keskiviikko 5. helmikuuta 2020

NIINISTÖ EI OLE KIINNOSTUNUT KANSALAISTEN ONGELMISTA, VAAN NIISTÄ JOTKA UHKAAVAT GLOBALISTIEN VALTAA

Presidentti Niinistö esittää uskollisuudenvalansa niille,
keitä hänen pitää palvella. Kuvasta päätellen kyse ei ole
Suomen kansasta.

2000-luvun demokratian silmiinpistävin ilmiö länsimaissa on poliittisen rälssiluokan irtaantuminen kansan intressistä ja kansalaisten arkitodellisuudesta. Feodaaliajan hallintomallin mentaliteetti ilmenee mm. siinä, että kansalaiset nähdään lähinnä vain pöhöttynyttä järjestelmää pystyssä pitävinä alamaisina, joilla ei ole sananvaltaa ylhäältä tuleviin säädöksiin ja "moraalisiin" ohjeistuksiin. Viimeksi tänään eduskunnassa nähtiin tätä poliittisten parasiittien demokratiailveilyä presidentti Sauli Niininstön avatessa valtiopäivät. 

Yle uutisten verkkosivujen jutussa Presidentti Niinistö valtiopäivien avajaisissa: "Merkkejä siitä, että antisemitismi ja rasismi jälleen pyrkivät nostamaan päätään" – Yle seurasi hetki hetkeltä käy ilmi, että valtion korkein viranhaltija ei halua yhteiskuntaan avointa tabuista vapaata dialogia. Hän on valmis luokittelemaan valtavan määrän suomalaisia EU-valtio Suomen vihollisiksi, koska heidän arvonsa ovat muualla kuin globalistien suosimassa väestönvaihdossa:
- Merkkejä siitä, että antisemitismi ja rasismi jälleen pyrkivät nostamaan päätään, löytyy valitettavasti myös meiltä. Niiden torjunnassa on oltava päättäväinen. Ne eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme, Niinistö sanoo.
Presidentti käytti leijonanosan puheestaan rasismin ja "vihapuheen" ruotimiseen ikään kuin kyse olisi yhteiskunnan keskeisimmästä kysymyksestä tai ylipäätään ongelmasta. Puhujapöntöstä ei kuulunut sanaakaan todellisista rikoksista, joita kutsumattomat muukalaiset tekevät jatkuvasti suomalaisille. 

Jälleen kerran Lännen isot pojat olivat kuiskutelleet globalismin reissutyöläisen korvaan sanoja, jotka piti toistaa sopivassa paikassa Suomen alamaisille. Tällä kertaa anglo-sionististen intressien nöyrä palvelija sai idean eli käskytyksen alati toistuvaan rasismijankutukseensa viime viikkoiselta Puolan vierailulta Auschwitzin teemapuistoon. Puheessaan hän toisteli valtaeliitin holokaustiuskonnon lunatustehtävää syyllistämällä myös suomalaisia antisemitismistä eli faktapohjaisesta juutalaisten kritiikistä. 

Aggressiivisen syyttelevä puhe olikin erinomainen tyylinäyte Niinistön siviiliammatista, joka on juristi. Presidentti ei halunnut uudenvuodenpuheen tapaan löytää yhteiskunnallisia syitä ja seurauksia "vihapuheen" ilmaantumiselle, koska niiden rehellinen esille tuominen olisi paljastanut koko vihapuheen ympärillä käytävän meuhkaamisen falskiuden.

Niinistön valtiopäivien avajaispuheen todellinen Chutzpah oli siinä, että etsiessään kansallisen eripuran ratkaisuksi vihapuheen tukahduttamisen hän tulee vain syventämään yhteiskunnallista kahtiajakautumista. Kun rasismia ei mitenkään määritellä, Niinistön vaatimus sen torjunnan päättäväisyydestä voi tarkoittaa mitä tahansa liberaalidemokraattisen nomenklatuuran mielivaltaisia päätöksiä hallituksessa ja oikeusistuimissa. 

Aivan kuin Niinistön maahanmuuttokriittisen kansanosan epäsuora ojentelu ei olisi riittänyt, eduskunnan puhemies Matti Vanhanen (kesk.) otti omassa puheessaan esille valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen eduskunnalle esittämän ukaasin, joka antaisi tälle luvan syyttää kansanedustaja Juha Mäenpäätä (ps) tahallaan väärinymmärretystä puheesta turvapaikanhakijoista. Vaikka Vanhanen ei varsinaisesti ottanut kantaa syytekysymykseen, edustaa hänen hissukkamaisuutensa tosiasiallisesti myöntyväisyyslinjaa Toiviaisen uusstalinistisen oikeuden mielivallalle. Emeritus professori Timo Vihavainen kirjoittaa aivan oikein, että demokratiamme on rämetymmässä kun jo eduskunnan erityistä sananvapautta ollaan karsimassa ideologisin perustein:
Jos ja kun tällaista toimintaa katsotaan läpi sormien laajoissa poliittisissa piireissä, ei kyse ole sen vähemmästä kuin poliittisen elämän rämettymisestä. Erityisen huolestuttavaa on, että viralliset, oikeuslaitoksen piiriin kuuluvat elimet ovat menneet tähän peliin mukaan. 
Se parlamentaarikko, joka ei ymmärrä tai ei välitä siitä, että hänen parlamentaarikkokollegaansa uhataan syytetoimilla täysistunnossa pidetyn, asiallisen puheenvuoron takia, on kovin vaarallisella tiellä. Mikäli kyynisiä, tyhjästä polkaistuja juttuja voidaan käyttää hyväksi yhden puolueen edustajia vastaan, voidaan niitä pian käyttää muitakin vastaan. Kyllä kepillä on kaksi päätä. 
(...) Mäenpään jutun alkuun panneilta oikeusoppineilta en odota yhtään mitään. Heidän kyynisyytensä, joka näyttää liittyvän vakaaseen uskoon kansan enemmistön huijattavuudesta, on kaikesta päätellen samalla tasolla kuin oli esimerkiksi Helsingin Sanomien ja Turun Sanomien käytös niin sanotun hihamerkkijutun yhteydessä. 
Mutta pallo on nyt muiden, kuin kansanedustaja Mäenpään edustaman puolueen edustajilla. Heidän on syytä omasta puolestaan selvästi sanoa, hyväksyvätkö he rikossyytteen käyttämisen poliittisena aseena eduskuntatyössä.
Puhemies Vanhasen arkuus ottaa suoraa kantaa Mäenpään poliittiseen ajojahtiin ei lupaa hyvää tulevalta valtiopäiväkaudelta. Vihavaisen ounastelu politiikan rämettymisestä on todennäköistä, semminkin kun jälkimarxilaisten Demla-juristien valta-asema virkamieskunnassa ja hallituksen vähemmistöidentiteettipolitiikkaa vain polarisoivat yhteiskuntaa. Kun valtiovalta kumartaa yksille niin se väistämättä pyllistää muille; Esterin nurjemmasta puolesta saavatkin nauttia nyt enemmistönä olevat ulkomaalaisinvaasion ja lgbt-agendan vastustajat. Jos ja kun demokratia vielä toteutuu täysimääräisesti, joutuvat vähemmistötotalitaristit nielemään itsekkäät tavoitteensa enemmistövallan ottaessa takaisin sen mikä sille kuuluu. 


                                                         **********************


Yle tv 1, maanantai 3.2. klo 19.00 Historia: Auschwitzin oikeudenkäynti Vuonna 1963

22 entistä SS-sotilasta joutui oikeuden eteen syytettynä Auschwitz-Birkenaun keskitysleirillä tapahtuneista rikoksista. Laajasta vastustuksesta huolimatta saksalaisten oli kohdattava menneisyytensä silmästä silmään. T: 13 Productions/France Télévisions, Ranska. HD ohjelmatekstitys (suomi) 52 min) Linkki ohjelmaan.


Ensin anglosioniistiset voittajavallat tuomitsivat kyseenalaisin todistein kaikki saksalaiset, nyt holokaustista märehtimistä käytetään koko valkoisen sivilisaation demonisoimiseen

3 kommenttia:

 1. Niinistö ei sinänsä varsinaisesti yllättänyt ja ei ainakaan positiivisesti! Tietenkään hänellä olisi parhaimmillaankin hyvin rajoitetusti keinoja estää tai merkittävästi lykätä tulevaa sisllissotaa, mutta todennäköisesti hän uskoo Systeemin vallan olevan sementoitu ikuisuuteen eikä osaa edes ajatella muuta.

  VastaaPoista
 2. Minusta Niinistön puhe oli maalittamista, syrjimistä, jota ei uskoisi tasavalla päämieheltä! Olisihan ollut muitakin tärkeämpiä aiheita!

  VastaaPoista
 3. Tämä on maailmanhistorin pöyrityttävintä vihapuhetta - kun vain sanojen tasolla pysytään. Goebbels oli PUHEISSAAN aivan pyhäkoulusarjaa tähän verraten...

  ...
  Julkaistu 17.6.2018 kirjoittanut Risto Koivula
  Al-Haidi Hautahourulalla ilmoitti taas pyrkivänsä eurokomissaariksi

  Hän on sitä samaa hollannut vuodesta toiseen, mutta lehdistö on antanut vähän huomiota.

  https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/al-haidi-hautahourulalla-ilmoitti-taas-pyrkivns-eurokomissaariksi/

  " ... Euroopan neuvosto teki sillä jo itsensä laittomaksi ja ajeli yhdessä hourujen täyttämän ”ihmisoikeustuomioistuimensa” kanssa itsensä lakkautusputkeen ja nyt EU tekee samoin:

  http://nakokulma.net/arkisto/index.php? … #msg269487

  AL-Haidi Hautahourullalle nuo ”Mustan kirjan” ”tiedot” eivät piisaa alkuun- kaan: Mustassa kirjassa on erityisiä ”Stalinin uhreja” (1923 – 1953) tekstissä noi 3 miljoonaa (kustantaja esipuheessa 8 mlj, mutta niistä 6 osoittautuu karkotetuiksi), mutta virheä feministi Al-Haidi Hauta-Hourula kertoo muuta:

  https://www.tiede.fi/comment/1001033#comment-1001033

  klo 12:15 | 1.10.2007

  ” ” Heidi Hautala parhaillaan (10.15,YLEn Tampereen radio, Ajantasa, Viron patsas- juttuihin liittyen) lallaa radiossa, että ”Stalinin tapettuja uhreja oli 47 miljoonaa…”

  Kaikkia sekoja ne suomalaiset ämmät äänestää…

  ”Musta kirja” tuli taas Stalinin osalta kerrottua kuudella, ja osoitetut poliittisen väkivallan uhrit 50:llä.

  https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/08/miten-maailman-paras-yliopisto-sepitti-ukrainan-jarjestetyn-nalanhadan

  Kerrattakoon vielä,että Stalinin aikana ennen sotaa 1923 – 1938 kuoli NL:ssa kaiken- kaikkiaan mihin syyhyn tahansa 30 mlj. henkilöä, ja syntyi 60 mlj. Eli NL väkimäärä KASVOI 30 miljoonalla EIKÄ VÄHENTYNYT silloin kun sitä ”hävikkiä” muka piti syntyä! Toisena viisitoistavuotiskautena,kun oli se rähinä,kuoli vähän enemmän, ja syntyi vähemmän.

  Näistä Hautalan uusista tiedoista seruaa,että EN:n ”94 miljoona tapet- tua kommunismin uhria” (joista 3mlj. on ”Stalinin”) pitää korvata määrällä 94 – 3 + 47 = ”138 miljoonaa tapettua kommunismi uhria”….

  Näistä houruista on ruvettava pistämään valtiollisen johdon toimijoita joko linnaan tai asian-omaiseen hoitolaitokseen!

  Ei tuota fasistirallaa järjissään oleva tavallinen kansalainenkaan kuuntele, venäläisistä puhumattakaan!

  HOURU ON AJETTU MYÖS ETYJIN ÄÄNESTYS”PÄÄTÖKSEKSI” VENÄJÄN ANKARASTA VASTUSTUKSESTA HUOLIMATTA: ... 2

  VastaaPoista