torstai 6. helmikuuta 2020

TÄMÄHÄN JO TIEDETTIIN: ANGLOSIONISTISEN MIEHITYSHALLINNON SAKSASSA EI OLE DEMOKRATIAA

Thüringen osavaltion pääministeri Thomas Kemmerich
valittiin demokraattisesti, mutta se ei kelvannut saksa-
laisvihamieliselle miehityshallinnolle

Saksa on muodollisesti itsenäinen valtio kuten muutkin EU:n kontrollissa olevat maat, mutta sen lisäksi sen taakkana on viime sotien jälkeinen anglo-sionistinen miehityshallinto. Vaikka vuonna 1949 perustettu Saksan liittotasavalta vapautui länsiliittoutuneiden suorasta kontrollista maan länsiosassa, voitiin saksalaisia kontrolloida uudella perustuslailla, johon kirjattiin valtavasti etenkin amerikkalaisten asettamia vaatimuksia. 

Rampautetun perustuslain tarkoituksena oli estää riippumattoman ja itsetietoisen Saksan syntyminen. Käytännössä tämä on näkynyt Nato-joukkojen läsnäolona Saksan maaperällä ja kansallismielisille liikkeille asetettuina poliittisten toimivapauksien rajoituksina. Vielä tätäkin vaikuttavampaa on ollut saksalaisten sielujen henkinen miehittäminen matalaotsaisella amerikkalaisella roskakulttuurilla. Tosin tästä henkisestä syfiliksestä ovat joutuneet sotien jälkeen kärsimään muutkin kulttuurimaat kuin Saksa.

Mikäli kaikista rajoituksista huolimatta joku perustuslakia pilkulleen noudattava maltillinen kansallismielinen puolue onnistuu saamaan Saksassa kansansuosiota, sen poliittinen toiminta pyritään estämään muiden puolueiden harjoittamalla eristämispolitiikalla. Tähän mennessä tämä anti-demokraattinen taktiikka on toiminut valtakunnan tasolla, mutta valtapuolueiden menettäessä suosiotaan toimivien osavaltiohallintojen perustaminen on käynyt entistä vaikeammaksi ilman oikeistopopulistisen Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen tukea.

Yleensä osavaltiot ovat sietäneet demokratiavajeesta kärsiviä riitaisia ja heikkoja hallituksiaan ilman AfD:n tukea, mutta entisen Itä-Saksan alueella sijaitsevassa 
Thüringenin osavaltiossa tapahtui keskiviikkona jotain odottomatonta. Osavaltion parlamentin äänestyksessä pääministeriksi nousi AfD:n tuella liberaalin FDP-puolueen Thomas Kemmerich. Asiasta kertoi tuoreeltaan Yle uutisessaan Saksassa valittiin ensimmäistä kertaa osavaltiopääministeri äärioikeiston tuella – Merkel vaatii uusia osavaltiovaaleja

Saksassa poliittiseen "s
kandaalin" syntymiseen riitti siis se, että laillinen puolue käytti äänivaltaansa toisen puolueen ehdokkaan tukemiseen! Pääministeriä vaadittiin eromaan syystä, johon hän ei ole voinut itse mitenkään vaikuttaa. Miten hän olisi voinut estää AfD:tä äänestämästä häntä? Silti saksalaisvihamielisestä vasemmistosta koostuvalla oppositiolla on otsaa väittää Kemmerichin syyllistyneen tekopyhyyteen:
Tähän asti Saksan puolueet eivät ole suostuneet minkäänlaiseen yhteistyöhön AfD:n kanssa. Myös Kemmerich vakuutti puheessaan osavaltion pääkaupungissa Erfurtissa, ettei osavaltion pääministerinä aio tehdä yhteistyötä äärioikeiston kanssa, mutta oppositio nimitti häntä tekopyhäksi ja huijariksi.
Tänään Saksassa kumottiin kaikkien silmien edessä räikeästi demokratia kun liittotasavallan kansleri Angela Merkel vaati jyristen päätöksen kumoamista – demokratian nimissä tietenkin. Etelä-Afrikassa eilen pidetyssä tiedotustilaisuudessa Merkel sanoi, että "tällainen menettely on anteeksiantamatonta ja sen takia päätös täytyy perua". Ylen tv-uutisissa tänään näytetyssä tiedotustilaisuudessa Merkel yltyy myös hurskastelevaan valheeseen väittäessään eilisen pääministerivalinnan olleen "huono päivä demokratialle". Mitä härskeintä projisointia kanslerilta, jonka oma poliittinen painostus saa demokratian näyttämään kansaa halveksuvalta viheliäiseltä ilveilyltä.

Kello kuuden tv-uutistenlukija Piia Pasanen ei ollut Merkeliä totuudenmukaisempi sanoessaan, että "ensimmäistä kertaa sitten natsiajan valituksi tuli ehdokas joka sai tuen äärioikeistolta". On vaikea ymmärtää mikä konkreettinen yhteys demokraattisiin periaatteisiin sitoutuneella oikeistopopulistisella  puolueella on vuonna 1933 valtaan nousseen kansallissosialistisen liikkeen kanssa. Mitään poliittista yhteyttä ei löydy, mutta saksalaisvihamieliset poliitikot ja valtamedian toimittajat yksinkertaisesti vain laittavat näiden kahden erilaisen puolueen välille yhtäläisyysmerkit. AfD:n perusteettoman mustamaalaamisen syynä ei ole mikään muu kuin riistää siltä moraalinen oikeutus kritisoida  valtapuolueiden harjoittamaa kestämätöntä 
maahanmuuttopolitiikkaa.

Ikävä kyllä jo lastentarhoissa aloitettu kansallismasokistinen hulluus vaikuttaa suoraan saksalaisten Gutmensch-kansanosaan, joka haluaa signaloida julkisesti kuvittelemaansa moraalista ylemmyyttään. 
Erfurtissa ja eri puolilla Saksaa järjestettiin lukuisia mielenosoituksia Thüringenin pääministerivalinnan vuoksi. Erfurtissa he huomauttivat kyltissään, että myös natsit saivat vuonna 1930 ensimmäisen ministerinsä osavaltioparlamenttiin Thüringenissä.
Merkelin diktaroriset vaatimukset ja median natsihysteriaan kiihottamat kansanjoukot saivat pikaisesti aikaan sen, että Thüringenin pääministeriksi valittu Thomas Kemmerich joutui tänään tekemään eroilmoituksen, josta kertoo Ylen uutinen Yhteistyö äärioikeiston kanssa näytti liian pahalta: Thüringenin pääministeri eroaa oltuaan virassaan vain yhden päivän. Paniikkiratkaisu on lopulta lyhytnäköinen, sillä näin läpinäkyvän vehkeilyn ansiosta AfD tulee vain lisäämään kannatustaan uusissa vaaleissa. 

3 kommenttia:

  1. Eräs tajuntateollisuutta hyppysissään pitävä etnoeliitti nauraa, kun saa tyhmän osan valkoisista eurooppalaisista moraaliposeeraamaan ja hylkäämään kansallismielisyyden.

    VastaaPoista
  2. Johtopäätösten teko nyt havaitusta ei liene vaikeaa?

    VastaaPoista
  3. Jaahas, ruotsintauti on nyt sitten levinnyt Saksaankin.

    VastaaPoista