tiistai 26. helmikuuta 2019

OULUN MONIKULTTUURIRAISKAUKSET – SYITÄ JA SEURAUKSIA

Yksi Oulun lapsiraiskaajista.

Diversiteetti ei toimi, sillä se estää eri etniteettejä rakentamasta kulttuuriaan omalla maantieteellisellä reviirillään. Vaikka indoktrinoidut länsimaalaiset eivät tunnusta enää kansojen olemassaoloa, vaan ainoastaan absraktin ihmisen, konfilktiin riittää, että uudet tulijat tunnustavat. 

Kun maahan on päästetty siinä uskossa ihmisiä, että he ovat vain pelkkiä yksilöitä erilaisine kulutustarpeineen, on muukalaisille annettu vapaat aseet käteen. Näin on syntynyt erikoinen yhteiskunnallinen pelitilanne, jossa uudet tulijat pelaavat häikäilemätöntä kollektivismiin perustuvaa peliään valtion yksilökeskeistä oppia vastaan. On selvää, kumpi puoli voittaa, varsinkin kun tulijoiden määrä alkaa ylittää kriittisen pisteen kuten on käymässä Ruotsissa, Belgiassa, Ranskassa ja Saksassa.

Oulun moniin kymmeniin nousseet alaikäisten hyväksikäyttötapaukset kertovat karulla tavalla kollektivismin ja liberaalin yksilökeskeisyyden välisestä epäsymmetriasta. Kehitysmaalaiset tulijat eivät ota läsnäolollaan haltuunsa vain maantieteellistä tilaa, vaan pyrkivät kollektiivisesti hallitsemaan siihen kuuluvia ihmisiä. Tämä on nähty mm. Britaniassa etenevästä muslimien sharia-laista, josta on tullut jo osa puolivirallista lainkäyttöä. 

Suomessa ei olla vielä näin pitkällä, mutta Oulun tapaukset osoittavat, että kehitysmaiden muslimit ovat edenneet invaasion ensimmäiseen vaiheeseen. He näkevät kuinka suomalaisilta puuttuu kollektiivinen itsesuojelu, joten he voivat pitää melko rauhassa paikallisia nuoria naisia omaisuutenaan. Mikäli länsimaalaiset miehet toimisivat samalla tavalla Lähi-idässä kuin arabit ja mustat mustat täällä, miespartiot lynkkaisivat hyväksikäyttäjät välittömästi. 

Ennen toista maailmasotaa valkoiset miehet Euroopassa ja Yhdysvalloissa puolustivat naisiaan muukalaisraiskaajilta kovimman lain mukaan, mutta tänä vastuuttoman individualismin aikana kostotoimet ovat äärimmäisen harvinaisia. Muukalaiset tietävät tämän ja juuri se rohkaisee heitä entistä pöyristyttävimpiin tekoihin kuten joukkoraiskauksiin ja alaikäisten hyväksikäyttöön.

Länsimaiset ihmiset delegoivat yhteisöllisen vastuunsa viranomaisille ja kuvittelevat näin, että tuomioistuimet hoitavat vapaamatkustajina tulleiden muukalaisten synnyttämät ongelmat. Tästä kertoo tuore Ylen uutinen  Seksuaalirikossyytteiden käsittely alkoi Oulun käräjäoikeudessa – epäillyt rikokset tapahtuivat marraskuun puolivälissä. Mikäli suomalaiset näkisivät itsensä yhteisönä, joka puolustaa jokaista jäsentään, ulkomalaisten raiskauksest olisivat päättyneet jo pari vuosikymmentä vuotta sitten alkuunsa. Notkuvat lyhtypylväät olisivat antaneet rotumuukalaisille konkreettista informaatiota siitä, miten käy miehille, jotka koskevat suomalaisiin naisiin.

Aivan kaikki suomalaiset eivät ole sentään piiloutuneet individualismin kaapuun ja sulkeneet pois kollektiivista vastuutaan. Oman käden oikeus, vigilantismi, on merkki siitä, että maasta löytyy vielä kansalaisia, jotka eivät aio antautua EU-valtion sponsoroiman muukalaisinvaasion edessä.

Tästä kertoo viimeisin Ylen uutinen Oulun moskeijaan heitettiin viime yönä savukranaatti – moskeija on ollut toistuvan ilkivallan kohteena. Teko oli toki laiton, mutta toisaalta se osoittaa, että kyseessä on reaktio valtion turvapaikkapolitiikkaan, jota suuri osa kansasta pitää kyseenaalaisena, jopa illegitiiminä. Teon voi tuomita, mutta samalla pitäisi tuomita myös siihen johtaneet syyt. 

Monikulttuuri aiheuttaa sisäsyntyisesti sovittamattomia intressiristiriitoja, jotka ilmenevät konflikteina ja eskaloituvat lopulta sisällissodiksi ja kansanmurhiksi. Toisin kuin globalistit kuvitellevat, länsimaalaiset eivät ole vain individualisteja, vaan heissä elää edelleen syväkoodattuna uniikki DNA, jota ollaan valmiita puolustamaan vaikka väkivalloin.

2 kommenttia:

  1. Sen lisäksi, että savukranaattien heittäminen moskeijaan on kiellettyä, myös osoite oli väärä. Oikeaa osoitetta voi jokainen miettiä mielessään.

    VastaaPoista
  2. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista