tiistai 3. marraskuuta 2020

PARIISIN, NIZZAN JA WIENIN TERRORI-ISKUT LOPPUVAT VASTA KUN KOHTEENA OVAT POLIITIKOTSiitä onkin jo jonkin verran aikaa, kun Euroopassa on tapahtunut muslimitaustaisten tekemiä pehmeän kohteen terrori-iskuja. Rauhanuskonnon kannattajat eivät ole hiljaisena kautenaan suinkaan pitäneet lomaa, vaan tiedustelupalvelut ovat paljastaneet heidän terrorisuunnitelmiaan kaiken aikaa. Tuoreimmat iskut Pariisin esikaupunkialueella, Nizzassa ja viimeksi eilen Wienissä kertovat kuitenkin islamistiterrorismin elinvoimasta ja kenties uudesta kulttuurista, jossa teot tehdään impulsiivisesti ja nopeasti yhteiskunalliseen tilanteeseen tai "provokaatioon" reagoiden. 

Ensin iskettiin Pariisin esikaupunkialueella Conflans-Sainte-Honorinessa 15. lokakuuta. Ylen uutisen Ranskassa surmattu opettaja oli nettiuhkausten kohteena – profeetta Muhammadista näytetyt pilapiirrokset oppitunnilla uhkausten syynä mukaan tekijä on tsetseenitaustainen muslimi.  Yllättävää uutisoinnissa on se, että olennaisen tietojen pimittäjänä tunnettu mediajätti on tällä kertaa paljastanut terrori-iskun irvokkaita yksityiskohtia. Islamisteilla ja varsinkin Isis-taistelijoilla on ollut tapana leikata uhrilta pää irti ja näin kävi myös historianopettaja Samuel Patylle. 

Vastaavia islamilaisten suorittamia päänirrottamisia on tehty aiemminkin Euroopan kaduilla, mutta yleensä Yle on ollut hiljaa tästä barbaarisesta piirteestä. Luultavaksi siksi, että se "toiseuttaisi liikaa" kivikautista aavikkouskontoa harjoittavia rotumuukalaisia. Koska tämä alkukantainen tapa on yleistä islamistien terrori-iskuissa ja Internetin kautta tieto on levinnyt suuren yleisölle, Yle on katsonut turhaksi enää peitellä tätä symbolisesti tärkeää yksityiskohtaa.


Iskun jälkeen Ranskan presidentti Emmanuel Macron luonnollisesti puolusti "liberaalin" ja sekulaarin valtion perusoikeuksia, joista yksi tärkeimmistä on sananvapaus. Vaikka presidentti pitää henkilökohtaisesti Muhammed-pilakuvia vastenmielisinä, katsoo hän kansalaisilla olevan silti sananvapauden nimissä oikeus esittää myös epämiellyttäviä näkemyksiä. Tämä on tietenkin silkkaa punaliberaalia hurskastelua, kun tietää että Ranskassa saattaa joutua vankilaan holokaustin historiallisten yksityiskohtien kyseenalaistamisesta. Suomessa eräät kriitikot ovatkin ihmetelleet, miksi länsimaissa muslimien loukkaaminen kuuluu sananvapauteen, mutta juutalaisten kritisointi luokitellaan tuomittavaksi "vihapuheeksi". Tässä ei ole tarkoitus puolustella Eurooppaan kuulumattomien saraseenivalloittajien "oikeuksia", vaan osoittaa se pöyristyttävä tekopyhyys, mitä läntinen "elittimme" harjoittaa sananvapauskysymyksessä.

Ilmeisesti ranskalaisopettajan terroristinen murha innoitti islamilaista kuumakallea Nizzassa 29. lokakuuta. Allahin soturi murhasi  sikäläisessä  kirkossa suntion sekä naisen, jolta tekijä yritti irrottaa tämän pään. Uutisessa 
Yle seuraa: Nizzan puukottajan kerrotaan olevan 21-vuotias mies, Macron määrää lisää sotilaita suojelemaan keskeisiä paikkoja kerrotaan tekijän olleen kotosin Tunisiasta ja tulleen Euroopaan vasta 20. syyskuuta. Nämä taustatiedot ovat selvästi sitä narraatiota vastaan, jolla islamin tuntijat ja terrorismiasiantuntijat ovat selittelleet iskujen syitä viime aikoina A-studiossa. Nizzan iskun tekijä ei ollut toisen sukupolven siirtolainen, joka olisi äärioikeiston vihapuheen ja yhteiskunnallisen syrjäytymisen vuoksi turvautunut hätähuutona terrorismiin. Tosiasiassa tekijä oli Isisin innoittama tee-se-itse -terroristi, jolla ei ollut mitään tekemistä ranskalaisen yhteiskunnan sosiaalisten ongelmien kanssa. 

Viimeisin terrori-isku tapahtui keskellä rauhallista Wieniä. Ylen verkkosivujen uutisjutussa Mitä tiedämme Itävallan iskusta? Muita ampujia ei näyttäisi olevan, Isis ilmoittautui iskun tekijäksi, useita henkilöitä pidätetty kerrotaan viiden ihmisen kuolleen, joista yksi oli ampuja. Tuoreimpien tietojen mukaan islamistinen terroristijärjestö Isis on ilmoittautunut teon tekijäksi. Ylen kuvaus iskusta:

Hyökkäys alkoi iltakahdeksalta paikallista aikaa Seitenstettengassella lähellä synagogaa. Alueella oli paljon ihmisiä, jotka olivat kahviloissa ja terasseilla nauttimassa viimeisestä illasta ennen koronaepidemian vuoksi asetettua ulkonaliikkumiskieltoa. 
Kaikkiaan kuudessa eri paikassa ydinkeskustassa ammuttiin. Kuolonuhreista kaksi on miehiä ja kaksi naisia. Uhrit olivat vanhempi mies ja nainen, nuori ohikulkija sekä tarjoilijana työskennellyt nainen. 
Haavoittuneista 22 ihmisestä kolmella on vielä hengenvaarallisia vammoja. Sisäministerin mukaan poliisi ampui hyökkääjän yhdeksän minuutin kuluttua hyökkäyksen alusta.

Itävallan terrori-iskun jälkinäytökset ovat mediatietojen perusteella noudattaneet samaa tutuksi käynyttä kaavaa: tuomitsemista ja kovaa puhetta, mutta ei konkreettisia tekoja. Littokansleri Sebastian Kurz tuomitsi liturgisen kaavan mukaisesti maassaan tapahtuneen hyökkäyksen, jota hän kuvailee tviitissään vastenmieliseksi terrori-iskuksi. Tänään pitämässään lehdistötilaisuudessa hän puolestaan julisti, että "nyt ei ole vastakkain kristityt ja islamilaiset tai itävaltalaiset ja ulkomaalaiset, vaan vastakkain ovat ne, jotka haluavat säilyttää yhteiskuntarauhan ja ne vähäiset jotka haluavat sotaa". 

Puheenvuoro antaa ymmärtää, että radikaalin islamin julistamaan sotaan ei vastata, varsinkin kun liittokansleri Kurz sanoi kyseessä olevan "sivistyksen ja barbarian välisestä konfliktista". Läntisellä sivistyksen puolella käännetään toistakin poskea, koska sen itsetuhoisen logiikan mukaan konkreettinen itsepuolustus olisi "barbariaa". Sitä paitsi Kurz valehtelee konfliktin luonteesta: tosiasiassa kyse on kuin onkin islamin ja krirstillistä perintöä heikosti vaalivan Euroopan välisestä sodasta. Kurz on toki oikeassa siinä, että konflktin osapuolina on sivistys ja barbaria, jota edustaa islam.

Eurooppalaisten kannalta on valitettavaa, että terrori-iskut kohdistuvat helppoihin maaleihin, pehmeinä kohteina oleviin tavallisiin ihmisiin. Poliitikoilla voisi olla toinen ääni kellossa, jos iskut kohdistettaisiin heihin. Esimerkiksi vasemmistoterroristijärjestöt Baader-Meinhof ja Italian Punainen armeijakunta juurittiin ja tuhottiin 1970- ja -80-luvulla perusteellisesti, koska ne hyökkäsivät eliittiä vastaan. On todennäköistä, että islamistit tietävät tämän riskin, jonka vuoksi he iskevät helppohin kohteisiin ja voivat jatkaa näin toimintaansa hamaan tulevaisuuteen.

Eurooppaan livahtaneen kiittämättömän vieraan aineksen terrori voitaisiin lopettaa perusteellisesti jos siihen olisi vain poliittista tahtoa. Ainoa todellinen ratkaisu sen tyrehdyttämiseksi on karkottaa Euroopasta vieraspopulaatiot, joiden keskuudesta terroristit tulevat. Valitettavasti kansan intressiä vastaan vehkelevä poliittinen globalisti-eliitti ei tähän suostu. Se perustelee uppiniskaisuutensa liittokansleri Kurzin korostamalla liberaalilla sivistyksellä, vaikka juuri se on ajamassa meidät barbariaan ja kaaokseen. Kurzin ja muiden länsijohtajien korulauseet sivistyksestä ovat tietenkin pelkkää kyynistä savuveroa, jolla peitetään utopistinen ihmiskoe juurettomasta sekarotuisesta maailmankansalaisesta.

1 kommentti:

  1. Islamilainen populaatio toimii hyvin Systeemin klienteelinä paitsi, mitä potkii aisanyli vähän turhan näkyvästi!

    VastaaPoista