tiistai 19. helmikuuta 2019

USA:N VARJOHALLITUS HYÖKKÄÄ TRUMPIA VASTAAN JA YLE KOMPPAA


Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia sättivien uutisten määrä Ylessä jaksaa edelleen hämmästyttää. Se kertonee enemmän liberaalitoimittajien patologisesta pitkävihaisuudesta eikä niinkään Trumpin poliittisista toimista. 


Viime päivinä Trump-uutisointi on vain kiihtynyt sen jälkeen, kun presidentti julisti Meksikon vastaista rajaa koskevan hätätilalain, koska amerikkalaisten omaan jalkaan ampuva kongressi ei halunnut myöntää riittävästi varoja laittoman invaasion estävälle muurille. Ylen verkkosivujen uutisjutussa Analyysi: Hätätilan julistus kiihdyttää kongressin ja presidentin valtataistelua kirjeenvaihtaja Paula Vilén kuvaa Trumpin toimia pakkomielteisiksi ja jopa lain vastaisiksi:
Presidentti Donald Trumpin itsepintainen tavoite saada rahoitus etelärajan muurille on ajanut presidentin ja kongressin valtataistoon, jonka voittaja saattaa löytyä vasta oikeudessa. 
Tilanne kärjistyi, kun presidentti kertoi perjantaiaamuna julistavansa hätätilan muurirahoituksen saamiseksi. Kongressin torstaina hyväksymässä lakipaketissa rahaa raja-aitaan heltisi vain alle neljännes Trumpin haluamasta 5,7 miljardista dollarista.
Itsepintaisuuden voi tulkita toisinkin, koska kongressissa enemmistönä olevat demokraatit ja republikaaniset kukservativiit haluavat kaikin keinoin estää muurin rakentamisen. On syytä kysyä, millaiset poliitikot  ja toimittajat sallivat ja jopa edistävät laitonta maahanmuuttoa? Me vastaamme: vain sellaiset, jotka ovat avoimesti kansan etua ja turvallisuutta vastaan. Median uutiskerronnassa kuitenkin vain Trumpista tehdään roisto, vaikka hän haluaa, että maassa noudatetaan lakia. 

Jos jotkut pitäisi panna vastuuseen, niin ne olisivat poliitikot ja toimittajat, jotka ovat synnyttäneet tilanteen, jossa Yhdysvaltoihin on päästetty vuosien saatossa Meksikon rajan läpi yli 11 miljoonaa laitonta maahantunkeutujaa, joista osa on vielä vaarallisia rikollisia. 

Jopa Amerikan mustan väestönosan enemmistö vastustaa meksikolaisten invaasiota, mutta tässä kysymyksessä Demokraattipuolue ei haluakaan kuunnella uskollisinta kannattajakuntaansa. Mustien toiveiden sijaan puolueelle on tärkeämpää kasvattaa äänestäjiensä määrää laittomilla meksikolaisilla hinnalla millä hyvänsä. Toteuttaakseen pakkomielteensä puolue on ottanut virkamieskunnan ja oikeuslaitoksen avukseen, jotta muurin loppuosaa ei rakennettaisi.

Tuorein Ylen Trump-uutinen Trumpin julistamasta hätätilasta kimurantti oikeuskiista – Yhdysvalloissa on jo voimassa 31 kansallista hätätilaa kertoo rivien välistä, kuinka Syvä valtio (Deep State), maan varjohallitus, haluaa kaapata oikeudettoman valtansa takaisin "laillisella" vallankaappauksella. Oikeuslaitos ja virkamieskunta ovatkin Trumpin vaalikauden alusta lähtien pyrkineet erilaisilla lakiteknisillä keinoilla erottamaan laillisesti valitun presidentin siinä kuitenkaan toistaiseksi onnistumatta. Tällä kertaa liberaalit "asiantuntijat" ovat jännittyneen odottavaisia, että josko nyt vihdoin tärppäisi, koska Ylen uutisen mukaan:

Trumpin hätätilajulistus sai välittömästi vastaansa protesteja. Eiliseen maanantaihin mennessä jo 16 Yhdysvaltain osavaltiota oli nostanut kanteen julistusta vastaan. Samoin oli tehnyt moni kansalaisjärjestö. Lisäksi kongressi aikoo käsitellä Trumpin päätöksen.
Syytteet Trumpia vastaan ovat itsessään rikollisia, koska niiden avulla pyritään estämään maahanmuuttolakien noudattaminen. Ylen toimittaja Yrjö Kokkonen ei taida itsekään ymmärtää, että rikokseen syyllistyy nimenomaan kongressi, joka ei alun perinkään halunnut myöntää rahaa muurille, jonka tarkoitus on estää laiton ja siten rikollinen maahantunkeutuminen. Toisin kuin Kukkonen väittää, että kongressi kiertää itse lakia kun se haluaa itsepintaisesti Meksikon vastaisen rajan vuotavan laittomien maahantulijoiden hyödyksi:
Tässä tapauksessahan kysymys on juuri kongressin päätöksen kiertämisestä. Kun kongressi ei halunnut myöntää muuriin budjettivaroja, Trump halusi kiertää kongressin hätätilajulistuksella.
Mädäksi osoittautuneen liberaalisysteemin jatkuvat oikeuskanteet Trumpia vastaan kertovat pääasiassa siitä, että hallitseva nomenklatuura tajuaa valtansa olevan uhattuna. Eräänlaista 2000-luvun ceasarismia edustava Trump vetoaa suoraan kansaan ilman parasiittiimaista välittäjävaltaa, virkamieskoneista ja korruptoitunutta oikeuslaitosta. Liberaalin varjohallituksen ja sitä myötäilevän valtamedian epätoivosta kertoo se, että ne ovat valmiita torpedoimaan kaikki Trumpin legitiimit päätökset, joissa puolustetaan maan lakia ja järjestystä. Hyökkäämällä istuvaa presidenttiä vastaan Deep Shit State todistaa olevansa juuri niin omavaltainen ja rappeutunut kuin Trump puhui näistä kansanvihollisista vaalikampanjassaan.                         
                                                         **************************


TV1, tiistai 19.2.2019 klo 17.10, Murdochin murhamysteerit

Kausi 12, 4/18. Levottomuuksia. Brackenreid ja Murdoch selvittävät maahanmuuttoviranomaisen kuolemaa. Onko kuoleman syynä uusi, ankara maahanmuuttolaki? Lain koura ulottuu myös Ogdenin työhön sairaalassa. HD 45 min

Linkki ohjelmaan.


Hienoa, että YW saa palautetta ja ohjelmavinkkejä Ylen lähettämästä multikulturaalisesta mädätyksestä. Eräs kirjoittaja kertoo tänään pitkään tulleesta "kanadalaisesta" tv-sarjasta Murdcohin murhamysteerit, jonka tuotannon taustalla häärivät punaliberaalit heprealaiset manipulaattorit. Illan jaksossa kirjoitetaan härskisti 1800-luvun historiaa uusiksi tämän päivän mediakeisarien valheellisesta näkökulmasta käsin. Blogimme seuraaja kirjoittaa:
Murdochin murhamysteeri on 1800-luvun loppuun keskittyvä sarja. Mielenkiintoisessa päivän jaksossa pääaiheena näyttää olevan rasismi ja valeuutiset. Mieti Torontoa 1800-luvun lopulla ja sarjassa esiintyvää tummaihoista naista patologina – että oliko Kanadassa kaikki jo silloin toisin?
Ei ollut tosin, vaan Kanada oli tuolloin itsetietoisten valkoisten kehittämä maa, jossa nykyviihteen luomilla mielikuvitushahmoilla ei ollut mitään asemaa korkeakoulutusta vaativilla aloilla. Vielä tänään eteläisen pallonpuoliskon rotumuukalaisia toimii länsimaissa suhteellisen vähän kognitiivisia kykyjä vaativilla aloilla, vaikka viihdeteollisuus sijoitteleekin heitä ylenpalttisesti matemaatikkojen ja atk-nerojen rooleihin. 

Totta kai naiivit liberaalit haluavat uskoa, että tv-viihteen esittämä kuva länsimaiden kehitysmaalaisista olisi peilikuva yhteiskunnallisesta todellisuudesta. Korkeakoulutettuina juuri heidän pitäisi tietää paremmin, mutta näyttää siltä, että juuri akateeminen koulutus tekee monista ideologisesti sokeita. Kaikenlainen toiveajattelu näyttää uppoavan heihin erityisen hyvin.

1 kommentti:

  1. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista