maanantai 18. toukokuuta 2015

EI MITÄÄN UUTTA YLEN VASEMMISTORINTAMALLAYle TV1, 18.5.2015 klo 19:00, 
Historia: Varsovan kansannousu

Varsovan kansannousussa vuonna 1944 vastarintajoukot koettivat vapauttaa saksalaisten miehittämän Varsovan, mutta yritys epäonnistui pahoin. Puolalaiset onnistuivat kuvaamaan urheata taisteluaan muistoksi jälkipolville. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Yle Areenan linkki.

Mitähän tämän maanantainen Ylen historiadokumentti mahtaa käsitellä? Ai niin, turha kysyä...


Yle Teema, 18.5.2015 klo 21:00, 2/2.
Stephen Fry homofobian jäljillä

Millaista on homojen elämä eri puolilla maailmaa? Fry selvittää, mistä homofobia oikein syntyy. Millaiset lait ja moraalikoodit säätelevät yhteisöjen ja ihmisten suhtautumista homouteen? HD Äänitekstitys: suomi.
Jännä termi tuo kulttuurimarxilaisten masinoima poliittisesti motivoitunut homofobia. Pahantahtoisesti luodussa termissä biologisiin tosiasiasiohin perustuvat objektiiviset havainnnot on valheellisesti psykopatologisoitu "fobiaksi". Sairaus on käännetty päälaelleen; mielenhäiriöstä ei kärsikään poikkeva sodomiitti, vaan se joka uskaltaa sanoa ääneen, että sodomiitti on luonnonoikku ja geneettinen umpikuja. Juutalaistaustainen vasemmistoliberaali Stephen Fry selittelee ohjelman kakkososassa asiat homoille taas parhain päin. Ei kai pinkki-Yle tätä ohjelmaa muuten esittäisikään ja vieläpä uusintana.PÄIVITYS: 19.5.2015:

Yle Teema,19.5.2015 klo 20:00, Mies, joka pelasti Louvren

Toisen maailmansodan alkuhetkillä Louvren museon johtaja Jacques Jaujard toteutti uskomattoman, salaisen operaation, jossa Louvren taideaarteet piilotettiin natseilta. Miten operaatio oikein toteutettiin? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi


Tämähän menee jo aivan mitään häpeämättömäksi mielipuolisuudeksi! Siis mitä helvettiä? Heti eilisen jälkeen TAAS nazzzzi-"dokumentti"! Mikä ihme kuvio siellä Ylessä on oikein meneillään? Kuka vanha stallari-haisuli on päässyt toteuttamaan omia propagandafantasioitaan??

1 kommentti:

  1. Tämähän on kv. juutalaisuuden määräämä hölöhoaxin vääntäminen vain entistä kovemmalle volyymille. Valhekaruselli kiihtyy ja JWO täydellistyy. Euroopan- ja maailmanlaajuinen ilmiö. Samalla puuhataan sensuuria ja ajatusrikoslakeja. No tätähän komukat ovat aina janonneet.

    P. S. Kansallissosialistit tai Saksan armeija ei ryöstänyt koskaan taidetta.

    VastaaPoista