lauantai 2. huhtikuuta 2016

FACEBOOK-SIVUSTO" POLIITTISEN KORREKTIUDEN PARHAAT" PALJASTAA YLEN PUNAISUUDEN
Harjoitetaan sitä Yle-kriittisyyttä muuallakin. Facebookissa vaikuttava maan mainio
Poliittisen Korrektiuden Parhaat kertoo eilen, kuinka Yle valkopesee vuoden 1918 maanpetoksellisen kapinan aloittanutta punaista puolta ja näkee sen pelkästään pahojen valkoisten uhrina.

Ylessä vaikuttaa edelleen liuta kaunaisia punikkeja, jotka eivät ole vieläkään päässeet yli vanhemman sukupolven epäonnistuneesta kapinayrityksestä, vaan nakertavat ja kyseenalaistavat kaiken mediavallan suomin keinoin jatkuvasti laillisen Suomen puolellla olleiden valkoisten arvoperustaa. Kuinka huonoja häviäjiä he ovatkaan! Synkimmissä, usein jo äänen lausutuissa toiveissa, nämä hyväosaiset, valtion suojatyöpaikoissa viihtyvät punaporvarit, elättelevät euforisessa vihassaan vuoden 1918 uusintaa. Jokainen voi todistaa omin silmin kuinka avoimesti Yle tunnustaa punaväriä uutisjutussaan 
Tutkija: Totuus vankileirien kauhuista ei selviä koskaan kokonaan – "Tilastoja kaunisteltiin"Hyvä on, antaa tulla sitten - mutta tällä kertaa punainen syöpä poistetaankin juuriaan myöten! 

Tässä Poliittisen Korrektiuden Parhaat -sivuston artikkeli kokonaisuudessaan:


Kieltämättä julmuuksia, joita Vapaussodan aikana ja sen jälkeen tehtiin, niin  YLE:n verovaroin tuotettu ns.journalismi (Kotimaa, 1.4.2016 klo 14:26; Tutkija: Totuus vankileirien kauhuista ei selviä koskaan kokonaan – "Tilastoja kaunisteltiin") on lähinnä vasemmistolaista sosiaalipornoa ja Tuulikki Pekkalaisen tutkimus aitoa kulttuurimarxilaisista ja feminististä lähtökohdista tehtyä nollatutkimusta.

Tällä ns.uutisella ja humpuukitutkimuksella pyritään vääristelemään totuutta. Parhaiden Frankfurtin koulukunnan raadollisten esimerkkien mukaan.

Totuus on kuitenkin se, että SDP ja sen laittomasti aseistettu ja sotilaallisesti organisoitu Suomen Punainen Kaarti aloittivat punaisen terrorin jo syksyllä 1917 (kuuluisimpina pienempien ryöstelyiden lisäksi ehkä Turun juustovaraston ryöstö ja Mommilan veriteot).


Punaisten tekemät murhat, raiskaukset ja ryöstely huipentuivat aseelliseen vallankaappaukseen ja nousuun laillista valtiojärjestystä vastaan Tammisunnusntaina 27.1.1918. 

Vapaussodan aikana punaiset surmasivat hallitsemillaan alueilla 1 400–1 650 siviilihenkilöä. Teloituksia oli tammikuun lopun ja helmikuun lopun välisenä aikana runsaasti, noin 700. Terrori yltyi huhtikuussa ja toukokuun alussa 1918 punaisten tappion varmistuessa; surmattuja oli noin 700. 

Poliittisen väkivallan motiivina oli vastapuolen tuhoaminen luokkana, sekä voimakkaasti tähän vaikuttimena toiminut luokkaviha ja myös henkilökohtainen aggressio. Osa teloitetuista oli aktiivisia suojeluskuntalaisia, kartanonomistajia, talollisia, poliitikkoja, poliiseja, opettajia ja ylempiä virkamiehiä sekä teollisuuden johtajia ja omistajia. 

Suurin osa punaisesta terrorista kohdistui silmittömänä vihana myös tavallisiin ihmisiin. On muistettava, että punaiset kohdistivat silmitöntä "luokkavihaa" myös raiskaamalla ja/tai murhaamalla myöskin naisia ja lapsia.


Terrorin uhrien joukossa oli myös noin 90 punaiseksi tai (maltilliseksi) sosialistiksi luettavaa henkilöä.

Vaikka punainen terrori
ei kohdistunut erityisesti Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa vastaan, punaiset surmasivat kaikkiaan kymmenen pappia (seurakunnissa yhteensä noin 1 200 pastoria). Murhat tehtiin osin aatteellisistakin syistä, mutta erityisesti maaseudulla papisto edusti yhteiskunnan perinteistä (ja laillista) valtajärjestelmää, jonka kaikki edustajat pyrittiin tuhoamaan luokkana, erottelematta tästä naisia, lapsia tai vanhuksia.

Merkittävä osa punaisesta terrorista toteutettiin Kouvolan-Kymenlaakson ja Toijalan seudun ns. terrorikeskuksissa. Niissä teloitettiin kaikkiaan 300–350 uhria.Punaisten huomattaviin väkivallantekoihin tammikuusta huhtikuuhun, 1918, lukeutuvat myös mm. seuraavat joukkosurmat:

31.1. 15 suojeluskuntalaisen ampumateloitus Kangasalla, eli nk. Suinulan verilöyly.

1.2. 10 vangin murha Vihdistä Nummelaan johtavan tien varrella, Ojakkalan tienhaarassa. Murhattujen joukossa oli mm. eteläpohjalainen ylipoliisikonstaapeli, joka tammikuisen vangitsemisensa hetkellä oli virantoimituksessa.[147][148]

2.2. vankiryhmän ampumateloitus Nummelassa.[147]

6.2. 11 valkoisen teloitus Porin Lyseon sisäpihalla eli ns. Porin lyseon joukkomurha

10.3. 16 A. Ahlström Oy:n toimihenkilön ampuminen Porin ja Noormarkun rajalla, ns. Koliahteen joukkomurha.


19.4. Kuurilan junamurhat Kuurilassa.

25.4. 23 valkoisen vangin teloitus Lappeenrannassa, eli nk. Lappeenrannan joukkomurha.


27.4. 30 valkoisen vangin surmaaminen Viipurin lääninvankilassa eli nk. Viipurin lääninvankilan joukkomurha.[149]

Punaisten tavoitteena ollut sosialistinen kommunismi on hirvittävin rikos ihmisyyttä vastaan koko ihmiskunnan historian aikana. Sen uhriksi on joutunut vajaan sadan vuoden aikana yli 100 miljoonaa ihmistä ja tämä punainen terrori jatkuu edelleen mm. Kiinassa ja Pohjois-Koreassa.
Nämä kulttuurimarxilaiset pyrkivät tuomaan sen takaisin, joten he ovat Suomen kansan vihollisia. He yrittävät naamioitua suvaitsevaisuuden kaapuun, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä.

Suomessa kapinan aloittaneen osapuolen on aivan turha hakea nytkään säälipisteitä ja kirjoittaa historiaa uudelleen.

Herää Suomi!

Jäikö jotain myös voittajilta kesken vuonna 1918?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti