntää koko asetelman päälaelleen: uhreja eivät olekaan puukotetut ryöstön kohteet, vaan "yhteiskunnan päähänpotkimat" maahanmuuttajanuoret! Samalla Ohisalo tunnustaa olevansa holhoava paternalisti, joka ei suo ulkomaalaisille väkivaltarikollisille minkäänlaista omaa vastuusta ja vapaata tahtoa. Asenne on myös rasistinen, sillä ministeri tulee väittäneeksi, että kantaväestön nuorista poiketen afrikkalaisia ei tule arvioida vastuullisina kansalaisina, vaan ikuisina lapsina, jotka eivät ole vastuussa teoistaan. Ikävä kyllä tässä oletuksessa Ohisalo on tällä kertaa oikeilla jäljillä.

Helsingin kasvava katurikollisuus on näkymä siitä mitä Ruotsi oli 20 vuotta sitten. Vuosikymmen pari tästä eteenpäin ja Helsinki näyttää nyky-Tukholman etniseltä sotatantereelta. Media ja poliitikot arvuuttelevat mitä tälle kehityssuunnallle pitäisi tehdä, mutta todellisia ratkaisuja ei ole luvassa. Vaikka järjestelmä ja sen yhteiskuntainsinöörit eivät halua tietää oikeaa ratkaisua, Yle Watch tietää sentään mitä tästä kaikesta vääjäämättä seuraa.

Yhteiskuntarauhan ylläpitämiseksi yleistä järjestystä jouduaan valvomaan enemmän ja lakeja koventamaan. Nuo toimet ovat kuitenkin vain jälkireagointia tilanteeseen, jonka rotumuukalaisten invaasio on synnyttänyt. Tilanne vain pahee mikäli maahanmuutto kognitiivisesti haasteellisista populaatioista jatkuu samanlaisena. Näin vastauksesi tulee alussa mainitun älykkyysmittaustutkija Paul Cooijmansin sitaatti.

Yleisen älyykkyystason lasku yhdessä konfliktiherkän etnisen diversiteetin kanssa on yhteenkietoutunut ongelma, joka vaatii Gordionin solmun yksinkertaista avaamista: kehitysmaiden maahanmuuton pysäyttämistä ja tänne etnisesti sopeuttamattomien muukalaisten palauttamista takaisin kotimaihinsa.                                                  *********************************


TV1, maanantai 9.11. klo 19.00, Historia: Rotuopin unohdetut uhrit

Lebensborn oli Heinrich Himmlerin kehittämä ohjelma, jonka tarkoitus oli luoda kansallissosialismin mukainen ihannerotu Saksaan. Ohjelmassa kuullaan Lebensborn-keskusten entisten asukkaiden karuja kokemuksia sota-ajalta. T: Degn-Film/BR/ORF, Itävalta HD ohjelmatekstitys (suomi) 56 min. Linkki ohjelmaan.

Jaahans, poliittinen tilanne on maailmalla vaihteeksi sellainen, että se vaatii Yleltä wanhan kunnon nazzidokumentin. 

Ohjelmassa saksalaisten rotukäsityksiä kauhistellaan ja halveksutaan, mikä on vähän hassua punaliberaalilta medialta, joka on itse selvästi fiksoitunut kaikkeen rotuun liittyvään. 

Hegemonisen vasemmiston rotuoppi poikkeaa natseista siinä, että kun saksalaiset pyrkivät parantamaan väestön  fyysistä ja henkistä laatua, yrittävät vasemmistolaiset kaikin keinoin heikentää eli "tasa-arvoistaa" eurooppalaisten perimää tuottamalla mantereelle kognitiivisesti haasteellista joutomies- ja kaaputehdas-populaatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti