torstai 28. helmikuuta 2019

MIKSI TRUMP TUKEUTUU EDELLEEN JUUTALAISELIITTIIN, VAIKKA SE SABOTOI JATKUVASTI HÄNEN POLITIIKKAANSA?


Yhdysvaltain presidentin
Donald Trump ei ole kyennyt saavuttamaan läheskään kaikkia vaalilupauksiaan, vaikka tahtoa häneltä ei ole puuttunut. Suurin este uudistukselle on demokraattisista prosesseista erillään toimiva vanha järjestelmä, syvälle juurtunut varjohallitus, joka on torjunut itsepintaisesti kaikki merkittävät presidentin päätökset. Keskeinen syy järjestelmän muutosvastarinnalle on se, että Trumpin toimet uhkaavat sen sosialistisesti paisutettua valtaa ja arvomaailmaa.

Mistä "Syvässä valtiossa" on sitten kyse? Toisin kuin valtamedian "asiantuntijat" kansalaisille uskottelevat, kyseessä ei ole kabaalin äärioikeiston keksimä salaliitto, vaan kaikkien silmien alla tapahtuva valtaprosessi, jonka tavalliset kansalaiset välinpitämättömästi hyväksyvät. Verkkotietosanakirja Conservapedia määrittelee Syvän valtion (Deep State) näin:
Syvä valtio (jota kutsutaan joskus "pysyväksi valtioksi" tai varjohallitukseksi) on termi, jota käytetään kuvaamaan byrokraatteja ja muita vaikuttaja, joita ei ole valittu vaaleilla, mutta jotka tosiasiassa kontrolloivat hallitusta ja sen politiikkaa. Tässä varjohallituksessa julkishallinnon virastojen ja asevoimien byrokraatit sekä tietyt liittolaiset varsinaisten virastojen ulkopuolelta (kuten valtamedia, poliittiset puolueet, lobbaajat, konsulttiyhtiöt ja suuryritykset) ovat mukana määrittelemässä, hallitsemassa ja manipuloimassa hallituksen politiikkaa. Nämä henkilöt kannattavat yleensä liberaalia ja globalistista maailmankuvaa, jonka perimmäisenä tarkoituksena on luoda utooppinen Maailmanhallitus. Syvä valtio on yhtä kuin hallinnollinen valta.
Syvän valtion kaikki toimijat eivät ole kuitenkaan yhtä tärkeitä, vaan joillakin interessiryhmillä on siinä selvästi enemmän valtaa kuin toisilla. Esimerkiksi Amerikan  kasvavan meksikolaispopuulation edustajilla on enemmän sananvaltaa julkisissa menoissa kuin muilla uusilla maahantulijaryhmilä. 

Etnisistä intressiryhmistä ylivoimaisesti vaikutusvaltaisimpia ovat juutalaiset, joista suurin osa kannattaa vasemmistoliberaalia ja globalistista politiikkaa. Heidän edustajinaan toimii silmiinpistävän runsaasti sekä Syvän valtion varjohallituksessa kuin myös varsinaisessa Trumpin hallinnossa. Tällä hetkellä heistä tunnetuin on Donald Trumpin vävy Jared Kushner, joka nimitettiin tammikuussa 2017 presidentin vanhemmaksi neuvonantajaksi. Tehtävässään Kushner on vaikuttanut keskeisesti siihen, että Trumpin lupaamaa USA:n vetäytymistä Lähi-idästä ei ole tapahtunut, vaan maa on entistä tiukemmin sitoutunut ajamaan Israelin asiaa.

Vaikka Kushner ei vaikuta juurikaan sisäpoliittisesti, hänen epäsuora kädenjälkensä näkyy siinäkin. Juuri Kushner oli keskeinen hahmo, joka junaili kulissien takaa vihamiehelleen, silloiselle Valkoisen talon
 päästrategi Steve Bannonille, potkut. Bannon oli tiukan maahanmuuttopolitiikan kannattaja ja yksi Meksikon vastaisen muurin rakentamisen ideoijista. Hänen lähtönsä myötä Trumpilla ei ole hallinnossaan enää voimamiestä, joka kykenisi vastustamaan puolisosialististen byrokraattien kannattamaa liberaalia maahanmuuttoa.

Viimeisin näytös juutalaisten toimijoiden epäluotettavuudesta Trumpin lähipiirissä nähtiin, kun presidentti Donald Trumpin entinen asianajaja Michael Cohen joutui Yhdysvaltain edustajainhuoneen valvontakomitean kuultavaksi keskiviikkona. Jopa Yle kutsui uutisessaan Cohenia takinkääntäjäksi, joka on kaikin keinoin valmis pelastamaan oman nahkansa syyttämällä (valehtelemalla) kaikesta Trumpia. 

Toisessa Ylen uutisessa Trumpin ex-asianajaja Cohen: "Uskollisuuteni Trumpille on vienyt minulta kaiken", syytettyjen penkille joutunut juristi hyökkää Trumpia vastaan nimittelemällä tätä mm. huijariksi ja rasistiksi:
Lausunnossa ei muutenkaan säästelty entistä pomoa. Cohen kutsui Trumpia muun muassa huijariksi ja rasistiksi, joka osaa olla mukava, antelias ja uskollinen, mutta ei luonnostaan ole mitään niistä. Cohen kertoi useita esimerkkejä Trumpin suusta kuulemistaan rasistisista kommenteista.
Henkilöön käyvät "moraaliset" syytökset Trumpista ovat vähintään hassuja innokkaalta sionistilta, joka kannattaa Israelin pääminsteri Benjamin Netanjahun ajamaa rotusepararistista eli "rasistista" sisäpolitiikkaa, jossa maahan ei päästetä Afrikan mustia sekoittamaan juutalaisten perimää. Toki afrikkalaisten maahanmuutto on Cohenin mielestä kannattettavaa silloin kun se suuntautuu muualle kuin Israeliin, erityisesti Yhdysvaltohin ja Eurooppaan.

Cohenin syytökset kuulostavat siltä kuin ne tulisivat itseään pulmusina pitävien Demokraattipuolueen edustajilen suista. Kovista väitteistään huolimatta Cohenilla ei ollut antaa mitään todellista näyttöä liberaalin valtamedian graalin maljana pitämästä Trumpin Venäjä-kytköksestä. Trump-maanikkoina tunnetut Ylen Yhdysvaltojen kirjeenvaihtajat Mika Hentunen ja Paula Vilén eivät edelleenkään saaneet aitoa suupalaa purtavaksi:
Cohen sanoi myös uskovansa, että Venäjä sekaantui vaalikampanjaan, vaikka hänellä ei ole esittää asiasta todisteita. Hän epäilee, että Trump tiesi etukäteen poikansa Donald Trump Juniorin ja venäläisten tapaamisesta Trump Towerissa New Yorkissa ennen vaaleja.
Jos kerran Trumpin lähipiiriin kuuluneella Cohenilla ei ole todisteita Venäjän sekaantumisesta vaalikampanjaan, niin tuskin niitä on kellään. Puhumattakaan, että Trump olisi ollut yhdessä venäläisten kanssa manipuloimassa vaalitulosta. Ikävä kyllä juuri Suomessa Vilénin ja Hentusen kaltaiset toimittajat ylläpitävät innokkaimmin tätä vasemmiston Lunatic fringen hellimää salaliittoteoriaa.

Jos presidentinvaaleissa on jotain salaliiton kaltaista tapahtunut, niin se oli valtamedian ja Syvän valtion yhdessä käymä massiivinen lokakampajana Trumpia vastaan. Jostain syytä 
julkisuudessa tätä ei ole pidetty sekaantumisena vaalikampanjaan, vaan se nähtiin täysin hyväksyttävänä vanhan vallan käytäntönä, jolla (((liberaalia))) järjestelmää uhkaavan henkilön tie presidentiksi estetään.

Koska Amerikan vakiintuneen eliitin kannalta pahin pääsi tapahtumaan loppusyksystä 2016, yrittää se nyt paikata tilannetta totuuden irvikuviksi muodostuneilla oikeudenkäynneillä, joiden avulla Trump voitaisiin saada savustettua ulos. Jo nyt Syvä valtio on voinut lamauttaa ne Trumpin päätökset, joita se inhoaa ideologisista syistä kuten maahanmuuton kiristämistä. Toisaalta ulkopoliiitkassa Trumpia kiitellään, koska se on lähes viimeistä piirtoa myöten toteuttanut Itärannikon vaikutusvaltaisen juutalaislobbyn toiveet Lähi-idässä. 

Arvoitukseksi jää, miksi Trump tukeutuu politiikassaan edelleen ilmeisen vasemmistoliberaalin juutalaisteliittiin, vaikka se tekee kaikkensa sabotoidakseeen presidentin tavoitteet. Voi olla, että juutalaiset ovat miehittäneet niin raskaasti Yhdysvaltojen juristikulttuurin, talouselämän ja politiikan, että radikaaleja uudistuksia tekevän poliitikon on mahdotonta edetä ennen kuin tuo vailla kansan antamaa valtakirjaa oleva porukka on raivattu tieltä.  Joka tapauksessa Cohenin takinkäännön perusteella Trumpin luulisi viimeistään nyt ymmärtävän, että tuohon väkeen ei ole kertakaikkisesti luottamista. Oman ja kollektiivisen etunsa nimissä he ovat aina tarpeen tullen valmiita kääntämään aseensa johtajaansa vastaan.

4 kommenttia:

 1. Onhan nuo koukkunokkaiset jutkut sellaisia kyborgeja, että oikein heille, jos hallitsevat maailmaa, kun kansallissosialistinen vaihtoehto näyttää lähinnä johtavan kurjuuden kuninkaiden kasvattamiseen. Sääliksi käy pottunokkia, jotka vaaleista toiseen äänestävät hyvinvointiyhteiskunnan puolustajia.

  Tässä hyvä linkki, joka Sturm22:n kannattaa lukea. Kertoo, ketkä NSDAP:tä äänestivät, ja varsinkin ketkä eivät. Achtung 88HH!

  VastaaPoista
 2. Jos joku ei jaksa tuota lukea, tai washingtonin murre ei taivu, niin lyhennelmä on seuraava: NSDAP sai liikkeelle protestantit. Siinä on yksiselitteisesti kaikkein selkein äänestäjäryhmä. Ryhmän sisällä on jakoa maalaisiin, miehiin ja nuoriin. Mutta nämä jälkimmäiset eivät selitä kansallissosialismin kannatusta edes yhteensä niin hyvin kuin tuo protestanttisuus. Ehkä - oma tulkintani - protestanttisuus on lähempänä Blut und Bodenia kuin katolilaisuus. Siitä ei tietenkään ole kuin aivastuksen verran matkaa punavihreään panteistiseen ideologiaan. Joka taas on luonteeltaan läheistä sukua islamille.

  Jotenkin luulisi ainakin tän blogin älyköistä Mikko Ellilän laittavan vähän ajattelemaan.

  VastaaPoista
 3. Mitä herran tähden tuo vitun Kumipää tuossa oikein jankuttaa ^ ?!?!? Jos joku ymmärtää niin selkeyttäkäähän toki. Ja sanon täälläkin jottette pääse keskinkertaisuudet Totuutta karkuun; on "laki" VAIN ja AINOASTAAN Juutalaisten ASE. KAIKKI muu on typötyhjässä apinanpäässänne. Jos tämän tajuaisitte, olisimme VAPAITA.
  Mutta orjuus näyttää maittavan, nyt ja aina.

  Kiitti.

  VastaaPoista
 4. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  VastaaPoista