maanantai 11. toukokuuta 2015

YLEN EI KANNATTAISI KYSYÄ KANSALTA MITÄÄN

Mitä Ylen kansaa halveksuva klikki haluaa.


Monikulttuuriseen bimbo-bailaamiseen keskittyvä ja rasismi-uutisia pilkkivä nuorisokavava YleX kysyy verkkosivujensa jutussa Etusivu kysyy: Voisiko Suomi ottaa lisää pakolaisia? ja saa vastauksen jota se ei varmasti toivonut:

Mitä kansa haluaa.


Jaahans, tässä vielä päivän pakkohomotukset ja hitleröinnit. Ihan normi Ylen ohjelmapolitiikkaa:

Yle Teema, 11.5.2015 klo 21:00, Stephen Fry homofobian jäljillä

1/2. Millaista on homojen elämä eri puolilla maailmaa tänään? Fry selvittää, mistä homofobia oikein syntyy. Millaiset lait ja moraalikoodit säätelevät yhteisöjen ja ihmisten suhtautumista homouteen? HD Äänitekstitys: suomi.

Yle Fem, 11.5.2015  klo 22:30, Skandinavia Hitlerin otteessa

Sarja alkaa. Osa 1/5. Saksalaiset tulevat. Toinen maailmansota on käynnissä. Hitler pyrkii rakentamaan natsisuurvaltaa. Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa hallitus pohtii, pitäisikö panna vastaan vai luovuttaa. Tanskan televisio. HD Äänitekstitys: ruotsi

4 kommenttia:

 1. Metkaa, kuinka maailma pikkuhiljaa muuttuu. Jossain välissä turvapaikanhakijat, pakolaiset ja muut mamut lakkasivat olemasta " voimavara ja rikkaus". Uusi poliittisesti korrekti termi on "taakka". Seuraavaksi varmaan mamu on yksikössä "kivi" ja monikossa "kivireki".

  VastaaPoista
 2. Niin. Mutta kun juutalainen on määrännyt otettavaksi, niin pakko on ottaa. Onhan jo tiedossa, että v. 2000 on EU:ssa pätetty 50 miljoonasta muutaman vuosikymmenne aikana. Näköjään tahtia on tiivistetty.

  VastaaPoista
 3. Taisi olla siis 500 miljoonaa?

  VastaaPoista
 4. http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1208744

  Jatkaakohan myös porvarihallitus homojentukemista hirmusummilla? Kokoomushan on homopuolue ja globaali eliittihän tämän kaiken takana on.

  VastaaPoista