tiistai 2. lokakuuta 2018

TASA-ARVO JA FYSIIKAN HUIPPUTUTKIMUS EIVÄT SOVI YHTEEN


Usko aikamme puujumala tasa-arvoon sai uskovissa tänään vahvistuksen, kun Ylen verkkosivujen uutiset kertoivat: F
ysiikan Nobel-palkinto naiselle ensimmäisen kerran 55 vuoteen – kolme laserfysiikan tutkijaa jakaa palkinnon. Koska nainen sai näin pitkän tauon jälkeen fysiikan Nobel-palkinnon, täytyy aikaisempi palkitsemattomuus johtua feministejä suosivan median mielestä patriarkaalisista rakenteista ja kateellisista tutkijamiehistä.

Valkoisten naisten joukossa tosiaan löytyy se pieni osa, joka pärjää äärimmäisen vaikeassa ja poikkeuksellisia kykyjä vaativassa fysiikan huippututkimuksessa. Tämä naishuippujen joukko on silti edelleen pieni verrattuna mieshuippuihin. Perimmäinen syy kykyeroihin löytyy miesten yleisälykkyyden suuremmasta keskihajonnasta, jossa korostuvat sekä äärimmäiset huiput että äärimmäiset häviäjät (vangit, asunnottamat, rappioalkoholistit jne.). Toki saavutusten erolla on osuutensa myös sillä, että miehet ovat seksuaalivalinnan keskinäisestä kilpailuista johtuen kunnianhimoisempia ja status-hakuisempia kuin naiset. Lisäksi miesten yleisempi autismi synnyttää pakonomaista paneutumista tiettyyn alaan, joka älykkyyden lisäksi mahdollistaa huippusaavutukset. Feministejä kiinnostaa tietenkin vain (luonnon) "epäreiluus" huipuissa, jonka vuoksi ainoa keino "korjata" tilanne olisi antaa fysiikan Nobel-palkinto kiintöperustaisesti puolet naisille.

Tasa-arvon vaatimus on synnyttänyt miesten ja naisten välillä poikkeuksellisen kilpailuasetelman, joka on kaikkea maalaisjärkeä vastaan. Sukupuolten erilaisuus on kautta historian hyödyttänyt ihmisyhteisöjä. Silti tätä sukupuolten toisia täydentävää työnjakoa on haluttu murtaa länsimaisen tasa-arvon nimissä. Tästä seurannutta sukupuolten välistä vastakkainasettelua ovat puolestaan lietsoneet feministit. Vaikka feministit kuten sukupuolentutkijat haluavat puheissaan tuoda enemmän esiin naiseutta yhteiskunnassa, heidän todellisena motiivinaan on saada miehistä arvostusta miehisillä aloilla. Ainutlaatuisten naisellisten ominaisuuksien ylistämisen kanssa tällä ei ole tietenkään mitään tekemistä, vaan feministit pyrkivät olemaan kuin miehet mutta ilman penistä. Joku voisi puhua tässä yhteydessä feministien heikosta itsetunnosta ja itse tuotetusta alemmuuden tunteesta, jota kompensoidaan miehisellä pätemisellä.

Sukupuolijakauman pohtiminen fysiikan Nobel-palkinnoissa on loppujen lopuksi täysin keinotekoista toisin kuin populaatioita erottava rotujako. Näin siksi, koska yksikään musta  fyysikko ei ole saanut vielä kertaakaan fysiikan Nobel-palkintoa ja tuskin tulee koskaan saamaankaan. Jo tämä yksityiskohta korostaa eurooppalaisperäisten saavutusten eroa afrikkalaisiin ja se on paljon olennaisempaa kuin sukupuoli.

Feministien riidankylvämisestä huolimatta eurooppalaisten miesten ja naisten on kyettävä elämään samassa kulttuurissa sukupolvesta toiseen, mutta sama ei ole välttämätöntä kognitiivisesti haasteellisten afrikkalaispopulaatioiden suhteen. Me tulemme toimeen kaikessa ilman kongoideja, mutta ilman sukupuolten välistä sopua ja työnjakoa olemme tuhon omia ja helppoja saaliita afrikkalaisille aluevaltaajille.

Ikävä kyllä myös luonnontieteiden tiedeyhteisöllä on taipumus edistää valkoisten keskinäistä sukupuolikaunaa, koska eräät tutkija-kellokkaat ovat omaksuneet humanististen "tieteiden" puolelta poliittisen korrektiuden. Sattumoisin samana päivänä kun Yle julkaisi fysiikan Nobel-uutisen, Helsingin Sanomat kertoi tapauksesta, jossa hiukkausfysiikan tutkija Alessandro Strumia hyllytettiin maanantaina tutkimuslaitos Cernistä hänen todettuaan, että "fysiikka suosii naisia, vaikka miehet ovat parempia tutkijoita". 

Cernissä hiukkasfysiikkaa ja sukupuolta käsittelevässä työpajassa puhunut Sturmia sanoi HS:n jutun mukaan muun muassa, että ”miehet keksivät ja kehittivät fysiikan”. Uutisartikkelin kirjoittanut tunnettu vasemmistolaistoimittaja Ville Similä ei kuitenkaan ottanut kertaakaan kantaa siihen, onko väite valhetta vai totta. Ilmeisesti hän halusi vaikenemisellaan pitää väitettä niin pöyristyttävänä, että jokainen edistyksellinen ymmärtää sen olevan valhetta. Jos tässä pitäisi sanoa jotain poliittisesti korrektia ääneen, se olisi jotain sen suuntaista, että koska naiset synnyttivät luonnontietelijät, siitä seuraa, että naiset synnyttivät myös luonnontieteet.

Sen sijaan, että Cern, tutkijat ja valtamedia olisivat tutkineet Sturmian esittämien väitteiden todenperäisyyden, nämä kaikki pahoittivatkin mielensä, joka levisi lopulta someraivoksi. Jäljelle ei jäänyt näennäisesti muuta vaihtoehtoa kun potkujen antaminen. Paradoksaalisesti Sturmia tuli saamillaan potkuilla todistaneeksi, että fysiikan tutkimuksessa ja valtamediassa todella suositaan naisia, koska jos nainen olisi väittänyt, että tiedeyhteisö on seksistinen naisia kohtaan häntä ei olisi erotettu, vaan valtameidia olisi ylistänyt hänen rohkeuttaan. "Odottamaton" lopputulema, vaikka Cern, tutkijat ja valtamediat sanovat olevansa tasa-arvon ja tasavertaisen kohtelun puolella...

3 kommenttia:

 1. No niin, feministit eivät vain halua myöntää sitä perustavaa laatua olevaa luonnon epätasa-arvoa naisten ja miesten välillä:
  - Naisilla on korkea arvo koska he voivat synnyttää jälkeläisiä.
  - Miesten täytyy hankkia arvonsa. Naiset määrittävät miesten arvon.

  Tämän vuoksi miehet ovat halukkaampia kilpailemaan ja pyrkivät osoittamaan paremmuutensa kilpailijoiden joukossa; naisten ei tarvitse. En kyllä ymmärrä miten feministit voivat olla kateellisia miehille näiden huonommasta asemasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. "En kyllä ymmärrä miten feministit voivat olla kateellisia miehille näiden huonommasta asemasta."

   He ovat niin sysirumia, että eivät kelpaa edes suomalaisille alaluokan öyhöttäjille puhumattakaan korkean statuksen komistuksista, joista ovat epärealistisesti haaveilleet. Siksi näillä naisilla feminismi vaihtuukin hedelmällisen iän lopulla kaunaiseksi muhamettilaisuudeksi, jossa voidaan arabikäppänän kainalossa näyttää keskisormea suomalaiselle miehelle (voi voi kun harmittaa – Not.). Surkeimmissa tapauksissa heistä tulee puhkinussittuja geenerien laukaisualustoja, joihin kukaan valkoinen mies ei koskisi viiden metrin tikullakaan.

   Poista
  2. Sharia-Sanna saarnaa: pään katkaiseminen on ok kunhan se tehdään koraanin mukaisesti. Haluaa takaisin Suomeen

   Julkaistu 07.03.2019 13:01, 11051 lukukertaa
   Kuinka radikaalisti voi suomalaisen naisen pääkoppa vinksahtaa rakastuessaan marokkolaiseen putkimieheen?
   Sharia-Sanna

   Tarpeeksi paljon lähteäkseen lapsiensa kanssa rakentamaan islamilaista utopiaa keskelle sisällissotaa.
   ISIS-vaimoina tunnetut hartaat musliminaiset ovat kantaneet kortensa Syyrian islamilaisten raakuuksien ja kansanmurhan kekoon.

   Iltalehti julkaisi CNN-kanavan tekemän haastattelun suomalaisesta ISIS-vaimosta, Sharia-Sannasta.
   Haastattelussa kokopärstähunnutettu Sharia-Sanna toitottaa, että pään katkaiseminen on hyväksyttävää,
   jos se tehdään sharian mukaisesti ja koraani niin määrää.

   Sannan englanninkielen osaaminen antaa ymmärtää, että hän ei ole välttämättä hirveästi koulun penkkiä kuluttanut.
   Islamilaiseksi hän kertoo kääntyneensä 14 vuotta sitten ja saapuneensa Syyriaan marokkolaisen putkimies-aviomiehensä kanssa.
   Sharia-Sannan putkimies kuulemma kuoli myöhemmin ”auto-onnettomuudessa”.

   Sharia on sharia. Uskon shariaan. Jos se on Koraanissa (pään katkaiseminen), niin sitten se on oikein.
   Mutta jos se tapahtuu ilman oikeutta, ilman oikeudenkäyntiä, niin sitten ei.
   Sharia-Sanna

   Myös Sharia-Sannan vanhin tytär, hänkin kokovartalokaavutettu ja äitinsä tavoin muistuttaa estetiikaltaan erehdyttävästi jätesäkkiä,
   ruikuttaa haluavansa Suomeen, mutta ei halua poistaa kokopärstärätitystään.
   Tytär kertoo oppineensa arabiankieltä jo Suomessa asuessaan.
   Koko perhe siis, mukaanlukien edesmennyt marokkolainen putkimiesaviomies, on vaikuttanut Suomessa,
   ennen kuin muuttivat koraanin mukaiseen ISIS-unelmaansa.

   Sharia-Sannan 13-vuotias tytär kertoo, että Suomeen palattuaan hän ei halua mennä muiden suomalaisten lasten lailla kouluun,
   vaan haluaa kotiopetukseen.

   Islamilainen järjestö ISIS hallitsee enää rippeitä niistä alueista,
   jotka se oli vapauttanut vääräuskoisista vuodesta 2014 alkaen, siis samoihin aikoihin kuin Sharia-Sanna kertoo alueelle muuttaneensa.

   CNN:n mukaan Sanna pakeni Baghuzin pitäjästä, jota pidetään terroristijärjestön viimeisenä linnakkeena.
   Herääkin kysymys, miten ihmeessä suomalainen äiti on sinne päätynyt?

   Onhan mm Aleppon haaremiin ryöstetty VALKOISIA NAISIA mm suomalaisia,
   pano-huoriksi mm vahtikoirille useita vuosikymmeniä sitten - PAKO LINNOITUKSISTA MAHDOTONTA

   Leikkaamattomat osat CNN:n videosta ovat kestoltaan noin kahdeksan minuuttia.
   Ne sisältävät esimerkiksi äidin ja lasten välistä keskustelua suomeksi.
   Pikkupojalla on Sharia-Sannalle jotain asiaa ja kutsuu häntä suomeksi ”äidiksi”.


   Lähde: IL, at al.

   Poista