perjantai 24. helmikuuta 2017

YLE TEEMALLA TÄNÄÄN 2000-LUVUN HOMOMANIAN LEIMAHDUSPISTE

 
Heteronaisille suunnattu romanttinen kuva sodomiiteista.

Yle Teema, perjantai 24.2.2017 klo 21:00, Brokeback Mountain 

(USA 2005) Kolmella Oscarilla palkittu elokuva Wyomingin ja Texasin lakeuksilta, kahden cowboyn kielletystä rakkaustarinasta, joka kestää läpi vuosien. O: Ang Lee. N: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal. HD K12


Miten geneettistä umpikujaa ja yhteiskunnan perussolua mitätöivästä homomaniasta tuli kuin yhdessä yössä valtavirtaa? Se onnistui vain kun suuri massa, tuo lammaslauma, saatiin ehdollistettua sille, että tietyt liberaalit ja "edistykselliset" mielipiteet ovat muka osoitus jostain "fiksuudesta". Vetoamalla narsismiin tuiki tavalliset kansalaiset alkoivat uskoa, että median puskeman homomanian ulkopuolelle jääminen olisi merkki vanhanaikaisuudesta, jopa tyhmyydestä, joten erottuakseen massasta  mikä paradoksi!  massat hyväksyivät homoagendan kuuluakseen "fiksujen ja arvostettujen" joukkoon. Tämä on tyyppisesimerkki siitä, miten konformismi ja sosiaalinen paine toimii käytännössä.

Näin jälkeen päin olen vakuuttunut, että homomanian leimahduspiste valtavirrassa oli vuonna 2005 ilmestynyt Hollywood-elokuva Brokeback Mountain, joka oli suunnattu lähinnä heteronaisille ja liberaaleille aisankannattajamiehille. Se esitti vääristyneen romanttisen kuvan sodomiasta, johon naivit hyväntahtoiset tavalliset ihmiset halusivat uskoa ja uskovat edelleen. Homouteen väistämättä liittyvistä negatiivisista asioista ja ilmiöistä he eivät halua enää kuulla mitään. Jos he kuitenkin sattuvat näkemään jotain valtamedian ulkopuolelta tulevaa tietoa, joka ei ole yhteensopiva homoista hellityn pyhimys-fantasian kanssa, he ratkaisevat kognitiivisen dissonanssin lausumalla taikasanan vihapuhe. 

Tosiaan, Brokeback Mountain. Sen jälkeen homoagenda sai lammasmassat taakseen ja sen seurauksena me näemme nyt ihmistä häpäisevää ilvelyjä homoavioliiton ja "80 eri sukupuolen" merkeissä. Niin ikään Tom of Finland -hypetys on vain Brokeback Mountain -elokuvasta seurannutta jatkumoa. Kiitos tästäkin Hollywoodin juutalaiset. Heidän länttä tuhoava agenda on täysin läpinäkyvä, mutta massoille se ei valkene, koska viihdeteollisuus pitää heidät hypnoottisessa otteessaan. Vielä toistaiseksi.

Jos sivilisaatiota ylläpitävien ydinarvojen rapautumisessa voi nähdä edes jotain hyvää, niin olkoon se sitten tahaton komiikka. Koska homomania on nyt läntistä maailmaa pitkälti määrittävä ilmiö, se voidaan nähdä "valkoisen ylivallan" pervertisoituneena muotona ainakin siinä mielessä, että homoavioliittoa kannattavat "edistykselliset" valkoiset tuntevat olevansa moraalisesti ylivertaisia värillisiä kuten neekereitä ja arabeja kohtaan, koska ne ovat jyrkästi homovastaisia. Humoristiseksi tilanteen tekee se, että nuo samat liberaalit ovat nostaneet värilliset jalustalle eivätkä näin ollen voi oikein sanoa ääneen, että afrikkalaiset ovat barbaareja.3 kommenttia:

 1. Olen aivan samaa mieltä tuosta "hypetyksestä". Seksuaalisuus jos jok7n on todella henkilökohtaista. Muutoin min6lle aivan yhdentekevää mitä aikuiset ihmiset tekevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo homohypetys on Amerikkalaisen homoliikkeen kehittämä strategia,jonka kaikkien muiden maiden aktivistit ovat käytännössä kopioineet omaan käyttöönsä. Sen perusta on että homoja täytyy sijoittaa jokaiseen mahdolliseen mediaan,niin usein kuin mahdollista ja heidät täytyy aina esittää positiivisessa/neutraalissa valossa tai uhreina. Tämä on psykologista manipulaatiota,joka selvästi toimii,sillä kasvava määrä ihmisiä suhtautuu homoseksuaalisuuteen positiivisesti/neutraalisti.

   Poista
 2. Ei heillä ole mielikuvitusta tähän kaikkeen. Kaikkea ohjataan sieltä erinäsiten viisaiden strategiapöydistä. Omistajat ohjaavat ja välittävät käskyt päätoimittajille ja he taas määräävät rivilierojen toimista.

  VastaaPoista