torstai 14. huhtikuuta 2016

SUOMI-TEKOJA YM. TYHJÄN PUHUMISTA YLESSÄ

Suomi viemäriin - lisää Maryan Abdulkarimin kaltaisia
kiittämättömiä vaatijoita, joita suomalaiset elättävät
valtion ja yhdistysten suojatyöpaikoissa.Tälläkin viikolla Yle on täyttynyt turhan puhumisesta ym. hyvän olon tunteita ruokkivasta toiveajattelusta. Viitsiikö niille kukaan täysijärkinen edes korvaansa loksauttaa - edes täällä Yle Watchissa? No katsotaan ja yritetään ymmärtään mitä nämä lapsenmieliset kitisijät meiltä vaativat.

Jo jonkin aikaa Yle on markkinoinut kanavillaan Suomi-tekoja -kampanjaa, jonka lähtökohtana Yle pyysi Suomi-tekoja ja sai noin 850 ehdotusta, joilla Suomesta saataisiin parempi paikka elää ja asua. Onhan siellä joukossa muutama ihan järkeväkin ehdotus, mutta kuka aikuinen ihminen muuttaa elämäntapojaan miksikään jonkun Ylen tekoreippaan kampanjan ansiosta? Varsinkin, kun sen erääksi näkyvimmäksi mannekiiniksi on värvätty avoimen suomalaisvihamielinen vapaa toimittaja ja feministi Maryan Abdulkarim. Siis mistä lähtien joku tänne kutsumaton maahantunkeutuja on saanut oikeuden saarnata suomalaiselle alkuperäisväestölle, että Suomeen pitäisi ottaa lisää maahantulijoita?

Olisi julkisen keskustelun paikka käsitellä tätäkin asiaa. On sen nyt merkillistä, että mediassa annetaan arrogantin ja kiittämättömän käenpojan vaatia maahan lisää ulkomaalaisia ja heille vielä työpaikkoja, ikään kuin hän olisi tässä asiassa jäävi keskustelun avaaja. Vaatia toki voi, mutta silloin median olisi korostettava, että muukalaisen vaatiessa lisää muukalaisia tämä ajaa vieraiden etnisten ryhmien etua eikä suomalaisten. Kun ymmärrämme etnisen nollasummapelin luonteen, on häikäilemättömän oman ryhmän edun ajamisen salaaminen törkeää pimitystä suomalaisilta veronmaksajilta, jotka kustantavat selkänahastaan koko monikulttuuri-ilveilyn. Vai että vielä vaaditaan erikseen työpaikkoja muukalaisille, jotta nämä "kotoutuisivat", vaikka maassa on jo nyt yli 300 000 suomalaista työtöntä! Käenpoikien kotouttamisen sijaan valtion olisi panostettava heidän kotiuttamiseen takaisin kotimaihinsa.

                                                       *****************************
Yle se vain jaksaa vuodesta ja kuukaudesta toiseen ruikuttaa "vihapuheesta" eli totuuspuheesta, joka ei miellytä valheellista valtamediaa. Tällä kertaa Ylen uutisjutussa Verkkokeskusteluja suljetaan vihapuheen vuoksi – mutta onko se oikea ratkaisu? (14.4.2016) itkettiin sitä, että kaikesta sensuurista huolimatta internetissä löytyy edelleen jotain, josta tuilla elävä yksinhuoltaäiti tai monikulttuuriprojektia vetävä mekkoeinari ei satu pitämään.

Juttua lukiessa ei voinut kuin hymyillä, kun aikuinen mies, Yle Uutisten kehityspäällikkö Mika Rahkonen, vinkuu sitä, että "koulukiusaajat ovat vallanneet keskustelupalstat". Milloin yhteiskunnassa tapahtui se hetki, jolloin valtion pumpulissa eläneistä ihmisistä tuli raivostuttavia vinkuleluja, jotka ovat mimosen herkkiä kaikelle totuuspuheelle? Miten tällainen mielensä pahoittava vellipöksypopula pärjää porukalle, jota se on kutsumassa tänne mielin määrin? Islamisteillä kun ei ole mitään tarvetta ymmärtää sensitiviistä sukupuolineutraalia ym. poliittisesti korrektia puhetta. Ei, vaikka kutsuttaisiin aina niin ymmärtäväinen Tarja Halonen apuun!

                                                       *****************************


Lopuksi vielä tahatonta komiikkaa. Levantin perilliset Hollywoodissa ovat tehneet parhaansa levittääkseen  kaikkialle maailmaan rappioarvojaan, mutta ymmärrettävästi valtamediat eivät ole tarttuneet tähän kysymykseen, vaan ne keskittyvät siihen, ettei propagandatehtaassa toteudukaan täysimääräisesti lattapäinen tasa-arvokommunismi.

Ylen Kultuuricocatailin jutussa (aiheesta kerrottiin myös tv-uutisissa) Nainen vaietkoon, miesten puhe dominoi Hollywood-elokuvissa - onko tutkimus oikeassa? kauhistellaan "tasa-arvo-ongelmaa" ikään kuin juutalaisten painajaistehtaalle huoraavat naisnäytteljijät olisivat raakalaismaisesti syrjitty uhriryhmä. Samaa ininää löytyy myös Suomesta, josta kertoo Yle Areenasta löytyvä juttu Päärooleissa stereotyypit - pitäisikö suomalaisen elokuvan naiset ja miehet räjäyttää?

Miksi matemaattisen tasa-arvon pitäisi olla itsearvo yhteiskunnssa, joka väittää olevansa meritokraattinen, kykyihin perustuva? Fakta on, että Hollywoodin ovat luoneet miehet, sen parhaat mindfuck-käsikirjoittajat ovat miehiä ja aiheet joita elokuvat kuvaavat ovat miesten maailmaa, koska niissä tapahtuu visuuaalisesti viihdyttäviä asioita (vastaavasti romanttiset komediat ovat naisvaltaisia). Kullekin ansionsa mukaan, eikö myös Marx sanonut näin?

Mihin perustuu se kosmiseksi oikeudenmukaisuudeksi korotettu vaatimus, että sukupuolten puhemäärän pitäisi olla elokuvissa 50/50 vain siksi, koska silloin toteutuisi pakkomielteinen "tasa-arvo" ikään kuin ideaalikuvana täydellisestä maailmasta?

Yle, tutkijat ja Hollywood siis painiskelevat tällaisen asian kanssa kuin kyse olisi universumin keskeisimmästä ongelmasta. Näin mitättömän asian nostaminen tapetille on sitäkin ärsyttävämpää, kun tietää millaisessa henkisen romahduksen ja rappion tilassa koko länsi on tällä hetkellä. Mutta mitäs siitä, pohditaan tämän kaiken paskan keskellä kaikessa rauhassa sitä, kuinka naiset voisivat saada täsmälleen yhtä paljon puheaikaa Hollywoodin törkyelokuvissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti