maanantai 18. huhtikuuta 2016

DONALD TRUMP JA SOSIALISTI-LIBERAALIEN AHDISTUS

Jos "suomalainen" media saisi päättää, tämä Isosisko 
tekisi  juutalaisvetoisesta Yhdysvalloista Ruotsin,
jossa 
neekerien neekeröintiä katsotaan läpi sormien 
ja paisutetun valkoisten vastaisen hallinnon kustantaa
valkoinen työmies.

Ei ole mikään salaisuus, että länsimaissa valtamediat ovat huomattavasti enemmän vasemmalle kallellaan kuin kansa keskimäärin. Näin on myös Suomessa, josta kertoo Fipoli-lehden ja Suomenkansan Gallup Oy:n yhteinen laaja tutkimus (2016) toimittajien puoluekannoista. Tutkimuksen mukaan lähes 85% toimittajista pitää itseään punavihreinä tai vasemmistolaisina. Toisin sanoen he ovat tulleet alalle - ei kertomaan totuutta maailmasta - vaan ajamaan tiettyä poliittista agendaa.

Tämä näkyy vahvasti uutisiin ujutetuista arvoista, siis siitä mikä esitetään "hyvänä" ja toivottavana ja mikä taas "pahana" ja tuomittavana. Selvimmin toimittajien punavihreä politikointi näkyy turvapaikkauutisoinnissa, mutta sama suhmurointi on vallalla myös Yhdysvaltoja ja Venäjää koskevassa uutisoinnissa. Erityisen läpinäkyvää piilovaikuttaminen on ollut Yhdysvaltain presidentin esivaalien kohdalla. Tomittajat eivät ole edes yrittäneet peitellä punaliberaalia ahdistustaan republikaanipuolueen Donald Trumpin menestyksen edessä. Hänen mustamaalaaminen on ollut järjestelmällistä, sillä punademokraattien Isosisko Hillary Clintonia on käsitelty jatkuvasti silkkihansikkain, eikä Yle ole lähettänyt hänestä vielä ainuttakaan paljastusdokumenttia.

Vaikka Ylen viimeisin raportti vaalitaistelusta, Kolme ehdokasta tavoittelee suurvoittoa New Yorkin esivaalissa, on hämmästyttävän tasapuolinen aikaisempiin purkauksiin verrattuna, on siinäkin aistittavissa selvä harmistus Trumpin suosion johdosta. Joka tapauksessa toimittajien puolueellisuus on tässä asiassa silkkaa lapsellisuutta, sillä vaikka he mollaavat Trumpia miten paljon hyvänsä, he eivät voi vaikuttaa mitenkään vaalien lopputulokseen. Siksi Ylen  toimittajien kiukkuinen tasajalkahyppely ja pöydänjalan raivokas rouskuttaminen - todellisuuden kieltäminen toiveita vastaaviksi - näyttää sivustaseuraajasta erittäin viihdyttävältä. On suorastaan nautinnollista nähdä nilkkiliberaalien kiermurtelevan raivon vallassa asialle, jota he eivät muuttaa, vaikka juuri sitä he niin kiihkeästi haluavatkin! Tosiaan, "liberaalia on lyötävä joka päivä" kuten kansalaisvaikuttaja Kai Murros asian napakasti ilmaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti